Bouwer man

Zoek of beoordeel een aannemer

Bouwer vrouw

Je huis verbouwen

Verbouwen, een aanbouw, renovatie, een nieuwe keuken of badkamer, nieuwe kozijnen, etc. Omdat je het wilt; omdat het moet of omdat je wil verduurzamen. Veel mensen beginnen al te zuchten als ze er aan denken. Dat is niet nodig. Een goede aannemer ontzorgt je van begin tot eind. Het is wel handig als je goed voorbereid bent op wat er gaat komen.

Tips voor het kiezen van een aannemer

ZoektipsOp Bouwnu kun je kiezen uit vele duizenden aannemers. Waar moet of kun je allemaal op letten? We geven je wat tips.

lees meer


Verduurzamen: Een betere wereld begint dicht bij huis

verduurzamenVerduurzamen is hot. Soms een ingewikkelde klus, maar er zijn ook minder ingrijpende oplossingen. Je hoeft in ieder geval niet zelf het wiel uit te vinden. 

lees meer


Aardbevingsschade herstellen

aardbevingsschade 3Ook voor het vinden van aannemers die goed zijn in het herstellen én voorkomen van schade kun je op Bouwnu terecht.

lees meer

Financiële voordelen

eurosDe kosten van een verbouwing kunnen flink oplopen. Gelukkig zijn voor met name verduurzamingsprojecten subsidies en financiële regelingen beschikbaar. 

lees meer


Zeker weten dat je woning af komt met een gewaarborgde garantie

huis met vinkAls je veel geld uitgeeft aan de verbouwing van je woning, wil je zeker weten dat het af komt. Hiervoor kun je een garantie afsluiten. Vaak is dat ook een voorwaarde voor de financiering.

lees meer


 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

samen aan de slagCPO betekent dat je met een aantal consumenten samen een bouwproject start. We zien steeds meer CPO-projecten voorbijkomen.

lees meer