Over bouwnu.nl

Bouwnu.nl is de onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu.nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid aan je project start.

 

Hulp bij het realiseren van je droomhuis

Je huis laten bouwen of verbouwen is een spannende periode. Je huis is immers de grootste aankoop van je leven en daar wil je een vakman voor vinden. Wij willen consumenten helpen hun droomhuis te realiseren; of dat een heel nieuw huis of de verbouwing van een bestaand huis is. Wij vinden dat je het recht hebt om te zien wat je kan en mag verwachten van de aannemer die jouw droomhuis realiseert. De reviews op bouwnu.nl bieden transparantie voor jou als consument.

Welke aannemer kies jij

Wie kies jij?

Voor aannemers is bouwnu.nl een tool om zich te onderscheiden op de woningmarkt. Positieve reviews zijn de best denkbare reclame. De reviews bieden ook concrete verbeterpunten zodat bedrijven hun kwaliteit en klanttevredenheid nog verder kunnen verbeteren. Hierdoor draagt bouwnu.nl zijn steentje bij aan een kwaliteitsverbetering in de woningbouw. 

 

Het team

Het team van bouwnu.nl bestaat uit directeur Edwin Groot, Corrie Tuit, Patty van der Valk, Joppe Duindam en Barbara van Baarsel. Buiten deze vaste kern zijn nog meer bevlogen mensen met passie voor de bouw actief voor bouwnu.nl, vooral op het gebied van IT en SEO. We werken bovendien nauw samen met het team van Klantenvertellen (dochteronderneming van DTG).

 Team bouwnu.nl

100% onafhankelijk en transparant

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB); een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Klantgericht Bouwen Logo

 

Bouwnu.nl wordt gesteund door: 

Bouwend Nederland Logo

 

Logo Glas Branche Organisatie vak certificaat

logo BouwGarant

SWK logo

Woningborg Logo

Woningbouwers NL

BZK Logo

 Bewuste Bouwers logo