Tips voor de keuze van je verbouw aannemer

Jouw huis wil je graag aan jouw wensen aanpassen, op de manier die bij jou past. Op bouwnu.nl laten aannemers zien wat ze voor je kunnen betekenen en hoe ze werken. Met de reviews van eerdere klanten kun je een goed beeld van de prestaties van een bedrijf krijgen. Je kunt kiezen uit duizenden aannemers, waar begin je?

Lokaal of niet

Vind je het fijn om een aannemer uit de buurt te hebben? Dan kun je zoeken op je (toekomstige) woonplaats. Je krijgt dan de aannemers te zien die in jouw woonplaats werken. Door de resultaten te sorteren op afstand vind je de aannemers die het dichtstbij zitten..


Type werkzaamheden

De aannemers op bouwnu.nl geven aan welke type werkzaamheden ze uitvoeren. Je kunt al direct aangeven wat voor bouwproject je voor ogen hebt. Als je bijvoorbeeld een serre wil laten bouwen, wil je natuurlijk een aannemer die daar goed in is. Je kunt de zoekresultaten filteren op type werkzaamheden. Je krijgt dan de aannemers te zien die precies kunnen wat jij zoekt.


Verantwoord ondernemen

Misschien vind je het wel belangrijk dat een bedrijf leerlingen opleidt tot vakman of -vrouw. Of wil je alleen duurzame materialen gebruiken. Ook daar kun je op filteren. Op de bedrijfspagina van de aannemer kun je zien op welke manier zij verantwoord ondernemen.

Garantie

Zeker bij grote verbouwingen kan het verstandig zijn om een garantie af te sluiten. Dat kan alleen bij bedrijven die zijn aangesloten bij BouwGarant, SWK of Woningborg. Je kunt je zoekresultaten filteren op garantie. Ook hier geldt dat je van iedere aannemer op de bedrijfspagina kunt zien of en bij welke garantie instelling ze zijn aangesloten.


Score

Behalve wat de aannemer zelf zegt, is de mening van andere klanten natuurlijk een belangrijke bron van informatie. Je kunt zien hoe de aannemer heeft gescoord op verschillende deelonderwerpen. Vind je het superbelangrijk dat er netjes wordt gewerkt, bijvoorbeeld omdat je tijdens de verbouwing in je huis woont? Dan kun je een aannemer kiezen die daar hoog op scoort.

Welke aannemer kies jij

Wie kies jij?