Je huis verbouwen

Al tijden denk je erover. Een verbouwing of aanbouw aan je huis. Nieuwe keuken of badkamer of misschien wel nieuwe kozijnen.

De gedachte aan een verbouwing laat veel mensen zuchten. Helemaal niet nodig! Een goede aannemer ontzorgt je van begin tot eind. Hier geven we wat handige tips om voorbereid het proces in te gaan. 

Tips voor het kiezen van een aannemer

Tips voor kiezen aannemer verbouwOp bouwnu.nl kun je kiezen uit vele duizenden aannemers. Waar moet of kun je allemaal op letten? We geven je wat tips.

lees meer


Verduurzamen: Een betere wereld begint dicht bij huis

verduurzamenVerduurzamen is inmiddels vanzelfsprekend aan het worden. Soms een ingewikkelde klus, maar er zijn ook minder ingrijpende oplossingen. Je hoeft in ieder geval niet zelf het wiel uit te vinden. 

lees meer


Aardbevingsschade herstellen

Aardbevingsschade 1Ook voor het vinden van aannemers die goed zijn in het herstellen én voorkomen van schade kun je op bouwnu.nl terecht.

lees meer

Financiële voordelen

eurosDe kosten van een verbouwing kunnen flink oplopen. Gelukkig zijn voor met name verduurzamingsprojecten subsidies en financiële regelingen beschikbaar. 

lees meer


Zeker weten dat je woning af komt met een gewaarborgde garantie

Garanties Woningborg BouwGarant SWK bouwnu.nlAls je veel geld uitgeeft aan de verbouwing van je woning, wil je zeker weten dat het af komt. Hiervoor kun je een garantie afsluiten. Vaak is dat ook een voorwaarde voor de financiering.

lees meer


 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Teamwork bouwer bouwnu.nlCPO betekent dat je met een aantal consumenten samen een bouwproject start. We zien steeds meer CPO-projecten voorbijkomen.

lees meer