Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 8,6

Advies 7,8

Communicatie 7,8

Prijs/kwaliteit 7,5

Reviews voor Knaap Maatwoningen B.V. pagina 4

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

26 november 2020

Peter, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Flexibel, bovengemiddelde kwaliteit en redelijke prijs
Flexibel voor en tijdens de bouw, zo zijn tussentijds van kavel geswitched net voor start bouw. Ook tijdens bouw flexibel om tussentijdse aanpassingen te doen. Niet de goedkoopste (maar wel track record in de buurt hier als lokale bouwer), er zijn zeker verbeterpunten op te merken qua bouw maar wel 1 die met bovengemiddelde kwaliteit bouwt in mijn eigen ervaring. Is de afspraken keurig nagekomen, ook bij tegenvallers die in het grijze gebied vallen. Al met al zeker tevreden en perfect wordt het sowieso nooit bij een bouwbedrijf naar mijn mening.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 6

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,0

26 november 2020

Gert-Jan, Pijnacker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

It was a rocky road, but they finally did a great job
De eerste contacten waren prima, vlotte communicatie, goed meedenken, snel een offerte op maat. Niet de goedkoopste bouwer maar wel een met kwaliteit en een goede nazorg. Daar kozen wij bewust voor en wisten dat we elders een paar procenten goedkoper zouden zijn, maar of je dan tijdens de bouw net zoveel flexibiliteit kunt verwachten is dan altijd de vraag. We hebben wel een moeizame fase gekend door snelle prijsstijgingen in de markt en het was voor Knaap ook moeilijk om de getekende papieren gestand te kunnen blijven doen. Was even discussie en opnieuw onderhandelen maar er kwam een goed overleg en we konden verder. Tijdens de bouw was er veel flexibiliteit, we waren altijd welkom op de bouwplaats en de uitvoerder ter plaatse was kundig en een fijne man om mee te werken. De nazorg en oplevering zijn altijd prima geweest en ik zou Knaap aanbevelen mocht je een huis willen laten bouwen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 november 2020

Ignaz, Oude leede

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Alle vloeren liggen los. Knaap geeft niet thuis terwijl het gewoon verzekeringswerk is
De vloerverwarming is verkeerd aangesloten waardoor alle vloeren los liggen. Foutje, verzekering betaalt. Echter, zo onbeschoft als knaap is, geen reactie. Ik zou dus ook iedereeen willen adviseren een andere aannemer te zoek.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 2

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

2,0

12 juni 2020

Sofia, Rotterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

De hoofdprijs voor troep
Zeer onbekwaam bedrijf wat troep oplevert voor de hoofdprijs. Alles is zo scheef als wat en het zou mij niks verbazen dat er binnen de kortste keren lekkages ontstaan. Het is schandalig hoe ze bij Knaap maatvoeringen te werk gaan. Ze weten niet hoe ze met een waterpas om moeten gaan, anders heb je niet zulke extreem scheve kozijnen. Daarmee hebben we het nog maar over het eerste punt wat er mankeert aan een nieuwbouw huis. Als je dit leest, kies voor een andere aannemer. Je geld is zo goed als weggegooid wanneer je met deze stumperds in zee gaat.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

6 september 2019

M, Den Haah

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ver onder de maat
Communicatie loopt met dit bedrijf zeer slecht. Nadat er getekend is en het huis gekocht is behandelen ze je als een hoop stront. Aan de telefoon wordt je letterlijk behandeld als een klein kind, op mailtjes wordt niet tot nauwelijks gereageerd. In ons huis waren na oplevering behoorlijk wat punten zeer slecht gemonteerd, geschilderd, bevestigd en geplaatst. Wij hadden lekkage, beschadigingen in ramen, scheven en los zittende muren, slecht geëgaliseerde muren, scheuren en nog een hoop andere zaken. Let bij de oplevering extra goed op want Knaap benoemd wat kleine zaken, maar zodra je getekend hebt blijken ze de helft niet genoemd te hebben en noemen ze dat: jou probleem. Wij hebben een lijst met nood telefoonnummers gekregen van Knaap bij eventuele lekkage of andere zaken. Toen echter het water bij ons uit het plafon kwam druppelen waren geen van deze noodnummers bereikbaar of wisten ze zelfs niks van het bouwbedrijf Knaap af....... Zelfs de monteur die uiteindelijk kwam was met stomheid geslagen hoe Knaap bepaalde leidingen had gemonteerd en dat het niet gek was dat dit zou gaan lekken. Het schilderwerk is om te huilen. Schilders staan tijdens de bouw vrolijk te schilderen terwijl grote stof en zandwolken vrolijk rond dwarrelen. Gevolg: een verflaag met zand, matte kleur en binnenverf welke Knaap net zo makkelijk als buitenverf gebruikt.. Denk alstublieft 2 x goed na voordat u in zee gaat met dit bedrijf....... En anders: heel veel sterkte

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier