Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 8,6

Advies 7,8

Communicatie 7,8

Prijs/kwaliteit 7,5

Reviews voor Knaap Maatwoningen B.V. pagina 2

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

26 september 2021

André, Den Haag

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede kwaliteitsbouwer die luistert
Van der Knaap is een goede bouwer van het begin tot het eindtraject. Je ziet aan alles dat men kwaliteit nastreeft. Tijdens de bouw een zeer goede klik met de voorman die goed luisterde en kwaliteit levert. Ook het begeleidingstraject ging goed en prettig. Uiteraard waren er opleverpunten, maar deze zijn allemaal goed opgeleverd. Punten van aandacht: - in voortraject een completer overzicht geven van bepaalde kosten die (1) er onvermijdelijk aankomen (2) waar de opdrachtgever een keuze heeft (maw: probeer bij bouwovereenkomst zoveel mogelijk duidelijk te hebben voor de opdrachtgever) - betere communicatie tussen bouwer en architect. Bepaalde problemen/uitdagingen kwamen te laat aan het licht (bijv. lift, afvoerkanalen en na oplevering verschil a/d buitenkant normale en kant/kier raam) - goed onderaannemers, behalve de stucadoor. - je merkt dat v/dr Knaap het druk heeft waardoor het soms (te) lang duurde met antwoorden op mails - tijdens bouw rond te huis iets te rommelig

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

8,0

25 september 2021

Ad, Schiedam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Snel, ordelijk en goede prijs/kwaliteit
Wij hadden nog geen ervaring met zelfbouw en na een afweging van meerdere partijen bij Knaap Maatwoningen uitgekomen. Degelijkheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding waren daarbij de doorslaggevende factoren. Vanzelfsprekend is er altijd wel iets op te merken, maar over het algemeen zijn we tevreden. De snelheid van bouwen was bijzonder positief. Het is bij Knaap een gestroomlijnd proces, waarbij je er dus wel rekening mee moet houden dat als er iets gewijzigd moet worden, dit snel besloten moet worden. Veel discussies waren er niet, maar om er toch één te noemen...de meerwerkkosten om een andere kleur voegmiddel te gebruiken waren in eerste instantie niet proportioneel. Door zelf hier informatie over in te winnen en te bespreken kon dit fors naar beneden. Eigenlijk mag je zoiets van een aannemer zelf verwachten. Het contact is prima, als er iets is kon er altijd met kantoor of op de bouwplaats zelf overlegd worden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

11 september 2021

Ilja & Gorden, Pijnacker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fantastisch huis naar onze wensen
Wanneer je voor het eerst een vrijstaande woning wilt laten bouwen ben je op zoek naar een partij die goed overkomt en je meeneemt in het proces. Het gevoel bij een bouwer is enorm belangrijk. Knaap heeft dat naar onze mening goed gedaan. Het bouwen van een woning is een complex proces, waarbij er regelmatig termen worden gebruikt waar wij niet bekend mee zijn. Knaap heeft geprobeerd om ons hier zo goed mogelijk in te begeleiden. Toch zijn er zaken geweest die bij ons tot spanning hebben geleid, veelal door onwetendheid, het wegnemen van die spanning, door zeker in het voortraject iets sneller te reageren en de zorgen weg te nemen, zou fijn zijn. De presentatie van het plan samen met de architect was heel leuk. De eerste 'echte' schetsen van de architect worden in een mooi boek gepresenteerd. Van ons hadden deze schetsen nog iets minder formeel gebracht mogen worden en het definitieve plan in zo'n mooi boek. Wij hadden het fijn gevonden als de architect ons meer had meegenomen in de keuze voor het materiaal. De bakstenen en bijvoorbeeld de kleuren van de voegen zijn nu iets anders geworden dan het plan van de architect was, doordat wij deze keuze op een later moment hebben moeten maken. Ook hadden deze keuzes dan meegenomen kunnen worden in de offerte, in plaats van in het meerwerk. In de technische omschrijving is er bij sommige punten (zoals de deuren en het beslag) uitgegaan van een wel heel eenvoudige of goedkope materialen. Natuurlijk stond dit wel netjes beschreven in de technische omschrijving, maar wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand met deze materialen akkoord zal gaan. Tijdens de bouw zijn we door Daphne begeleid. We zijn haar erg dankbaar voor alle hulp tijdens dit proces. Ook Richard, de man op locatie, heeft topwerk geleverd. Ook als er iets niet goed ging tijdens de bouw, hebben ze dit professioneel opgelost. We zijn tevreden over de bouw van een heel mooi huis en hebben een hoop geleerd voor de volgende keer! :-)

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

10 september 2021

Björn, Kraaijer

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

De aannemer om je droomhuis te realiseren
Knaap heeft ons geholpen om ons droomhuis te realiseren. We hebben gekozen voor Knaap omdat zij ons van A tot Z begeleiden in het gehele proces. Daarbij heb je één aanspreekpunt voor alle vragen en acties die ondernomen moeten worden. Dit hebben wij als erg prettig ervaren en maakt een onderneming als een eigen huis ontwerpen en bouwen een stuk makkelijker. Er komen zoveel dingen bij kijken, en er zijn zoveel keuzes die gemaakt moeten worden, dan is het fijn dat je dit gestructureerd en stapsgewijs kan doen. Wij zijn heel erg tevreden en mochten we ooit nog eens een huis laten bouwen (de eerste bouw je voor je vijand, de 2e voor je vriend, en de 3 voor jezelf), dan weten wij naar wie we toe gaan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 augustus 2021

Chanine, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bijzonder tevreden over de begeleiding, het meedenken en de uitvoering!
We hebben de samenwerking met Knaap Maatwoningen als zeer plezierig ervaren. Ons vaste aanspreekpunt gedurende de gehele looptijd van de bouw, Daphne, werkte heel efficiënt, pakte aandachtspunten snel op en dacht mee. De projectleider die iedere dag op de bouw was, zat strak op de planning en dit zorgde ervoor dat onze woning binnen 8 maanden gebouwd is. De vaste leveranciers waarmee Knaap werkt, waren ook stuk voor stuk partijen die goede producten leveren, veel keuze hadden en waarmee we fijn contact hadden. Al met al zijn wij heel blij met de keuze voor Knaap Maatwoningen en bevelen wij hen dan ook regelmatig aan aan mensen die ook een woning willen (ver)bouwen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

17 juli 2021

Fam. van Leeuwen, Monster

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima bouwbedrijf, nauwe contacten, hulpvaardig.
Op de bouwplaats was het contact met de medewerkers, vooral met Jan Willem die de hele bouw begeleidde uitstekend. Heeft tijdens de bouw ons steeds goed voorgelicht en geadviseerd. Zelf is hij al die tijd heel kritisch geweest op alle werkzaamheden die tijdens de bouw uitgevoerd moesten worden. Wij waren daar erg blij mee. Contact met Daphne, ons vaste aanspreekpunt is ook gedurende de bouw prima verlopen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en raden aan zeker met Knaap contact op te nemen voor de nieuwbouw van een woning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0

5 juli 2021

Patrick Kamp, Zevenhuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Super woning , zeer goede ervaring/fijn contact met personeel aannemer
Onze vrijstaande woning in Zevenhuizen in korte tijd naar veel tevredenheid gerealiseerd. De opleverpunten goed opgelost. Na jaren van strijd met gemeente uiteindelijk vergunning, toen contact met Knaap gezocht , en in korte tijd onze droom gerealiseerd :-) Erg blij mee

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

4 juli 2021

De Roode, Dordrecht

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Positieve ervaring. Een mooie woning opgeleverd waar wij dagelijks van genieten.
De werkzaamheden zijn ordelijk en snel uitgevoerd. De kwaliteit is goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

10 juni 2021

Frans, Westland

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Kwaliteit op orde, maar verder weinig
Nieuwbouwhuis in een project gekocht. Communicatie was warrig, onvolledig en schopte al onze planningen in de war zonder enig vorm van begrip of transparantie. Bouwplaats is een grote puinzooi, met al het rondwaaiende puin ten gevolg. Kwaliteit huis overigens prima

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 3

Vakmanschap 8

Advies 3

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 3

5,0

3 januari 2021

Jos, Moerkapelle

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijne aannemer en een mooi resultaat
Op aanraden van diverse andere opdrachtgevers heb ik tot volle tevredenheid gelukkig ook voor Knaap gekozen, dit is een goede keus gebleken. Heldere stappenplanning voor de diverse bouwfasen, plezierig overleg/meedenken/inzicht bij het maken van het ontwerp van de te bouwen woning en bij het maken van de diverse materiaal keuzen. Ook het bouwen zelf verliep perfect en vlot volgens planning, goede overleg mogelijkheden en betrokken en meedenkende bouwers met daarbij een schoon bouwterrein en een opgeruimde oplevering, Mijn opleveringskeuring bouwkundige was eveneens zeer tevreden over de staat van oplevering.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0