Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,9

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 9,4

Advies 8,6

Communicatie 8,3

Prijs/kwaliteit 8,1

Reviews voor Knaap Maatwoningen B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

23 mei 2024

Irene en Ad, Boskoop

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Gebouwd in moeilijke periode met prachtig resultaat
Via onze architect kwamen we bij Knaap terecht, snel een uitgebreide offerte en daarna alles punt voor punt uitgewerkt. In het proces veel problemen tegengekomen; een forse prijsverhoging (tegen alle afspraken in), materialen te kort en veel duurder en tijdens de bouw personele problemen met een nare vertraging tot gevolg. Altijd in gesprek gebleven en samen naar oplossingen gezocht waarbij Jack een topper bleek. Nu we, met enorm veel plezier, in ons jaren 20 huis wonen kijken we positief terug op het bouwen met Knaap.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

2 mei 2024

Sandra, Zevenhuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Wij hebben ons droomhuis!
In de zoektocht naar een geschikt bedrijf zijn er best een aantal bedrijven de revue gepasseerd. Eerst begonnen met een aantal catalogusbouw bedrijven. Al snel kwamen we er achter dat met onze wensen zo'n bedrijf niet passend was. Wat we heel prettig vonden bij Knaap was de mogelijkheid om aan tafel te gaan met een architect. Toevallig werkte zij met 1 architect die in onze top 3 stond. Eindelijk kregen wij een tekening die naar onze wens was en ze konden snel beginnen dat gaf veel vertrouwen! Verder vonden we het ook echt top dat wij van Knaap een huis konden huren. Zo konden wij ons huis verkopen en wisten we precies hoeveel geld we te besteden hadden. Helaas schoof de bouw wel wat op en liep iets uit (we hadden het idee dat er iets te veel huizen op de planning stonden) dat vonden we op dat moment wel erg jammer. Achteraf gezien maakt het eigenlijk niet zo heel veel uit als je ziet hoe mooi ons huis geworden is. Hele bouwproces is behoorlijke soepel verlopen. Tijdens de bouw hielp Denise ons perfect om alles zo te krijgen dat het naar onze zin gebouwd zou worden. Uiteraard loopt niet alles volledig soepel maar goed denk dat het ook niet realistisch is om te denken dat zo'n groot project zonder tegenslag gaat. We wonen nu echt in ons droomhuis en zijn er echt heel blij mee. Knaap kunnen we daarom zeker aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

30 april 2024

Corstiaan, Zevenhuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakkundige aannemer
Wijzelf hebben niet specifiek voor Knaap als aannemer gekozen omdat wij het project van de vorige koper hadden overgenomen. Het ontwerp van onze vrijstaande woning was dus al grotendeels ontworpen. We hebben Jack als een fijne verkoopbegeleider ervaren en zijn erg happy met het eindresultaat. Ondanks dat er nog wat puntjes zijn gaan wij er van uit dat ook deze naar volle tevredenheid worden opgelost. Het enige is dat omdat wij het project hadden overgenomen er van uit werd gegaan dat bepaalde dingen vanzelfsprekend waren en dat, dat in zijn geheel niet was. Voor de rest keurig bedrijf die wij zeker zullen aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

11 april 2024

Mark, Dordrecht

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Kwalitatief goed, maar niet betrouwbaar
Vrijstaande nieuwbouwwoning via Knaap laten bouwen. De bouw is kwalitatief goed, maar je moet het goed in de gaten houden. De kwaliteitscontrole van Knaap op de vele onderaannemers is beperkt. Met als gevolg o.a. een niet werkende vloerverwarming en een lekkage in een badkamer. Maar nog belangrijker: wij hebben hardleers geleerd dat de directeur van dit bedrijf niet te vertrouwen is. In het traject hebben wij een discussie met Knaap gehad over de plaatsing van houten geveldelen wat erg matig was uitgevoerd. Waarbij de directeur op zeer onvriendelijke wijze beweerde dat Knaap alles conform opdracht had geleverd. Dat konden ze zelfs aantonen met foto's. En we moesten het maar juridisch oplossen. Bij het voorbereiden van een rechtszaak hebben we ontdekt dat de foto's door de projectleider/kopersbegeleider zo zijn genomen dat een ander gebrek niet zichtbaar was: de diepte van 75% van de houten geveldelen klopte niet. Dit ondanks de "kwaliteitscontrole" van Knaap. De uitleg van projectleider was later "het kwam toevallig zo uit". Dat is een hele bijzondere uitleg om te rechtvaardigen dat je een contractuele overeenkomst niet nakomt. Toen het Knaap vervolgens duidelijk werd wij een juridisch traject aan het voorbereiden waren, was een oplossing wel mogelijk. We hebben toen geschikt om ons huis op tijd opgeleverd te krijgen (een juridisch traject duurt erg lang). Na al dit gedoe is het voor ons duidelijk dat de directeur van dit bedrijf er geen moeite mee heeft om onbeschoft en oneerlijk jegens klanten te zijn. Hij heeft informatie voor ons achter gehouden. Op basis hiervan zouden we Knaap dus zeer zeker NIET aanbevelen.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

4,0

16 februari 2023

Gerard Pronk, Zevenhuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima kopersbegeleiding
Prima meedenkende kopersbegeleiding. Veel was mogelijk. Op vragen kwam snel antwoord. En het is een mooi comfortabel huis geworden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

4 juli 2022

Marieke & Robert, Delfgauw

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

We zouden zo weer voor KNAAP kiezen!
Na diverse bouwbedrijven gesproken te hebben, uiteindelijk besloten met Knaap Maatwoningen in zee te gaan voor het bouwen van ons huis. Met name op aanbeveling van de architect en vanwege goede ervaringen van kennissen. De communicatie liep bij het voortraject stroef, maar nadat dit door Daphne overgenomen was verliep dit uitstekend. Ze was zeer bereid om mee te denken met onze ideeën en gaf duidelijk aan wat daarin wel en niet mogelijk was. Verliep alles vlekkeloos tijdens de bouw, nee zeker niet, maar bouwopzichter Jan-Willem, liet zich niet gek maken en vond wel weer een oplossing. Mede dankzij deze twee toppers, kijken wij met plezier terug op het hele bouwproces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

2 mei 2022

Fabian en Leonie, Hendrik Ido Ambacht

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Hele goede en professionele aannemer
Vorige week is ons mooie huis opgeleverd door Knaap. We zijn heel erg tevreden over het verloop van de bouw. Vanaf het eerste moment is het contact en de communicatie is met Knaap heel prettig verlopen. Onze contactpersonen (Jonathan en Daphne) begeleidden het proces top! Nauwkeurig, vriendelijk en persoonlijk. Ook op de bouw is alles goed verlopen. De bouwers werken heel nauwkeurig en hebben veel ervaring. Kortom, wij kunnen deze aannemer zeker aanraden voor de bouw van je huis!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

5 april 2022

Tom en Olga, Zevenhuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Van ontwerp tot sleuteloverdracht een zeer fijn bouwtraject gehad!
Na het 1e gesprek met Knaap sprak ons de manier van bouwen in een bouwteam enorm aan! We wilden dit traject graag samen doen, en hoe fijn is het om dan met de aannemer en architect tegelijkertijd aan tafel te zitten. Onze woonwens was wat puzzelen op ons bouwkavel, maar het voorstel van de architect was direct super en oversteeg onze verwachtingen qua woonoppervlak. Daarbij bleven we binnen budget dus we konden al vrij snel naar de voorbereidingen van de bouw. Gedurende de voorbereidingen en tijdens de bouw werden we erg goed geholpen in het maken van keuzes en wat daarbij de voor-/nadelen waren. Hierdoor konden we zelf snel gerichte keuzes maken en alles geleidelijk door het bouwtraject heen, heel relaxed dus! Tijdens uitvoering was er een zeer korte lijn met de werkvoorbereiding wat erg prettig werkte. Altijd vriendelijk en welwillend om de extra stap voor ons als klant te zetten! En ook op de bouwplaats was er altijd iemand van Knaap aanwezig die erg betrokken was bij het project. Van ruwbouw tot afwerking, alles moest correct en netjes zijn. Daarbij geen gekke meerwerken ontvangen dan alleen onze eigen extra wensen. Uiteindelijk heeft de secure en nette bouwwijze bij oplevering geresulteerd tot nagenoeg geen opleverpunten. Kwalitatief zeer mooi werk geleverd in een gekke bouwperiode qua leveringen en prijzen. De voortgang van werkzaamheden door leveranties was het enige frustratiepunt gedurende de bouw, maar dit lag soms ook buiten de invloedsferen van Knaap. Wekelijks werd er een geupdate werkschema opgestuurd waardoor je altijd goed op de hoogte was van de werkzaamheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

3 april 2022

Sonja en Peter, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare partner voor de bouw van ons huis
Jaren geleden kwamen we bij Jack aan tafel voor een ontwerp van ons droomhuis. Alles was klaar en berekend, toen bleek dat we de kavel na loting niet kregen. Vervolgens zijn we jaren later ingeloot voor een nog mooiere en grotere kavel. Het ontwerp was niet passend hiervoor, dus zijn we weer helemaal opnieuw begonnen. Met alle geduld is Jack weer met ons aan de slag gegaan. Het ontwerp van de architect (Van der Padt) sloot niet aan op onze wensen en hebben we zelf aangepast. Daarna is de bouw begonnen. We kregen Daphne als begeleider in het traject, zij heeft ons top geholpen met een goede planning, snelle en fijne communicatie en altijd vriendelijk. Jack en Daphne zijn toppers :-) Er waren een paar onderaannemers waar we niet zo blij mee waren en dat heeft wel voor wat frustratie gezorgd. Lastige partijen die (vanwege de luxe van teveel werk) ook niet zomaar deden wat wij of Knaap wilden. Desondanks is Daphne onvermoeibaar hier achterheen blijven zitten. Ons huis is inmiddels klaar en we zijn er ontzettend blij mee! We raden Knaap zeker aan als bouwer, mochten wij ooit weer een huis willen bouwen dan bellen wij ze zeker weer op!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

17 maart 2022

Wilma, Pijnacker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Enthousiast over onze keuze voor Knaap Maatwoningen
Vier jaar geleden leverde Knaap ons vrijstaande woonhuis op. De bouw verliep volgens planning en gedurende het bouwproces zijn we goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ons contact met de uitvoerder en medewerkers verliep soepel en gedurende het bouwtraject was er ruimte voor kleine aanpassingen die gunstig waren voor het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0