Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 8,6

Advies 7,8

Communicatie 7,8

Prijs/kwaliteit 7,5

Reviews voor Knaap Maatwoningen B.V. pagina 3

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

3 januari 2021

Gerard van Drie, PIJNACKER

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima aannemer, goede en duidelijke communicatie.
Knaap heeft gebouwd wat ik had ontworpen: een mooi huis! Sales en Uitvoering waren prima in orde; dus goede communicatie en goede planning. Uiteraard zijn er hobbels maar daar zijn we overheen gekomen. De afhandeling van opleverpunten (onderaannemer) duurt te lang.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

2 januari 2021

Angelique, Capelle aan den Ijssel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Communicatie tijdens bouw goed , aftersale kan beter
De bouw mijn vrijstaande woning is volgens plan verlopen, tijdens de bouw was er een goede communicatie via aanspreekpunt bij de aannemer en tussentijdse bezichtigingen en overleg met bouwopzichter was geen probleem. Bouwprijs substantieel opgelopen door meerwerk. Tijdens de oplevering waren er wel vele punten die nog niet in orde waren. Uitleg over een aantal zaken te summier en onvolledig, met name over de warmtepomp. Ook frequent storingen, die niet adequaat en vlot werden verholpen. Afwerkingsniveau in grote lijnen goed. Stuc en schilderwerk vertoont wat tekortkomingen zoals scheuren in de muren en plafonds. Nu 1 jaar na oplevering zijn bijna alle punten verholpen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

29 december 2020

M. van Wijnen, Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Over het algemeen tevreden met zeker wat aandachtspunten
In 2018 door Knaap ons huis laten bouwen. Het voortraject wat betreft verkoop, offerte en afronding ging vlot en gemoedelijk. Enige aandachtspunt hier is dat er meer eerlijk gesproken moet worden over meer/minderwerken dat vermijd een hoop dicussie/irritatie tijdens de bouw. Toegankelijkheid en betrokkenheid tijdens de bouw vonden wij tegenvallen. Dit zou op ieder moment toegankelijk moeten zijn als koper zoals bij veel andere bedrijven wel het geval is. Wat betreft de afterservice erg goed. Wij hadden na een jaar nog wat puntjes waar heel snel op gereageerd en gehandeld is.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

7,0

18 december 2020

Leo de Groot, Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Spannend avontuur
Voor ons was dit de eerste en waarschijnlijk enige ervaring met het bouwen van een eigen woning. Knaap heeft ons op uitstekende wijze stap voor stap op het juiste spoor gezet. Het resultaat mag er zijn. Dankzij een uitermate strakke planning is de bouw nagenoeg zonder problemen verlopen. Aandachtspunt: na de oplevering nog wel wat kleine gebreken niet naar behoren afgewerkt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

14 december 2020

Bram van Doorn, Berkel en Rodenrijs

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Ons droomhuis
De bouw is heel goed verlopen zonder vertraging. Bouwmeester en zijn rechterhand waren echt vaklui. Knaap assisteert je goed met de mijlpalenplanning wanneer welke keuzes gemaakt moeten worden, dit hebben wij als zeer prettig ervaren. In het voortraject had Knaap ons wel beter moeten informeren over bepaalde keuzes of kosten die gemoeid zijn bij het bouwen van een huis zodat wij achteraf niet voor verrassingen zouden staan. Afterservice schieten Knaap zeker in te kort, oplevering was mei dit jaar en ik ben nu nog bezig met opleverpunten. Ik moet continu achter hen aan, zeer vervelend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

7,0

11 december 2020

Michele, Rotterdam

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Mooi traject!
Knaap is een prettig bedrijf. Investeert in een goed persoonlijk contact en hanteert een efficiënt en strak bouwproces, waardoor geen tijd wordt verspeeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

8,0

9 december 2020

Wesley, Bergschenhoek

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima ervaring
Prima ervaring bij Knaap. Zaten in een lang voortraject met een andere aannemer. Deze was erg inflexibel en traag. Traject met Knaap Maatwoningen is erg snel gelopen en konden de bouwvergunning wel rond krijgen. Bouw zelf binnen 5 maanden afgerond. Gedurende het traject intensief contact met het team, veel communicatie. Altijd snelle reacties en snel geschakeld. Hier en daar discussiepunten tijdens bouw. Kritisch blijven kijken naar de basisovereenkomst en afspraken tov later meer/minderwerk. Uitvoerder was traditioneler, vond het niet prettig als je onaangekondigd kwam kijken, probeerde soms dingen makkelijk weg te wuiven. Echter deze bezoeken hebben wel nodige herstelcorrecties tijdens de bouw opgeleverd. Vanuit verdere team werden genoemde punten altijd serieus genomen en opgepakt. Oplevering werd tov de rest van het traject erg formeel en kil. Alle punten uiteindelijk netjes opgelost. Ook na de oplevering wordt vaak snel en adequaat gereageerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

9 december 2020

Roderick, Delft

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Positief met aandachtspunten
Het is nogal wat om een woning te bouwen, het traject is erg intensief, je moet over veel zaken nadenken en daarover (soms snel) beslissen. Over het algemeen kijk ik positief terug op de samenwerking en een positief eindresultaat waarin we zelf nog wel wat moesten herstellen om het netjes te krijgen (daar kom je pas na de oplevering achter). De communicatie is voor ons gedurende het gehele traject prettig verlopen (ook na de oplevering worden zaken steeds snel en serieus opgepakt). De vertraging met starten van de bouw (ruim 3 maanden later dan in eerste instantie was gepland) was een tegenvaller. Huidige marktsituatie van schaarste van producten (en dus vertraging) en prijsstijgingen van producten daar hadden we mee te maken. Eenmaal begonnen is er steady en aansluitend doorgebouwd. Gedurende de bouw tevreden over hoe er gewerkt is. Na de oplevering nog wel aandachtspunten waarover we minder tevreden zijn, zo werkt de vloerverwarming niet goed (waar ze wel vaak voor teruggekomen zijn), moesten wij naderhand zelf nog "boegbord" van de kap verven (zelf stijgers huren terwijl deze er de gehele bouw bij staan), dat is dan een beetje onzin (in het advies zou ik altijd zeggen dat je dat meeneemt). Ook zonnepanelen leveren 5000 van de 6000 die mogelijk zou zijn, vinden wij vreemd. Niet de goedkoopste bouwer maar achteraf heb ik er zeker geen spijt van met Knaap in zee te zijn gegaan. Ik heb al meerdere woningen gebouwd en er is altijd wel iets. Het gaat erom hoe je het oplost en dat doet Knaap prima. Als ik ze nu bel weet ik dat ze weer voor ons klaar staan om iets op te lossen. Dus wij zijn positief met enkele aandachtspunten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

8,0

3 december 2020

Alex, 's Gravenzande

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Geweldige traject van plan naar oplevering door vakmensen
Wij kijken terug op een prettige samenwerking vanaf de ontwerptafel tot aan de sleutel overhandiging #traditioneel#vakmanschap#kwaliteit#prettigesamenwerking

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0

29 november 2020

Anoniem, Waddinxveen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een mooi avontuur
Intensief jaar met een prettige samenwerking en een mooi resultaat ! Jeroen was onze werkvoorbereider en zorgde ervoor dat alles tot in detail uitgewerkt werd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0