Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,3

Vakmanschap 9,7

Advies 9,1

Communicatie 8,5

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Pennings Bouw BV pagina 5

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

13 oktober 2017

Anoniem, Zaltbommel

Verbouw: Dak

Vooral fijn de snelle reactie vragen in het voortraject, het meedenken en adviseren over de vervanging van ons dak. De werkzaamheden vervolgens netjes uitgevoerd zoals afgesproken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

20 juli 2017

Anoniem, Zaltbommel

Renovatie

Afspraken nagekomen op tijd. Scone manier van werken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

19 maart 2017

Anoniem, Zaltbommel

Renovatie

Goed meegedacht en geadviseerd en gegaan zoals gepland .

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

1,0

19 maart 2017

Anoniem, Meteren

Aanpassing

De laatste details ter afronding van het project sneller uitvoeren.
Een zeer nette aannemer met oog voor detail. Het resultaat (onze nieuwe badkamer met inloopdouche en sunshower) is conform de vooraf gemaakte wensen en afspraken. Het advies tijdens het traject is gebaseerd op deskundigheid, vakbekwaamheid en ruime ervaring.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

18 maart 2017

Anoniem, Bruchem

Verbouw: Dak

Korte lijnen. Goede planning. Heldere afspraken. Fijne communicatie. Denken mee. Professioneel bedrijf met goede contacten. Dankzij Penningsbouw was onze streefdatum haalbaar. Meer- en minderwerk in goed overleg. Flexibel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

3 december 2016

Anoniem, Zaltbommel

Verbouw: Garage/schuur

Pennings Bouw heeft voor ons een mooi houten tuinschuurtje gebouwd. Actief meegedacht over zowel ontwerp als aanpak en materiaalkeuze. Het resultaat mag er zijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

7,9

3 december 2016

Anoniem, Zaltbommel

Aanpassing

Hoi Barend ik vond het mooi hoe je de klus aanpakte. Er werd zeer uitvoerig opgemeten. Wat uiteindelijk resulteerde in een perfect afgeleverde klus. Als ik dat vergelijk met de andere 2 aanbieders die bij de klus kwamen kijken dan kwam jullie bedrijf duidelijk professioneler over.
De deur in de aanbouw is vervangen door een nieuw kozijn met glas. Omdat we die deur nooit gebruikten en het kozijn rot was. Het is zeer vakkundig gemonteerd. Het bestellen duurde wel wat lang. Verder zeer tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

1,0

2 december 2016

Anoniem, Berlicum

Restauratie

Ik heb geen idee hoe bij een (te) groot aantal aanmeldingen een betere planning mogelijk zou zijn.
Het contact en de uiteindelijke afspraak kwamen (wegens drukte bij de aannemer) moeizaam tot stand, daarna verliep alles perfect

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

17 november 2016

Anoniem, Bruchem

Aanpassing, Renovatie

Flexibele en creative oplossingen tijdens de werkzaamheden. Mooi vakmanschap met een nette behandeling en nakomen van afspraken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

27 oktober 2016

Anoniem, Kerkdriel

Aanpassing

Een tip wellicht..wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Het zou nog beter zijn geweest als de projectleider, Barend, ons na het afronden van de klus had gebeld met de vraag of we tevreden zijn. Dan hadden we ja gezegd natuurlijk. Heeft ons niet gestoord hoor, maar zou wel goed zijn geweest. Goedbedoelde tip! Groeten Leopold en Heidi.
Prettige samenwerking, aardige deskundige mensen die net werk afleveren en hun afspraken nakomen. Dat is een fijne ervaring en is in de bouw, zeker met "kleine" klussen, niet vanzelfsprekend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

1,0