Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,3

Vakmanschap 9,7

Advies 9,1

Communicatie 8,5

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Pennings Bouw BV pagina 4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

25 maart 2019

Fam. Oomen, Vught

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen

Vriendelijk personeel, meedenken en mooi resultaat
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. In het voortraject zeer goede communicatie en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Alle mensen (ook onderaannemers) die over de vloer zijn gekomen hebben ontzettend netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. Tijdens het bouwproces liepen we wat vertraging op en werd soms naar onze mening te weinig gecommuniceerd. Dit hebben we uitgesproken en is goed opgepakt. Wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen Penningsbouw aanraden. Als we zelf weer gaan verbouwen zouden we hen zeker weer benaderen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie review en fijn dat u het punt van aandacht aangekaart heeft zodat het ook opgepakt kon worden.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0

19 november 2018

Pieter, Zaltbommel

Verbouw: Vloer, Beglazing en kozijnen

Werken goed en netjes met mooi resultaat.
Zowel eigen mensen als onderaannemers werken secuur en netjes. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig om mee samen te werken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank je wel, Pieter! Meer verbinding tussen tuin en woonkamer, meer licht, jullie gaan vast veel plezier hebben van deze aanpassing.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

16 november 2018

Ronald, Vught

Aanpassing, Nieuwbouw

Komen de afspraken
Reageren snel en correct. Leveren wat ze afspreken. Kwaliteit en Service!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie beoordeling!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 november 2018

P. Struijk, Bruchem

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Uiterst tevreden!
Pennings Bouw heeft de rigoureuze verbouwing van onze woning tot volle tevredenheid uitgevoerd. Van het meedenken in het voortraject, de uitgevoerde werkzaamheden, het nakomen van afspraken en de professionele medewerkers; niets dan lof!! Korte lijntjes, heldere communicatie, flexibele instelling en een goede planning die ook nagekomen wordt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij als zeer tevreden klant nu van ons schitterende huis kunnen genieten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie review! Het is ook prettig werken met een opdrachtgever die duidelijk voor ogen heeft hoe het moet worden en zich daar goed in heeft verdiept en heeft voorbereid.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 februari 2018

Anoniem, Empel

Verbouw: Dak, Keuken

Verrassend goed geholpen.
Pennings bouw heeft verschillende reparaties aan ons dak gedaan en binnen een aantal zaken voor onze nieuwe keuken. In deze tijd waarin iedereen druk is in de bouw zijn we toch snel en goed geholpen. Bovendien doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

15 februari 2018

Anoniem, Zaltbommel

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Dak

Uitstekend.
Uitstekend, afspraken worden nagekomen, communicatie prima en goede vaklieden. Gr. Ph.. kosten zijn vrij hoog in mijn beleving.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

15 februari 2018

Anoniem, Rosmalen

Goede communicatie en nette mannen.
Zie biven

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 november 2017

Anoniem, Zaltbommel

Verbouw: Garage/schuur

Goede service en prettige samenwerking met medewerkers
Positieve ervaringen bij verbouwing van garage tot extra woonruimte; duidelijke planning en alles op tijd af in goed overleg. Zeker een aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

9 november 2017

Anoniem, Rossum

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Goede degelijke bouw voor reële prijs.
Goede degelijke bouw voor reële prijs.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

9 november 2017

Anoniem, IJsselstein

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Ja !
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10