Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 9,7

Advies 9,3

Communicatie 8,8

Prijs/kwaliteit 8,6

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

16 april 2020

Martine, Zaltbommel

Verbouw: Dak, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Onderhoud/service

Fantastisch werk geleverd
Voor de verbouwing van mijn nieuw aangekochte huis (nieuwe badkamer, zolderisolatie, isolatie van de bijkeuken, vervangen van de mechanische ventilatie, modernisering van de meterkast, betimmering om allerhande leidingen heen, stuken van bijna de gehele woning) heb ik contact gezocht met Penningsbouw. Fijn contact gehad over de mail, daarna een zeer prettig eerste gesprek waarin we de kans kregen om precies uit te leggen wat ik wilde. Ook heeft Penningsbouw mij doorverwezen naar een badkamerwinkel waar ze goede ervaringen mee hadden. Tijdens de 4,5 week dat Penningsbouw in mijn huis is bezig geweest hebben ze me continue op de hoogte gehouden, en vaak gevraagd hoe ik dingen hebben wilde. Er is ontzettend netjes gewerkt en alles waar ik een op of aanmerking over had is onmiddelijk gefixt. Al met al een prima bedrijf en zeker de investering waard als je zeker wil weten dat je klus goed uitgevoerd wordt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

6 april 2020

Pien, Rosmalen

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Mooi werk
Goed advies, mooie materialen, nette medewerkers. Heel tevreden met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

8,0

6 april 2020

Koen, Bruchem

Verbouw: Dak, Isoleren (deel) woning

Meedenkende vakmannen
Dak vervangen en nieuwe aftimmerwerk buitenom, ziet er erg strak uit.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

13 februari 2020

Piet, Rosmalen

Verbouw: Garage/schuur, Vloer, Isoleren (deel) woning, Onderhoud/service

Betrouwbaar bedrijf dat haar afspraken nakomt
Betrouwbaar bedrijf die nakomt wat ze belooft en herstelt als er een iets mis gaat. Keuze van de onderaannemers kan beter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

16 december 2019

Rene, Rijswijk (Gld)

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Professioneel en volgens afspraak
Onze ervaring met Pennings Bouw is erg positief! Alles is volgens afspraak en professioneel opgeleverd. Het ziet er allemaal prima uit. Zeker gezien het feit dat wij wat last-minute wijzigingen wilden of erg laat waren met bepaalde keuzes, werd dit toch goed opgepakt door Pennings Bouw. Communicatie via telefoon of WhatsApp was altijd goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

9 augustus 2019

Charles, Kerkdriel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Er was een prettige samenwerking en er is goed werk geleverd.
Zie hier boven Inmiddels wonen we hier nu ca. 10 maanden met plezier!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

20 juni 2019

Stephan, 's Hertogenbosch

Verbouw: Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Eerlijk, betrouwbaar en een strakke planning
Erg enthousiast over Penningsbouw bij verbouwing bovenverdieping, nieuwe kozijnen en nieuwe badkamer. Er wordt goed en strak gepland en gemaakte afspraken worden nagekomen. Communicatie is perfect. Denken goed mee in gemaakte plannen en geven zo nodig verbetering in het ontwerp. Hebben niet alle specialismen zelf in huis, maar onderaannemers worden goed aangestuurd. Daardoor misschien niet de allergoedkoopste, maar daardoor wel alleen de juiste vakmensen voor het juiste werk. Klasse!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Daar worden we een beetje stil van.... Dank voor deze mooie woorden, de complimenten brengen we ook over aan onze eigen mensen en aan ons vaste team van onderaannemers. Veel woonplezier gewenst!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

18 juni 2019

Hr. J., Hedel

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer goed, snelle communicatie
Fijn bedrijf, denken goed mee en komen hun afspraken na.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor deze mooie beoordeling, het was prettig samenwerken. Veel plezier met het eindresultaat.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

10

28 mei 2019

Alfred van Lier, Zaltbommel

Goede kwaliteit van afwerking en meedenkend aan oplossingen
Zoals altijd weer een goede ervaring . Minpuntje deze keer dat de bestelde deuren de verkeerde kant opdraaiden waardoor ik op de nieuwe bestelling weer 6 weken moest wachten. Verder niets dan log.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar het is heel begrijpelijk dat het als opdrachtgever balen is als je langer dan gehoopt op het eindresultaat moet wachten. Fijn om te horen dat het totaalplaatje goed is.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 mei 2019

Hein, Bruchem

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Hoge kwaliteit en volgens afspraak. Keurig personeel
X

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Wat wil je als bedrijf nog meer horen! Dank voor de mooie review en veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0