Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,5

Afspraken nakomen 9,3

Vakmanschap 9,6

Advies 9,5

Communicatie 8,9

Prijs/kwaliteit 8,8

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

9 augustus 2019

Charles, Kerkdriel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Er was een prettige samenwerking en er is goed werk geleverd.
Zie hier boven Inmiddels wonen we hier nu ca. 10 maanden met plezier!

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

20 juni 2019

Stephan, 's Hertogenbosch

Verbouw: Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Eerlijk, betrouwbaar en een strakke planning
Erg enthousiast over Penningsbouw bij verbouwing bovenverdieping, nieuwe kozijnen en nieuwe badkamer. Er wordt goed en strak gepland en gemaakte afspraken worden nagekomen. Communicatie is perfect. Denken goed mee in gemaakte plannen en geven zo nodig verbetering in het ontwerp. Hebben niet alle specialismen zelf in huis, maar onderaannemers worden goed aangestuurd. Daardoor misschien niet de allergoedkoopste, maar daardoor wel alleen de juiste vakmensen voor het juiste werk. Klasse!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Daar worden we een beetje stil van.... Dank voor deze mooie woorden, de complimenten brengen we ook over aan onze eigen mensen en aan ons vaste team van onderaannemers. Veel woonplezier gewenst!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

18 juni 2019

Hr. J., Hedel

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer goed, snelle communicatie
Fijn bedrijf, denken goed mee en komen hun afspraken na.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor deze mooie beoordeling, het was prettig samenwerken. Veel plezier met het eindresultaat.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

10

28 mei 2019

Alfred van Lier, Zaltbommel

Goede kwaliteit van afwerking en meedenkend aan oplossingen
Zoals altijd weer een goede ervaring . Minpuntje deze keer dat de bestelde deuren de verkeerde kant opdraaiden waardoor ik op de nieuwe bestelling weer 6 weken moest wachten. Verder niets dan log.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar het is heel begrijpelijk dat het als opdrachtgever balen is als je langer dan gehoopt op het eindresultaat moet wachten. Fijn om te horen dat het totaalplaatje goed is.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 mei 2019

Hein, Bruchem

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Hoge kwaliteit en volgens afspraak. Keurig personeel
X

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Wat wil je als bedrijf nog meer horen! Dank voor de mooie review en veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

21 april 2019

Tjeu, Oss

Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur, Keuken, Beglazing en kozijnen

Zeer tevreden over de samenwerking; prima personeel, deskundig
Pennings Bouw is betrouwbaar, weet van wanten in bijzondere situaties, heeft (voor zover wij gezien hebben) prettige medewerkers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Betrouwbaar zou voor ieder bedrijf moeten gelden, maar het is fijn om te horen dat het bij Pennings Bouw zo ervaren wordt. We werken veel bij mensen thuis en vaak ook in hun afwezigheid, dus vertrouwen is een eerste vereiste. Het compliment voor de medewerkers is doorgegeven. Dank voor de mooie review.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

15 april 2019

Ruud, Leerdam

Verbouw: Vloer

Betrouwbare en van vakmanschap blijkgevende onderneming..
Bij ons werd een grote convectorput verwijderd en de vloer daarna professioneel gedicht en op hoogte gebracht. Vooraf werd een gedegen en goed uitgewerkte offerte ontvangen. De medewerkers van Pennings werkten vakkundig en in hoog tempo. Na afloop ruimden ze alles keurig op. Ze waren vriendelijk en vakbekwaam. Ik heb er een hoop van kunnen leren. Hopelijk vonden ze het niet irritant dat ik ze af en toe op de vingers keek.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor uw mooie beoordeling! Aangezien wij veel bij particulieren thuis werken zijn onze medewerkers gewend aan mensen die in meer of mindere mate de werkzaamheden volgen, dat is belangstelling en betrokkenheid van de opdrachtgever.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

29 maart 2019

Fam., Bos

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goed advies → vakkundige uitvoering → prachtig resultaat
Pennings Bouw heeft bij ons een aanbouw van 2,5 meter met schuifpui en lichtstraat gerealiseerd. Hierin heeft men gedegen advies gegeven over de (on)mogelijkheden en vervolgens netjes alles volgens afspraak tot uitvoering gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Wat fijn om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen! We wensen jullie veel woonplezier met en in de extra ruimte.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

25 maart 2019

Fam. Oomen, Vught

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen

Vriendelijk personeel, meedenken en mooi resultaat
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. In het voortraject zeer goede communicatie en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Alle mensen (ook onderaannemers) die over de vloer zijn gekomen hebben ontzettend netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. Tijdens het bouwproces liepen we wat vertraging op en werd soms naar onze mening te weinig gecommuniceerd. Dit hebben we uitgesproken en is goed opgepakt. Wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen Penningsbouw aanraden. Als we zelf weer gaan verbouwen zouden we hen zeker weer benaderen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie review en fijn dat u het punt van aandacht aangekaart heeft zodat het ook opgepakt kon worden.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0

19 november 2018

Pieter, Zaltbommel

Verbouw: Vloer, Beglazing en kozijnen

Werken goed en netjes met mooi resultaat.
Zowel eigen mensen als onderaannemers werken secuur en netjes. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig om mee samen te werken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank je wel, Pieter! Meer verbinding tussen tuin en woonkamer, meer licht, jullie gaan vast veel plezier hebben van deze aanpassing.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0