Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,5

Afspraken nakomen 9,3

Vakmanschap 9,6

Advies 9,4

Communicatie 9,0

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

28 mei 2019

Alfred van Lier, Zaltbommel

Goede kwaliteit van afwerking en meedenkend aan oplossingen
Zoals altijd weer een goede ervaring . Minpuntje deze keer dat de bestelde deuren de verkeerde kant opdraaiden waardoor ik op de nieuwe bestelling weer 6 weken moest wachten. Verder niets dan log.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

28 mei 2019

Hein, Bruchem

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Hoge kwaliteit en volgens afspraak. Keurig personeel
X

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

21 april 2019

Tjeu, Oss

Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur, Keuken, Beglazing en kozijnen

Zeer tevreden over de samenwerking; prima personeel, deskundig
Pennings Bouw is betrouwbaar, weet van wanten in bijzondere situaties, heeft (voor zover wij gezien hebben) prettige medewerkers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

15 april 2019

Ruud, Leerdam

Verbouw: Vloer

Betrouwbare en van vakmanschap blijkgevende onderneming..
Bij ons werd een grote convectorput verwijderd en de vloer daarna professioneel gedicht en op hoogte gebracht. Vooraf werd een gedegen en goed uitgewerkte offerte ontvangen. De medewerkers van Pennings werkten vakkundig en in hoog tempo. Na afloop ruimden ze alles keurig op. Ze waren vriendelijk en vakbekwaam. Ik heb er een hoop van kunnen leren. Hopelijk vonden ze het niet irritant dat ik ze af en toe op de vingers keek.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor uw mooie beoordeling! Aangezien wij veel bij particulieren thuis werken zijn onze medewerkers gewend aan mensen die in meer of mindere mate de werkzaamheden volgen, dat is belangstelling en betrokkenheid van de opdrachtgever.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

29 maart 2019

Fam., Bos

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goed advies → vakkundige uitvoering → prachtig resultaat
Pennings Bouw heeft bij ons een aanbouw van 2,5 meter met schuifpui en lichtstraat gerealiseerd. Hierin heeft men gedegen advies gegeven over de (on)mogelijkheden en vervolgens netjes alles volgens afspraak tot uitvoering gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Wat fijn om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen! We wensen jullie veel woonplezier met en in de extra ruimte.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

25 maart 2019

Fam. Oomen, Vught

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen

Vriendelijk personeel, meedenken en mooi resultaat
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. In het voortraject zeer goede communicatie en al onze vragen werden duidelijk beantwoord. Alle mensen (ook onderaannemers) die over de vloer zijn gekomen hebben ontzettend netjes gewerkt en waren zeer vriendelijk. Tijdens het bouwproces liepen we wat vertraging op en werd soms naar onze mening te weinig gecommuniceerd. Dit hebben we uitgesproken en is goed opgepakt. Wij zijn enorm tevreden en zouden iedereen Penningsbouw aanraden. Als we zelf weer gaan verbouwen zouden we hen zeker weer benaderen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie review en fijn dat u het punt van aandacht aangekaart heeft zodat het ook opgepakt kon worden.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0

19 november 2018

Pieter, Zaltbommel

Verbouw: Vloer, Beglazing en kozijnen

Werken goed en netjes met mooi resultaat.
Zowel eigen mensen als onderaannemers werken secuur en netjes. Alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst. Prettig om mee samen te werken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank je wel, Pieter! Meer verbinding tussen tuin en woonkamer, meer licht, jullie gaan vast veel plezier hebben van deze aanpassing.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

16 november 2018

Ronald, Vught

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Komen de afspraken
Reageren snel en correct. Leveren wat ze afspreken. Kwaliteit en Service!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie beoordeling!

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 november 2018

P. Struijk, Bruchem

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Uiterst tevreden!
Pennings Bouw heeft de rigoureuze verbouwing van onze woning tot volle tevredenheid uitgevoerd. Van het meedenken in het voortraject, de uitgevoerde werkzaamheden, het nakomen van afspraken en de professionele medewerkers; niets dan lof!! Korte lijntjes, heldere communicatie, flexibele instelling en een goede planning die ook nagekomen wordt. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij als zeer tevreden klant nu van ons schitterende huis kunnen genieten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Pennings Bouw BV

Dank voor de mooie review! Het is ook prettig werken met een opdrachtgever die duidelijk voor ogen heeft hoe het moet worden en zich daar goed in heeft verdiept en heeft voorbereid.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 februari 2018

Klaas, Empel

Verbouw: Dak, Keuken

Verrassend goed geholpen.
Pennings bouw heeft verschillende reparaties aan ons dak gedaan en binnen een aantal zaken voor onze nieuwe keuken. In deze tijd waarin iedereen druk is in de bouw zijn we toch snel en goed geholpen. Bovendien doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10