Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,3

Vakmanschap 9,7

Advies 9,1

Communicatie 8,5

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Pennings Bouw BV

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

13 september 2021

Anthony, Zaltbommel

Komen afspraken na. Vakkundig en netjes!
Komen afspraken na. Werken vakkundig en netjes. Denken mee in het werkproces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 september 2021

Gert, Bruchem

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Isoleren (deel) woning

Vakwerk
Prima bedrijf met veel kennis en ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

21 juni 2021

Robin, s-Hertogenbosch

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer tevreden over de aanbouw
In 2016 heeft Pennings onze zolder verbouwd en nu in 2021 onze aanbouw. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Van begin tot einde is het proces van de aanbouw zeer professioneel verlopen met goede communicatie, goede planning en geen verrassingen. Zeer blij met het resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

4 juni 2021

R, Zaltbommel

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Prettige samenwerking, afstemming van de werkzaamheden en vakkundig uitgevoerd
Penningsbouw heeft de mogelijkheid geboden om, ondanks de overvolle planning, de werkzaamheden binnen onze woning in te passen. Het contact is goed verlopen; van het begin tot het eind. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door vakkundige medewerkers, ook van ingehuurde bedrijven. De afwerking is goed. De offerte is duidelijk beschreven en berekend. De factuur is voldoende specifiek en transparant. Wij willen Ronny bedanken voor de prettige samenwerking en uitvoering van de werkzaamheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

16 april 2021

AC Heinsbroek, Zaltbommel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Het resultaat mag er dan ook zijn.
De aanloopperiode naar de bouw toe is erg prettig ervaren. Pennings heeft ons kundig advies gegeven, ons met raad en daad bijgestaan en geholpen om keuzes te maken. Hij heeft er voor gezorgd dat er een prachtig huis is gebouwd en heeft gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen en componenten. Een van de vaste externe tekenaars heeft ons droomhuis samen met ons naar grote tevredenheid ontworpen. Zijn vrouw heeft ook een 3D impressie voor ons gemaakt. De bouw kwam wat moeizaam op gang en de communicatie ging aanvankelijk wat stroef. Toen er eenmaal vaart in de bouw kwam is de aansturing door de projectleider goed gedaan. Ook hij heeft ons goed geadviseerd en heeft erg zijn best gedaan om de gevraagde oplevertermijn te halen. (Is op de valreep gelukt) De partijen waarmee wordt samengewerkt zijn allen prettige en kundige partners. De laatste puntjes moeten nog worden uitgevoerd maar we zijn vol lof over het resultaat. Ons droomhuis is super mooi geworden!!! Tot slot willen we veel dank uit te spreken voor het voltallige team van Penningsbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

9,0

19 maart 2021

Wendy, Zaltbommel

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Kwaliteit van de bouw is goed, fijne en nette werknemers over de vloer.
In eerste instantie was onze verbouwing (nieuwe buitendeur en erkerkozijn) gepland in september/oktober. Helaas liep dit uit en werd het eind november. Daarentegen verliep het grootste gedeelte van de verbouwing netjes. Op nog een paar kleine afspraken na, waar wij de aannemer op moesten wijzen. Dit werd wel allemaal in orde gemaakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 februari 2021

Florius, Rosmalen

Verbouw: Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Goed advies en uitgevoerd zoals gewenst
Wijzigen gevel indeling, nieuwe muur aanhelen aan bestaand metselwerk, plaatsen nieuw raamkozijn. Helemaal tevreden. Netjes gewerkt, prettig vaklui. Fijn dat details als steenkleur en voegkleur zijn meegenomen. Uitgebreid advies gehad in de keuze voor kunststof kozijn met hout-look; net echt. Korte termijn planning zou iets beter gecommuniceerd kunnen worden (al ik begrijp dat het voor een aannemer met verschillende projecten, wisselend weer en beschikbaarheid ook een uitdaging is).

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0

4 december 2020

Theo, Zaltbommel

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Van begin tot einde verbouwing alles goed en volgens afspraak verlopen.
De verbouwing werd netjes volgens afspraak uitgevoerd. Ook de communicatie verliep uitstekend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 december 2020

VC Cappendijk, Sint-Michielsgestel

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Afspraken worden nagekomen, en kwaliteit werk is goed
Zie boven. Aanvullend: meedenken en helpen vooruitdenken over aanpassingen en kosten zou nog verbeterpunt kunnen zijn. Liefst ook in relatie met bouwers die de klant zelf erbij betrokken heeft. Hoe dan ook, in zijn algemeenheid erg tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 6

8,0

20 november 2020

Paul, 's-Hertogenbosch

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakkundig, vriendelijk en duidelijk
Wij zochten naar een aannemer met ervaring in duurzaam verbouwen. We hadden een jaren zestig huis met energie label G en hebben het nu goed geïsoleerd, warmtecollectoren en zonnepanelen op het dak en een warmtepomp met vloerververwarming. Nu heeft ons huis een label A+. Omdat het een verbouw betrof was er veelvuldig overleg nodig vanwege onvoorziene aanpassingen. Hier heeft de aannemer ons goed bij geadviseerd zodat we alle andere belangrijke zaken als elektra, riolering, enz. ook weer bij de tijd hebben. De duur van de herbouw had wat ons wel iets korter mogen zijn. Alle bouwwerkers waren een voor een vriendelijk, degelijk en heel bekwaam. We hebben een beetje pech gehad met de keuken maar dat lag aan het keukenbedrijf. We zijn nu heel tevreden met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0