Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,3

Advies 8,8

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

15 december 2017

Arjan, Laren gld

2 onder 1 kap

Goede communicatie, goed prijs kwaliteit. Erg tevreden
Prettige communicatie, goed begeleid bij de bouw van ons eerste huis. Erg veel mogelijk ook tijdens de bouw. Prettige partners waar Vosman mee werkt. Grootste pluspunt vonden wij dat we ook een sleutel tijdens de bouw hadden en in overleg ook al zelf aan de slg konden in het huis tijdens bouw. Al met al erg tevreden en zeker aan te raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 december 2017

Henri&Marja, Ommen

Vrijstaande woning

Uitstekende service, perfecte en snelle communicatie, uitermate bekwaam en vriendelijk personeel
Onze nieuwbouwwoning werd in voorspoedig tempo opgeleverd door eersteklas vakmensen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Ook de communicatie met onze “bouwheer” en uitvoerder verliep altijd plezierig en snel: vandaag een vraag - morgen antwoord en oplossing. Als we weer zouden kunnen bouwen, dan zeker met Vosman! Echt een aanrader vanuit Ommen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 december 2017

Onstenk, Laren

2 onder 1 kap

Gewoon top!
Lekker informeel, korte lijntjes en alles kan. Prachtig huis gebouwd waar niets op aan te merken is. Echte aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

13 december 2017

Gerard LINTHORST, Nieuw Heeten

Vrijstaande woning

Prima
Prima

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 december 2017

Remco van Welbergen, Olst

2 onder 1 kap

Goed georganiseerd bouwbedrijf
Van begin tot eind een goede begeleiding. Het eindresultaat is super netjes en kwalitatief erg goed!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 december 2017

Mark, Twello

Vrijstaande woning

No nonse bouwbedrijf, goede bouwers, professioneel en vriendelijk personeel
Vosman heeft het bouwen en verkopen goed in de vingers. He is een no nonsense bouwbedrijf. Wat vooraf is afgesproken komen ze goed na en wat niet is afgesproken is meerwerk. Ook de service van openstaande punten is Top. Iedereen en ook wij geven een zeer goede review en maar er zijn wel een paar financiële issues geweest met een voor ons nadelig resultaat. De bouw is zeer goed verlopen en wat zeer prettig is dat je voor oplevering al een tijdelijke bouwsleutel kan krijgen. Hierdoor kan je de bouw volgen en we mochten zelfs in overleg met uitvoerder wat werkzaamheden uitvoeren. Zeer prettige communicatie met Jeroen de uitvoerder en een correcte Thomas (verkoper). Een review is bedoeld om ook de mindere ervaring te delen: We hebben gekozen voor catalogus bouw en we kwamen er achter dat bij Vosman dit als nadeel heeft dat je weinig tot geen inzicht hebt in prijzen/bestek en hierdoor geen onderhandelingspositie hebt. Je krijgt bij de leveranciers niet rechtstreeks de prijzen. Kies je wat anders dam krijg je in verhouding niet zoveel terug. We hebben de tegels van de badkamer elders gekozen en hierdoor wilde Vosman de badkamer niet meer bouwen en het bedrag dat we terug kregen was laag ondank dat we risico en marge wilden betalen. In de ontwerp fase worden wijzigingen en meer en minder werk tegen elkaar weg gestreept, We zijn te goede trouw geweest dat alles correct was verrekend en na ondertekening kwamen we achter dat we benadeeld waren en zijn hier financieel niet goed uitgekomen met een zeer onprofessionele reactie van de eigenaar. Zouden we weer voor Vosman catalogus bouw kiezen, dan is het antwoord Ja. De reden hiervoor is dat ze veel ervaring hebben en dat zie je terug in de bouw. Ook de totale bouwkosten zijn gunstig ten opzichte van de concurrentie Tip: Kies je voor catalogus bouw reken alles door vanaf de basis prijs. Om financiële verassingen te voorkomen neem zoveel mogelijk grote investeringen mee voor de ondertekening zoals Steen, Pan, Kozijnen, Badkame

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

6,0

12 december 2017

Linda, Twello

2 onder 1 kap

Fijne aannemer, fijn contact
Altijd mogelijkheid tot overleg, alles wordt vlot geregeld en lijntjes zijn kort. Bereid om mee te denken!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

12 december 2017

Fam. Evers, Raalte

Indelingswijziging, Vloer, Isoleren (deel) woning

Vriendelijk, meedenkend, vakmanschap.
Vanaf aankoop woning tot eindoplevering prettig bedrijf! Personeel van kantoor en ook de bouwvakkers denken goed mee. Als de wensen en mogelijkheden er waren konden aantal werkzaamheden in overleg door ons zelf gedaan worden. Communicatie met de installateur (onderaanneming) kon wat beter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

12 december 2017

Yvette Steffen, Olst

2 onder 1 kap

Zeer prettige manier van werken. Afspraken worden nagekomen.
Onze nieuwbouwwoning is door Vosman gebouwd. De communicatie verliep prettig. Het feit dat we al tijdens de bouw zelf aan de slag konden in huis, was erg fijn! De afgesproken termijnen zijn behaald en de bouwplaats werd iedere week netjes opgeruimd. Wat ons betreft is het enige verbeterpunt dat de afwerking voor de oplevering iets netter had gekund. Alles binnen de normen,maar de trap was bijvoorbeeld op meerdere punten beschadigd. Al met al raden wij Vosman zeker aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 december 2017

Jordy, Raalte

2 onder 1 kap

Goed bedrijf met eerlijke, duidelijke communicatie
Goed georganiseerd bedrijf, waarbij in overleg alles mogelijk is. Je word van het begin tot het eind goed begeleid.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10