Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,3

Advies 8,8

Communicatie 9,2

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

31 december 2017

de Nijs, Deventer

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede, degelijke bouw met mooi eindresultaat
Voor ons de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen, dus gingen er blanco in. Vosman verleent goede begeleiding, stap voor stap en contact met kantoor was prima. De jongens op de bouw zijn netjes, vriendelijk, behulpzaam en leveren goed vakmanschap! Wat ook fijn was, is dat je gedurende de bouw al de mogelijkheid hebt om in / om de woning wat klussen te klaren. Enige minpuntje is de 'gesloten boekhouding', je hebt weinig inzage in de stelposten van de (toe)leveranciers en als je dan een wijziging doorvoert door bijv. de badkamer elders af te nemen, dan is de minprijs/teruggave in verhouding zeer beperkt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 december 2017

Jan, Raalte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Nuchter, hardwerkende mensen met prachtig huis als eindresultaat
Vanaf het eerste moment hebben wij een prettig contact gehad met het bouwbedrijf. Er werd meegedacht om te komen tot het voor ons perfecte huis. Kostentechnisch was er veel mogelijk, alles is bespreekbaar. Gedurende de bouw was er ook met de uitvoerder een goed contact, bij de oplevering waren er dan ook nagenoeg geen opleverpunten. Mogelijke miscommunicatie (met onderaannemers) werd snel opgepakt en opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

18 december 2017

J Schurink, Wijhe

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Meedenkend en bereikbaar
Vosman BV doet zijn werk na behoren, echter de samenwerking welke ze zijn aangegaan met Elders Installatie techniek laat te wensen over. De mannen op de bouw zijn prima, ons kantoor contactpersoon (van elders) daarentegen komt afspraken of niet na, of is niet tot nauwelijks te bereiken - dit zorgt tijdens het bouwproces voor veel onnodige onzekerheid en onduidelijkheid. Verder heb ik het gevoel wanneer ik niet dagelijks keek en punten aandroeg aan de installateur en of uitvoerder van Vosman, dat dingen over het hoofd gezien waren. Soms was het best slordig. Desalniettemin zal je dit in elk bouwproces tegen komen en de bereidbaarheid en mogelijkheid tot punten aandragen, dragen uiteindelijk bij aan een prettige terugblik op ons bouwproces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

8,0

17 december 2017

Willy Bouman, Nieuw Heeten

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede samenwerking, vakmensen op de bouw
We hebben ons huis, samen met Bouwbedrijf Vosman, ontworpen. Mooi proces, het was een feestje! De bouw ging vlot en prima op schema. Je ziet dat de vakmensen allemaal mooi werk willen maken. De communicatie met de uitvoerder en mensen van kantoor was zeer open en transparant. Samen tot een mooi resultaat komen, dat is voor allen het doel. Het is een prachtig huis geworden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

15 december 2017

Arjan, Laren gld

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede communicatie, goed prijs kwaliteit. Erg tevreden
Prettige communicatie, goed begeleid bij de bouw van ons eerste huis. Erg veel mogelijk ook tijdens de bouw. Prettige partners waar Vosman mee werkt. Grootste pluspunt vonden wij dat we ook een sleutel tijdens de bouw hadden en in overleg ook al zelf aan de slg konden in het huis tijdens bouw. Al met al erg tevreden en zeker aan te raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 december 2017

Henri&Marja, Ommen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekende service, perfecte en snelle communicatie, uitermate bekwaam en vriendelijk personeel
Onze nieuwbouwwoning werd in voorspoedig tempo opgeleverd door eersteklas vakmensen. Altijd vriendelijk en meedenkend. Ook de communicatie met onze “bouwheer” en uitvoerder verliep altijd plezierig en snel: vandaag een vraag - morgen antwoord en oplossing. Als we weer zouden kunnen bouwen, dan zeker met Vosman! Echt een aanrader vanuit Ommen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 december 2017

Onstenk, Laren

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Gewoon top!
Lekker informeel, korte lijntjes en alles kan. Prachtig huis gebouwd waar niets op aan te merken is. Echte aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

13 december 2017

Gerard LINTHORST, Nieuw Heeten

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima
Prima

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 december 2017

Remco van Welbergen, Olst

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goed georganiseerd bouwbedrijf
Van begin tot eind een goede begeleiding. Het eindresultaat is super netjes en kwalitatief erg goed!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 december 2017

Mark, Twello

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

No nonse bouwbedrijf, goede bouwers, professioneel en vriendelijk personeel
Vosman heeft het bouwen en verkopen goed in de vingers. He is een no nonsense bouwbedrijf. Wat vooraf is afgesproken komen ze goed na en wat niet is afgesproken is meerwerk. Ook de service van openstaande punten is Top. Iedereen en ook wij geven een zeer goede review en maar er zijn wel een paar financiële issues geweest met een voor ons nadelig resultaat. De bouw is zeer goed verlopen en wat zeer prettig is dat je voor oplevering al een tijdelijke bouwsleutel kan krijgen. Hierdoor kan je de bouw volgen en we mochten zelfs in overleg met uitvoerder wat werkzaamheden uitvoeren. Zeer prettige communicatie met Jeroen de uitvoerder en een correcte Thomas (verkoper). Een review is bedoeld om ook de mindere ervaring te delen: We hebben gekozen voor catalogus bouw en we kwamen er achter dat bij Vosman dit als nadeel heeft dat je weinig tot geen inzicht hebt in prijzen/bestek en hierdoor geen onderhandelingspositie hebt. Je krijgt bij de leveranciers niet rechtstreeks de prijzen. Kies je wat anders dam krijg je in verhouding niet zoveel terug. We hebben de tegels van de badkamer elders gekozen en hierdoor wilde Vosman de badkamer niet meer bouwen en het bedrag dat we terug kregen was laag ondank dat we risico en marge wilden betalen. In de ontwerp fase worden wijzigingen en meer en minder werk tegen elkaar weg gestreept, We zijn te goede trouw geweest dat alles correct was verrekend en na ondertekening kwamen we achter dat we benadeeld waren en zijn hier financieel niet goed uitgekomen met een zeer onprofessionele reactie van de eigenaar. Zouden we weer voor Vosman catalogus bouw kiezen, dan is het antwoord Ja. De reden hiervoor is dat ze veel ervaring hebben en dat zie je terug in de bouw. Ook de totale bouwkosten zijn gunstig ten opzichte van de concurrentie Tip: Kies je voor catalogus bouw reken alles door vanaf de basis prijs. Om financiële verassingen te voorkomen neem zoveel mogelijk grote investeringen mee voor de ondertekening zoals Steen, Pan, Kozijnen, Badkame

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

6,0