Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,3

Advies 8,8

Communicatie 9,2

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

29 juni 2018

Jeroen, raalte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Bijzonder goed bouwbedrijf
We hebben een prettig gewerkt met elkaar. Er was veel te overleggen. We zijn ook goed geholpen door Mark Regeling die ons begeleid heeft in het proces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

31 mei 2018

Wjh Bisschop, Raalte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede service, korte lijntjes, veel ervaring.
Het was een zeer prettige samenwerking. De lijntjes met de kopersbegeleider en de uitvoerder waren kort. De bouw is voorspoedig en netjes verlopen met een uitstekend eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Auke, Raalte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Heel goed , snel , ervaren bouwbedrijf !!
De bouw liep soepel en zeer snel met goed overleg!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Andre van Ooijen, heino

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbaar en helder in communicatie
Betrouwbaar en helder in communicatie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

19 mei 2018

M.Holterman, Raalte

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Positieve ervaring!
Positieve ervaring. Duidelijke lijnen binnen de organisatie. Je weet wat je hebt aan de contactpersoon. De bouw is voorspoedig verlopen en er is altijd overleg mogelijk. Op wat miscommunicatie na kijken we terug op een prettige ervaring en zijn we erg blij met het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

15 mei 2018

Fam. Eijerkamp, Welsum

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prettige samenwerking gehad ; Vosman heeft perfecte bouwplanning!
Personeel staat je netjes te woord , houdt zich aan afspraken, korte lijnen en op de bouw is het keurig netjes. Goede planning voor uitvoering werkzaamheden, en ze verstaan hun vak.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 mei 2018

De Bos, Raalte

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een geordend bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.
Vanaf het eerste moment is er heel zorgvuldig omgegaan met alles. Zeer prettig contact met Mark Regeling. Hij probeerde vooral mee te denken. Heel positief.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 maart 2018

Buitenhuis, Twello

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Niets mis met degelijkheid
Goed advies, prettige samenwerking. Ook de opleverpunten worden netjes afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

12 februari 2018

J.h. Ruiter, Deventer

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een aannemer waar je op kunt bouwen!!
Aan alle verwachtingen voldaan. Prettig personeel met mee denkers die ontzorgen voor en tijdens de bouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 januari 2018

Jos, Diepenveen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Een vakkundig bedrijf waarbij, in overleg, veel kan.
Een bouwbedrijf die een goed product levert voor een betaalbare prijs. Goed overleg met de uitvoerder tijdens de bouw. Enkele (oudere) medwerkers denken ook goed mee over verbeterpunten tijdens de bouw. Iets voorzichtiger omgaan met het al geplaatste materiaal tijdens de bouw is naar mijn mening een aandachtspunt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10