Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,3

Advies 8,8

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

19 mei 2018

M.Holterman, Raalte

2 onder 1 kap

Positieve ervaring!
Positieve ervaring. Duidelijke lijnen binnen de organisatie. Je weet wat je hebt aan de contactpersoon. De bouw is voorspoedig verlopen en er is altijd overleg mogelijk. Op wat miscommunicatie na kijken we terug op een prettige ervaring en zijn we erg blij met het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

15 mei 2018

Fam. Eijerkamp, Welsum

Vrijstaande woning

Prettige samenwerking gehad ; Vosman heeft perfecte bouwplanning!
Personeel staat je netjes te woord , houdt zich aan afspraken, korte lijnen en op de bouw is het keurig netjes. Goede planning voor uitvoering werkzaamheden, en ze verstaan hun vak.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 mei 2018

De Bos, Raalte

Vrijstaande woning

Een geordend bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.
Vanaf het eerste moment is er heel zorgvuldig omgegaan met alles. Zeer prettig contact met Mark Regeling. Hij probeerde vooral mee te denken. Heel positief.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 maart 2018

Buitenhuis, Twello

2 onder 1 kap

Niets mis met degelijkheid
Goed advies, prettige samenwerking. Ook de opleverpunten worden netjes afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

12 februari 2018

J.h. Ruiter, Deventer

Vrijstaande woning

Een aannemer waar je op kunt bouwen!!
Aan alle verwachtingen voldaan. Prettig personeel met mee denkers die ontzorgen voor en tijdens de bouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 januari 2018

Jos, Diepenveen

2 onder 1 kap

Een vakkundig bedrijf waarbij, in overleg, veel kan.
Een bouwbedrijf die een goed product levert voor een betaalbare prijs. Goed overleg met de uitvoerder tijdens de bouw. Enkele (oudere) medwerkers denken ook goed mee over verbeterpunten tijdens de bouw. Iets voorzichtiger omgaan met het al geplaatste materiaal tijdens de bouw is naar mijn mening een aandachtspunt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

31 december 2017

de Nijs, Deventer

Vrijstaande woning

Goede, degelijke bouw met mooi eindresultaat
Voor ons de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen, dus gingen er blanco in. Vosman verleent goede begeleiding, stap voor stap en contact met kantoor was prima. De jongens op de bouw zijn netjes, vriendelijk, behulpzaam en leveren goed vakmanschap! Wat ook fijn was, is dat je gedurende de bouw al de mogelijkheid hebt om in / om de woning wat klussen te klaren. Enige minpuntje is de 'gesloten boekhouding', je hebt weinig inzage in de stelposten van de (toe)leveranciers en als je dan een wijziging doorvoert door bijv. de badkamer elders af te nemen, dan is de minprijs/teruggave in verhouding zeer beperkt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 december 2017

Jan, Raalte

2 onder 1 kap

Nuchter, hardwerkende mensen met prachtig huis als eindresultaat
Vanaf het eerste moment hebben wij een prettig contact gehad met het bouwbedrijf. Er werd meegedacht om te komen tot het voor ons perfecte huis. Kostentechnisch was er veel mogelijk, alles is bespreekbaar. Gedurende de bouw was er ook met de uitvoerder een goed contact, bij de oplevering waren er dan ook nagenoeg geen opleverpunten. Mogelijke miscommunicatie (met onderaannemers) werd snel opgepakt en opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

18 december 2017

J Schurink, Wijhe

Tussenwoning/hoekwoning

Meedenkend en bereikbaar
Vosman BV doet zijn werk na behoren, echter de samenwerking welke ze zijn aangegaan met Elders Installatie techniek laat te wensen over. De mannen op de bouw zijn prima, ons kantoor contactpersoon (van elders) daarentegen komt afspraken of niet na, of is niet tot nauwelijks te bereiken - dit zorgt tijdens het bouwproces voor veel onnodige onzekerheid en onduidelijkheid. Verder heb ik het gevoel wanneer ik niet dagelijks keek en punten aandroeg aan de installateur en of uitvoerder van Vosman, dat dingen over het hoofd gezien waren. Soms was het best slordig. Desalniettemin zal je dit in elk bouwproces tegen komen en de bereidbaarheid en mogelijkheid tot punten aandragen, dragen uiteindelijk bij aan een prettige terugblik op ons bouwproces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

8,0

17 december 2017

Willy Bouman, Nieuw Heeten

Vrijstaande woning

Goede samenwerking, vakmensen op de bouw
We hebben ons huis, samen met Bouwbedrijf Vosman, ontworpen. Mooi proces, het was een feestje! De bouw ging vlot en prima op schema. Je ziet dat de vakmensen allemaal mooi werk willen maken. De communicatie met de uitvoerder en mensen van kantoor was zeer open en transparant. Samen tot een mooi resultaat komen, dat is voor allen het doel. Het is een prachtig huis geworden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10