Beoordeel deze aannemer Klik hier
9,2
98 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,4

Advies 9,0

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,0

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

31 mei 2018

Wjh Bisschop, Raalte

2 onder 1 kap

Goede service, korte lijntjes, veel ervaring.
Het was een zeer prettige samenwerking. De lijntjes met de kopersbegeleider en de uitvoerder waren kort. De bouw is voorspoedig en netjes verlopen met een uitstekend eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Auke, Raalte

2 onder 1 kap

Heel goed , snel , ervaren bouwbedrijf !!
De bouw liep soepel en zeer snel met goed overleg!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 mei 2018

Andre van Ooijen, heino

Vrijstaande woning

Betrouwbaar en helder in communicatie
Betrouwbaar en helder in communicatie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

19 mei 2018

M.Holterman, Raalte

2 onder 1 kap

Positieve ervaring!
Positieve ervaring. Duidelijke lijnen binnen de organisatie. Je weet wat je hebt aan de contactpersoon. De bouw is voorspoedig verlopen en er is altijd overleg mogelijk. Op wat miscommunicatie na kijken we terug op een prettige ervaring en zijn we erg blij met het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

15 mei 2018

Fam. Eijerkamp, Welsum

Vrijstaande woning

Prettige samenwerking gehad ; Vosman heeft perfecte bouwplanning!
Personeel staat je netjes te woord , houdt zich aan afspraken, korte lijnen en op de bouw is het keurig netjes. Goede planning voor uitvoering werkzaamheden, en ze verstaan hun vak.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 mei 2018

De Bos, Raalte

Vrijstaande woning

Een geordend bedrijf die waarmaakt wat ze beloven.
Vanaf het eerste moment is er heel zorgvuldig omgegaan met alles. Zeer prettig contact met Mark Regeling. Hij probeerde vooral mee te denken. Heel positief.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 maart 2018

Buitenhuis

2 onder 1 kap

Niets mis met degelijkheid Goed advies, prettige samenwerking. Ook de opleverpunten worden netjes afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

12 februari 2018

J.h. Ruiter

Vrijstaande woning

Een aannemer waar je op kunt bouwen!! Aan alle verwachtingen voldaan. Prettig personeel met mee denkers die ontzorgen voor en tijdens de bouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 januari 2018

Jos

2 onder 1 kap

Een vakkundig bedrijf waarbij, in overleg, veel kan.
Een bouwbedrijf die een goed product levert voor een betaalbare prijs. Goed overleg met de uitvoerder tijdens de bouw. Enkele (oudere) medwerkers denken ook goed mee over verbeterpunten tijdens de bouw. Iets voorzichtiger omgaan met het al geplaatste materiaal tijdens de bouw is naar mijn mening een aandachtspunt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

31 december 2017

de Nijs

Vrijstaande woning

Goede, degelijke bouw met mooi eindresultaat
Voor ons de eerste keer dat we zelf een huis lieten bouwen, dus gingen er blanco in. Vosman verleent goede begeleiding, stap voor stap en contact met kantoor was prima. De jongens op de bouw zijn netjes, vriendelijk, behulpzaam en leveren goed vakmanschap! Wat ook fijn was, is dat je gedurende de bouw al de mogelijkheid hebt om in / om de woning wat klussen te klaren. Enige minpuntje is de 'gesloten boekhouding', je hebt weinig inzage in de stelposten van de (toe)leveranciers en als je dan een wijziging doorvoert door bijv. de badkamer elders af te nemen, dan is de minprijs/teruggave in verhouding zeer beperkt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0