Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,3

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,6

Advies 9,4

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 9,2

Reviews voor Aannemersbouwbedrijf van der Helden B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

27 december 2022

Jan Derk Romein, Zetten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Schitterend en kwaliteit
Vanaf dag 1 ging de bouw zoals gepland, wij kwamen regelmatig kijken en kregen goed contact met de medewerkers van bouwgroep van der Helden. Ze hielden ons op de hoogte wat en wanneer ze ergens aan begonnen, zo konden wij de bouw goed volgen. De voorman Rini stond altijd klaar voor een praatje zo konden we met vragen altijd bij hem terecht. Wij zijn zeer tevreden over de bouw van het huis, zo ook de kwaliteit en afwerking. Met de oplevering waren er een paar kleine puntjes die dan ook snel werden opgelost. Zou bouwbedrijf van der Helden dan ook aan iedereen aanraden. Jan Derk Romein ( bouw Zetten op het zuid)

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 mei 2022

Zuleina & Arshad, Ophemert

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Top aannemersbouwbedrijf met vakkundig personeel!
Aannemersbouwbedrijf Van der Helden heeft onze nieuwe woning gebouwd. Vanaf het oriënterend gesprek, het offerte traject tot aan de finale oplevering zijn wij fantastisch begeleid en geadviseerd op detail niveau. Wij hebben een hele mooie ervaring mogen beleven bij de bouw van onze prachtige woning dankzij de professionaliteit en vakkundigheid van het team. Wij bevelen daarom bouwbedrijf Van der Helden zeer zeker aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 mei 2022

Truus Aalbers-Janssen, BERGHAREN

Heel goed.
12 jaar geleden al goede ervaringen met dit bedrijf. Toen bouwde ze naast ons een appartementen complex in Bergharen. Was ook heel verheugd toen ze ook de 12 huizen voor onze CPO in Bergharen gingen bouwen. En dat is naar volle tevredenheid gegaan. De bouw liep voorspoedig. De termijnen werden gehaald. En voorkomende problemen werden goed opgelost. Dikke pluim dus. Truus Aalbers-Janssen Rivierduin Bergharen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

9,0

15 april 2022

Cor Derks, Bergharen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top aannemersbedrijf
Een aannemers bedrijf met passie die oog heeft voor kwaliteit en.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 april 2022

Wim, Bergharen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Een aannemer die zijn afspraken nakomt, prijs prestatie uitstekend en open manier van communiceren.
Voor een jaar terug hebben wij, als CPO de Rivierduin, 12 woningen aan laten nemen door bouwbedrijf van der Helden, dit project is onlangs afgerond. De communicatie met dit bedrijf is laagdrempelig, open en ter zake. Door de manier van leiding geven is het moraal bij de werknemers hoog. Van der Helden heeft voor ons huizen gebouwd van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Mede door de open manier van communiceren en de mogelijkheid om als aannemerswerkgroep (onderdeel van de CPO) de bouw op gezette tijden te kunnen bezoeken, verliep het hele bouwproces perfect. Bouwbedrijf van der Helden: Chapeau.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

27 maart 2022

Harold, Beneden-Leeuwen

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betrouwbare aannemer die kwaliteit levert
Vorig jaar hebben wij voor de tweede keer een verbouwing laten uitvoeren door Van der Helden. Dit keer betrof het een verbouwing van de volledige benedenverdieping evenals de badkamer boven. Net zoals de eerste keer, dit keer ook weer tot onze volle tevredenheid. Goede communicatie en afstemming, vakwerk door de medewerkers en ook de planning werd goed gevolgd. Kortom, tevreden over het proces en helemaal over het eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

23 maart 2022

Renée Smits, Bergharen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Van Helden communiceert goed en bouwt goed.
Dick Dekker en Renée Smits van het Rivierduin 16 in Bergharen zijn heel tevreden over aannemer van der Helden. Wij vinden ons huis heel mooi gebouwd. Gedurende de bouw was het kantoor goed bereikbaar. Toegankelijk. Begrip en meteen handelend naar de werkvloer. Met name Nigel speelde daar een grote rol in. Op de werkvloer was Rini prettig aanwezig. Hij luisterde goed, hoorde een probleem aan en handelde en loste op. We voelden ons serieus genomen en dat was geruststellend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

21 maart 2022

Rein en Emmy, Tiel

Verbouw: Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning

Professioneel bedrijf met vakkundige medewerkers
Het betreft de verbouw van onze woonkamer en gedeeltelijke extra isolatie van de woning wat op een uitstekende wijze is uitgevoerd. De tijdlijnen waren duidelijk en zijn ook volgens planning gerealiseerd. Gerrit en Mark hebben een mooi stukje vakwerk geleverd. Bedrijf werkt ook met goede onderaannemers. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

18 maart 2022

A van Loveren, Bergharen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Een prima aannemer,met een ploeg zowel op kantoor als op de bouwplaats met gouden handjes
Vandaag onze woning opgeleverd van het plan Rivierduin in Bergharen met 0 opleveringen, de aannemer van der Helden heeft hier een prachtig kwalitatief uitstekend project gerealiseerd. Het is een aannemer die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 maart 2022

Hent en Ria Hopman, Rivierduin 14 cs Bergharen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Zeer tevreden
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en de manier van werken.Ze werken keurig netjes en met korte lijntjes naar kantoor en uitvoerder.Het personeel is heel vriendelijk , onze complimenten

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10