Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,3

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 9,5

Advies 9,2

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,1

Reviews voor Aannemersbouwbedrijf van der Helden B.V. pagina 2

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

18 juli 2023

Anja, Ophemert

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Strakke planning, netjes gewerkt, mooi resultaat.
Nog nooit van dichtbij mee gemaakt, maar heel interessant om de planning te volgen . de bouw te zien vorderen. Bijna elke dag gezien. Overleg mogelijk. mooi resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

11 juli 2023

Aline, Janssen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede service en prettige hulpvaardige mensen
Alle vragen werden altijd goed beantwoord. Problemen werden netjes opgelost, hoe groot of klein ook.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

8,0

11 juli 2023

C, Zetten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Prettige aannemer met korte lijnen en persoonlijk contact
Via gescheiden koop-aanneemovereenkomst van projectmatige bouw in aanraking gekomen met Van der Helden. Het traject heb ik als prettig ervaren. Van der Helden kent korte lijnen en betrokken medewerkers. Communicatie met Rinie is prettig en to the point. Zoals bij elke bouw waren er enkele punten bij oplevering. Dit hebben zij netjes binnen een redelijke termijn opgelost of zelfs direct op de dag van oplevering. Overall zeer tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

11 juli 2023

Janneke, Leerdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Gewoon goed
Wij hadden het geluk dat ons huis door van der Helden gebouwd is. Je krijgt een erg net huis opgeleverd en is er toch iets dan wordt het super snel opgelost. Een bedrijf waar service hoog staat. Wij zijn blij met ons nieuwe huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

11 juli 2023

Erik, Tiel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekende bouw plus service
In 2021 zijn we met van der Helden in zee gegaan voor het bouwen van ons huis. Vanaf begin tot eind zijn we meegenomen door Wim en zijn medewerkers. Er werden goede adviezen gegeven over de plannen die wij hadden. In januari 2023 zijn we verhuisd. We hebben nog geen dag spijt gehad het huis door dit bouwbedrijf te laten bouwen. We konden altijd met onze vragen terecht. En de afwerking is top !!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

10

11 juli 2023

Wouter, Zetten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede en klantgerichte ondersteuning.
Enige gebreken met het huis werden serieus opgepakt, en er werd per situatie gekeken naar de beste oplossing. Een prettige ervaring

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

8,0

7 juli 2023

Jozua en Kaylee, Leerdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Top ervaring
Alles is uitstekend verlopen. De communicatie was zeer goed en ze zijn zeer klantvriendelijk. Rinie is de uitvoerder en die heeft alles goed geregeld. Tijdens de oplevering waren er bijna geen aandachtspunten en de punten die er waren zijn snel en netjes opgelost. Na de oplevering kunnen we nog altijd terecht bij Rinie met al onze vragen en we worden snel geholpen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Complimenten voor de uitvoerder en de bouwvakkers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 juli 2023

Rob, Zetten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Vakbekwaamheid en klantgerichtheid staan hier hoog in het vaandel
Ik heb vorig jaar mijn huis opgeleverd gekregen door bouwbedrijf Van der Helden en ik kan niet anders concluderen dat dit naar volledige tevredenheid is. Het proces van A tot Z was duidelijk en professioneel. Contact met zowel de werkmannen als de telefonische receptie heb ik als zeer prettig ervaren. Vriendelijke mensen met een hart voor de zaak en verstand van zaken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 juli 2023

Jan, Zetten

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Een fijne, goede samenwerking
Het was voor ons een fijne bouwperiode. Er was een goed, fijn en professioneel contact met de uitvoerder en er waren bijna geen noemenswaardige opleverpunten. De punten die er waren zijn direct en goed opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

4 juli 2023

yolande, zetten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mooi huis, goed afgewerkt
Van der Helden heeft ons nieuwbouwhuis prima en netjes opgeleverd. Tijdens de bouw was er regelmatig een mogelijkheid om op de bouwplaats een kijkje te nemen. Communicatie verliep altijd soepel. Ook na oplevering was de firma goed te bereiken en werden (kleine) onvolkomenheden goed opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0