Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,3

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 9,5

Advies 9,2

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 9,1

Reviews voor Aannemersbouwbedrijf van der Helden B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

18 april 2024

Wouter, Erichem

Verbouw: Dak

Kundige vaklui die flexibel werken en netjes in de omgang zijn.
Wij hebben een vrij grote renovatie van ons dak laten uitvoeren door Van der Helden. Rieten dak van het woonhuis is geheel vervangen en geïsoleerd en gebinten zijn gerenoveerd waar nodig en dat bij een rijksmonument. Langdurig werklui over de vloer en veel herrie en stof maar dat hoort erbij. Wat het prima maakte waren de gezellige bouwlui van Van der Helden: beleefd en enorm gemotiveerd. Keiharde regen hield ze niet tegen. En als iets anders liep dan voorzien dan was er snel contact mogelijk met de uitvoerder. En ging alles perfect? Nee, tuurlijk niet. Maar we konden altijd met elkaar praten en we kwamen er altijd gezamenlijk uit. Dat we vertrouwen hebben in Wim en zijn mannen blijkt wel uit het feit dat we ze warm aangeraden hebben bij kennissen die een aannemer zoeken die ook een grote rijksmonumentale boerderij willen renoveren. Plus we zijn ondertussen met een tweede, grote klus begonnen samen met Van der Helden waarbij de gevel gerenoveerd wordt en kozijnen en glas worden vervangen. Hopeloos kunnen we nog decennia met Van der Helden samenwerken. Bevalt prima!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2024

Rene, Doorn

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Voor de 2e keer met hetzelfde team opnieuw een fantastisch huis gekregen
Het was de 2e keer dat we met Van der Helden hebben gebouwd en het resultaat was wederom fantastisch. Het bouwbedrijf levert tot op detailniveau prachtig werk. Ons ontwerp was complex maar overal wordt een oplossing voor gevonden. En dat gebeurt in nauw overleg met de architect en met ons gedurende het gehele proces. Uiteraard komt dit allemaal door de mensen die er werken. Wim zelf altijd betrokken en benaderbaar, duidelijke aanspreekpunten op kantoor en op de bouw, mensen die er al jaren werken en echt vakmanschap laten zien. Het vakmanschap tot op detailniveau en het samen werken, wordt absoluut waar gemaakt in de praktijk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

24 december 2023

Paul, Tiel

Iedereen bij Van der Helden wilde ons nieuwe tuinhuis zo mooi mogelijk maken!
We hadden al eerder prettig met Wim van der Helden gewerkt, logisch dat we voor ons nieuwe tuinhuis bij hem uitkwamen. Onze hoge verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. De aanpak was zorgvuldig, geen verrassingen. Bij Van der Helden werken echte vaklui met een prima teamgeest, en dat zie je terug in het resultaat. Iedereen wilde ons nieuwe tuinhuis zo mooi mogelijk maken, en dat is ze gelukt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 december 2023

Gijsbert, Tiel

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Uitmuntend werk geleverd
Dakramen laten plaatsen. Uitstekend werk gedaan door 2 ervaren vaklieden, en zeer netjes afgewerkt. Dit bedrijf weet zijn klanten blij en tevreden te maken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 december 2023

Roel&Inge Scheper, Tiel

Verbouw: Serre/overkapping, Isoleren (deel) woning

Bouwbedrijf Van der Helden is vakkundig en zeer professioneel.
Na een lange zoektocht naar het oplossen van problemen die we in onze serre en tuinkamer hadden, zijn we bij Bouwbedrijf Wim van der Helden in Ophemert terecht gekomen. Deze problemen zijn door Wim verpakt in een voorstel dat we heel mooi vonden en vakkundig is uitgevoerd door de medewerkers van Van der Helden. Het is precies geworden zoals we het ons voorgesteld hadden, zelfs nog mooier. Tijdens de werkzaamheden werd rekening gehouden met onze privacy en verliep het contact altijd duidelijk, efficiënt en in overleg. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat en genieten er volop van.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

10 november 2023

Harm & Susan, Varik

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Van der Helden is een fijne partner voor je verbouwing!
Wij hebben het casco van de verbouwing van ons huis laten doen door van der Helden. We zijn erg tevreden met het eind resultaat. Het lijkt alsof er helemaal geen aanbouw aan het huis is gekomen, maar dat het altijd zo geweest is. In het voortraject hebben we met Wim wat opties besproken over indeling van ruimtes. Wij hebben de WC geplaatst waar eerst ook een schouw zat, Wim kwam met het leuke idee om de fontein in deze oude schouw te verwerken. Dit geeft een erg speels effect op het toilet. Verder wordt er goed meegedacht over het maken van keuzes voor de uitstraling van het huis. In de uitvoering waren we erg blij met Tim en Mark. Ze overleggen met je wat ze gaan of willen doen en helpen je met keuzes maken op basis van hun ervaring. In onze aanbouw zitten eiken houten spanten. Ook hier voor moet je van der Helden hebben. Alle verbindingen zijn gemaakt hoe men dat vroeger ook deed, te denken aan pen-gat verbindingen. Tim en Mark denken ook mee over de details. De schoren van de spanten zijn mooi afgewerkt met vierkante nagels, zoals dit vroeger ook gedaan werd. Al met al hebben wij de verbouwing als erg prettig ervaren!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

28 oktober 2023

Elly, Tiel

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Het kon niet beter!
Vanaf dag 1 is onze hele planning gehaald en alles tot onze volle tevredenheid. Heerlijk om te ervaren dat er echte vaklui met zoveel zorg en liefde bezig zijn met je huis. Zelfs de door ons tussentijds bedachte schilderklus werd ingepast in het schema. Chapeau! Wij kunnen het vakmanschap van Van der Helden bij iedereen aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

18 oktober 2023

Ruud, Tiel

Verbouw: Dak

Van der Helden levert vakwerk en komt zijn afspraken na.
De renovatie die Van der Helden voor ons heeft uitgevoerd voldoet volledig aan onze verwachtingen. De kwaliteit van het werk is uitstekend. Ook complimenten voor de wijze van communiceren met ons. Het werk is volgens planning uitgevoerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

25 augustus 2023

Stephan, Zetten

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Gewoon goed en duidelijk
Zeer prettig

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

7,0

21 juli 2023

Tim, Merkus

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Erg positief!
Vooral met Rinie (de voorman) een erg positieve ervaring gehad. Goede bouw en oplevering gehad. En komt ook na de oplevering de gemaakte afspraken na

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10