Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,9

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 10

Advies 9,8

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 9,7

Reviews voor Verhaar Bouw v.o.f. pagina 2

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

22 maart 2021

Albert, Capelle aan den IJssel

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Vakwerk en volgens planning opgeleverd
Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Het ging om vervanging van een grote ronde pui van vurenhout naar hardhout. Aan zowel de binnen- als buitenzijde is alles keurig en zonder beschadigingen opgeleverd en ruim binnen de tijd. Ook ging alles in goed overleg. Hierbij nog een groot compliment aan Arjan en Bert.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 november 2020

Roelof van Leeuwen, Zoetermeer

Goed werk, prima vaklui
Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Verder wil ik mijn tevredenheid uitspreken over uw werknemers Peter en Ronald. Heel beleefd, keurig netjes en super vriendelijk. Echt een visitekaartje voor uw bedrijf !!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

29 juni 2020

Rudolf Den Hartogh, Krimpen aan den IJssel

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Mooi eindresultaat en keurig aan afspraken gehouden
Verhaar Bouw heeft bij ons een aanbouw geplaatst (Krimpen aan den IJssel) en de volledige benedenverdieping gerenoveerd. Hoewel Verhaar niet de goedkoopste was van de offertes, was meteen duidelijk dat het de meest complete offerte was. We kwamen dan ook niet voor verrassingen te staan en uiteindelijk is het project twee weken eerder afgerond dan gepland en zijn we netjes op het afgesproken bedrag uitgekomen. De aanbouw is keurig opgeleverd en de werkmannen hebben hard en netjes gewerkt. Ze waren er iedere dag op tijd en eventueel meerwerk werd netjes overlegd. Het volledige proces werd netjes besproken en eventuele wijzigingen in de planning werden ruim van tevoren gecommuniceerd. Enige verbeterpunt is de communicatie rondom de besluitvorming van de verbouwing. Zo werd er bij de nieuwe deuren 'standaard' hang- en sluitmateriaal geplaatst, terwijl we dit niet wilden. Achteraf gezien hadden we dit ook niet besproken, dus was het ook onze eigen schuld, maar na dit aangekaart te hebben, werd het netjes opgelost. Ik zou iedereen adviseren om van tevoren alle wensen goed door te spreken en vast te leggen, zodat het voor beide partijen duidelijk is welke keuzes er gemaakt worden. Al met al zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

3 mei 2020

Reinier van der Hel en Agnes Verschoor, Papendrecht

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Bedrijf is klantgericht, deskundig.
Er komt veel kijken bij een verbouwing. De aannemer Eelco Verhaar heeft ons op een plezierige wijze door de verbouwing heen geloodst. De timmermannen Gert en Bram zijn correct en vriendelijk en verstaan hun vak goed. Ze dachten mee en gaven kundig advies over bouwkundige oplossingen. Er werd hard gewerkt. Daarnaast sloten alle werkzaamheden goed op elkaar aan doordat zij contact onderhielden met de electriciens en verwarmingsmonteurs en keuken installateur en de stucadoor. We zijn heel tevreden over de samenwerking en heel bkij met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier