Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,9

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 10

Advies 9,8

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 9,7

Reviews voor Verhaar Bouw v.o.f.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

24 mei 2022

Joke en Paul, Ridderkerk

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Een uitstekende aannemer.
Beste Elco, Wij bedanken graag allen van Verhaar Bouw en van de onderaannemers, die hebben bijgedragen aan de aanbouw van onze bijkeuken. De aanbouw is, na het uitbrengen van een uitgebreide en duidelijke offerte, naar volle tevredenheid uitgevoerd. Onder leiding van vakkundige medewerkers van zowel Verhaar, als van de ondernemers is de aanbouw op een heel prettige wijze tot stand gekomen. Alle lof voor de communicatie en de samenwerking. De uitvoering getuigt van kwaliteit. Dank voor het geleverde werk en veel succes bij al het werk nu en in de toekomst. Joke en Paul Beekhof

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 april 2022

Marian, Hendrik-Ido-Ambacht

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Erg goed werk afgeleverd
We hebben een aanbouw van 3 meter over de hele breedte van ons huis laten zetten met daarbij een betonnen vloer, vloerverwarming, andere indeling van het huis, andere kozijnen, zonnepanelen. Het was een flinke verbouwing, maar we hebben het met een gerust hart overgedragen aan Verhaar Bouw. Er waren vaste medewerkers die elke keer langskwamen en prettig waren in de communicatie. Er is netjes gewerkt en we zijn erg blij met het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

14 februari 2022

Arno, Spijkenisse

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Betrouwbaar en vakkundig
Na diverse aannemers te hebben gesproken voor het renoveren van onze aanbouw van de keuken, was de keuze gemakkelijk gemaakt toen wij kennis maakten met Verhaar Bouw. Vanaf het eerste moment werd ons duidelijk dat we te maken hadden met een betrouwbare partij. Ook werd er goed naar onze wensen geluisterd en waren we onder de indruk van het creatief en realistisch meedenken. Wij hebben gedurende het gehele proces geen moment spijt gehad. De planning was op orde, er is hard gewerkt door de vaklui (inclusief onderaannemers), we hebben geen zorgen ervaren en afspraken zijn nagekomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

22 december 2021

Peter, Rotterdam

Snelle duidelijke communicatie, komt afspraken na, denkt pro-actief mee en lost knelpunten op.
Update maart 2022: Vrij snel na mijn vorige review heeft Verhaar Bouw uit eigen initiatief contact met mij gezocht over wat was voorgevallen en excuses gemaakt voor de manier waarop e.e.a. is verlopen en hoe er door haar is gecommuniceerd. Zij gaf aan dat dit niet is waar het bedrijf voor staat en dat zij graag een kans zou willen om dit recht te zetten. In goed overleg hebben we samen dan ook besloten het traject alsnog opnieuw op te starten. Deze keer gaat het stukken beter: er wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden op korte termijn ingepland en nagekomen en mocht dat door drukte onverhoopt niet lukken dan wordt daar snel en netjes een oplossing voor gezocht. Alhoewel we nog in de beginfase van de samenwerking met Verhaar zitten ben ik er inmiddels wel van overtuigd dat de vervelend verlopen contacten waarop mijn vorige review was gebaseerd een ongelukkige momentopname zijn geweest. Het lijkt me dan ook wel zo fair om deze review aan te passen nu het in de herkansing zoveel beter gaat. Nu zien wij ook waarom Verhaar door de vele reviewers hoog wordt gewaardeerd en gaan wij met vertrouwen dit traject met hen aan. Eerdere review tekst uit december 2021 hieronder aangepast i.v.m. ruimtegebrek: Op basis van verdere goede reviews sinds begin juni 2021 geprobeerd met Verhaar tot een serieus gesprek te komen over onze aanstaande verbouwing. Dat lukte na talloze pogingen en toezeggingen van de kant van Verhaar niet op een goede manier. Mijn ontevredenheid over de slechte communicatie en het niet nakomen van afspraken uitgedrukt in een laag cijfer.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit nvt

8,0

27 november 2021

Miran, Rotterdam

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken

Kwaliteit, betrouwbaar, kundig en leuk team
Verhaar Bouw heeft een kundig team van vakmannen die bij mij een uitbouw, dakkapellen plus een breed vlonder/plantenbak hebben gemaakt. Dit was een onderdeel van een bouwproject met 3 andere woningen. Communicatie met de voormannen/aannemer verliep goed. Behulpzaam, informatief, oplossingsgericht. Ze hebben goed overzicht in een redelijk complexe bouwsituatie want we hadden allemaal eigen wensen. De onderaannemers ben ik ook zeer tevreden over. Het eindresultaat is perfect.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

25 november 2021

Anoniem, Sliedrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen

Vakmensen en goed werk geleverd!
Gevelkozijnen met enkel glas vervangen door kunststof kozijnen met HR ++ glas, tevens dakramen geplaatst op zolder. De offerte was duidelijk net zoals de tekeningen. Alles is gegaan in goed overleg, aanpassingen waren geen probleem. Alle adviezen waren duidelijk. Communicatie wat betreft het maken van afspraken is goed verlopen, afspraken zijn goed nagekomen. Afval en dergelijke is netjes opgeruimd. Het demonteren van de oude kozijnen is netjes uitgevoerd. De vakmannen hebben plezier in hun werk, dat is zeker aan het resultaat te zien! Goed werk afgeleverd, het resultaat ziet er netjes uit! Bedankt voor het geleverde werk. Verhaar Bouw beveel ik zeker aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 november 2021

S & M Visser, Papendrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak

Vakmensen!
Kan een 10? Jazeker. Deze mensen verstaan hun vak. Niet alleen met bouwen, maar ook met advies en communicatie. Als alles volgens onze (blinde) wil was gegaan was het niet zo mooi en goed geworden als nu. Ideeën bespreken, zij geven advies. Afspraken waren duidelijk. Gezellige mensen. Vakmanschap heeft duidelijk de overhand! Niet even simpel, snel en kostenbesparend bouwen, maar duidelijk ook voor kwaliteit en duurzaamheid. Goed geadviseerd, ook bij onverwachte tegenvaller. Netjes uitgezocht, besproken en opgelost. Prijs/kwaliteit vonden wij zeer goed. Grote verbouwingen (wat natuurlijk wat kost), maar het resultaat is o zo prachtig. Echt iets om elke keer weer vrolijk van te worden! Goede communicatie over hoe WIJ dingen wilden en niet hoe ZIJ dingen wilden of hoe het voor hen gemakkelijker was. Dagelijks werd er aan het einde van de dag netjes opgeruimd. Alle afval is meegenomen/meegegaan in de bouwcontainer. Alles netjes via een stelling buitenom. Daardoor is er niets door het huis gegaan. Wij hebben er in dat opzicht weinig van gemerkt dat de zolder en aanbouw werde ge-/verbouwd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 november 2021

Jan, Rotterdam

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Een top bedrijf
Vanaf het eerste contact was het liefde op eerste gezicht. Wat een bedrijf. Een volledig transparante offerte en iedere afspraak werd nagekomen. Er werd meegedacht, geadviseerd en uitstekend uitgevoerd. Vakmensen en ook de onderaannemers voldeden aan de “Verhaar standaard”. Vriendelijk, opgeruimd, netjes, betrokken en perfect in de uitvoering. De van te voren ingediende planning werd stip gevolgd. De hoofduitvoerder Arjan liep altijd glimlachend rond en zei steevast: “komt goed!” En alles kwam goed. In de weken erna werden we dagelijks aangesproken hoe mooi de aanbouw is en wat een meerwaarde voor de woning en wijk. Arjan en Eelco onwijs bedankt voor wat jullie gedaan hebben. Voor ons gevoel wonen we nu in een villa en hier blijven we heel lang van genieten. Jullie zijn kanjers en zitten op een zeldzaam hoog niveau.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 juni 2021

Mark en Cynthia, Papendrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Garage/schuur

Grandioos mooi werk afgeleverd!
Van een sombere zolder 3 prachtige ruimtes gemaakt :) Vanaf voorstellen al een goed gevoel. Duidelijke bouwtekeningen, uitgebreide offerte, waar nodig makkelijk aanpassingen. Alles ging in goed overleg, werd goed meegedacht, vragen konden gesteld worden, keurig afgedekt tegen stof en regen. Vakmannen, plezier in hun werk, maar ook echt fijn gezelschap. Zowaar zelfs nog extra tijd gemaakt voor een extra klus daar een andere aannemer had afgezegd. Super! Verhaar Bouw zullen we zeker aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 mei 2021

Tanja, Streefkerk

Verbouw: Garage/schuur, Dak, Badkamer

Zeer betrouwbaar, komen afspraken na en leveren kwaliteit.
Na totale verbouwing van ons huis jaren geleden en prima uitgevoerd, nu diverse reparaties geregeld aan schuur, dak, badkamer ed. Wederom tot grote tevredenheid. Afspraken worden nagekomen, men denkt mee in oplossingen of dat nu in technische zin is of financieel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10