Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,3

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 8,5

Advies 8,1

Communicatie 7,3

Prijs/kwaliteit 8,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

27 maart 2019

John, Zoetermeer

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prettig, profecioneel en flexibel
Fijne ervaring met Selekthuis. Flexibel en professioneel bedrijf waar veel mogelijk is voor een scherpe prijs.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 maart 2019

Gerco, Woudrichem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Persoonlijk, flexibel, vakmensen
Ik was op voorhand wat bevreesd dat selekthuis als grotere aannemer wat minder flexibel zou zijn dan de lokale aannemer 'uit de buurt'. Maar dat bleek ongegrond. Goede vakmensen, fijne communicatie, oog voor detail en zelf initiatief nemen om zaken net wat beter te doen dan op tekening staat. Met uiteindelijk een prachtig huis. Ook prima ervaringen met de d diverse onderaannemers, complimenten!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

18 maart 2019

Sander, Heumen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Stabiele club, goed werk
De afgelopen periode is selekthuis voor ons aan de slag geweest mbt de bouw van ons huis. Ze hebben een strak proces, werken met hoge kwaliteit (dit krijg ik ook van vaklieden die niet bij selekthuis werken terug). Een mooi huis neerzetten met een hoog afwerkingsniveau kunnen ze perfect, ik kan ze dan ook zeker aanraden! Enige tip die ik voor ze heb: maak een procesflow voor je klanten waarin alle fases van de bouw weergeeft en daarbij de punten van begin tot einde waar je als klant (vaak leken, net zoals ons) rekening mee kan houden. Los daarvan zou ik ze zeker weer bellen als ik weer een huis zou moeten laten bouwen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

8,0

17 maart 2019

Andre, Emst

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bouw goed, nazorg slecht
Bouwproces was OK: zolang je zelf goed weet wat je wil, tekent SelektHuis het wel uit. Let op meerwerk na tekenen aanneemovereenkomst - zoals bij de meeste aannemers maakt ook Selekthuis daar gebruik/misbruik van. Bouw werd door vakmensen gedaan, prima! Laatste onverwachte rekening 3 dagen voor oplevering onacceptabel hoog, maar moest betalen omdat anders oplevering werd tegengehouden. Punten bij/na oplevering werden dramaticch langzaam opgelost, en de kleine Lekkage 1 jaar na oplevering heeft, jewel, een vol jaar geduurd om op te lossen - en voor het witten van het plafond zei Selekthuis: geef dat maar op aan je eigen verzekering. Maar de verzekering verwijst uiteraard terug naar de bouwfout. Moet dus nog steeds in orde gemaakt worden!

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 7

Advies 4

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 5

4,0

11 februari 2019

Dave, Hagestein

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Perfecte begeleiding en geleverde kwaliteit vanaf idee t/m realisatie
Perfecte begeleiding en geleverde kwaliteit vanaf idee tot en met realisatie. Planning, communicatie en uitvoering uitstekend, je wordt daadwerkelijk ontzorgd! Selekthuis maakt hun slogan “ Droom-Bouw-Leef” helemaal waar. Top bedrijf!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 januari 2019

Deni, Stojiljkovic

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Misleidend en teleurstellend
Mijn vriendin en ik hebben wekenlang uitgekeken naar onze afspraak met Selekthuis voor het ontwerpen en bouwen van een vrijstaande woning. Wij wilden heel graag een kelder onder de gehele oppervlakte van de woning en hebben speciaal gezocht naar bouwbedrijven die dit aanbieden en een kavel uitgezocht waarbij kelderbouw toegestaan is. Maar tijdens de afspraak kregen wij te horen dat Selekthuis geen kelders bouwt onder Utrecht vanwege de kans op water in de grond in het zuiden van Nederland. Dit terwijl in het (overigens mooie) inspriratieboek een pagina is gewijd aan kelderbouw, maar nergens staat dat het niet mogelijk is als je onder Utrecht woont! Wij konden dus na 5 minuten met de staart tussen de benen weer naar huis. Al met al een dure grap omdat wij een halve dag vrij hebben moeten nemen voor de afspraak omdat ze alleen op werkdagen open zijn en wij beiden zelfstandig ondernemer zijn. Al met al een hele teleurstellende ervaring!

Reactie Selekthuis

Natuurlijk is het heel begrijpelijk dat meneer en mevrouw Stojiljkovic erg teleurgesteld waren toen zij te horen kregen dat wij voor hen op de aangegeven kavel geen kelder kunnen aanbieden. Het bedrijfsbeleid is op dit moment zo dat wij m.b.t. kelders kritisch kijken waar die geplaatst moeten worden en hoe de situatie ter plekke is. Daar waar sprake is van grondwater en het werk m.b.v. bronbemaling en eventuele damwanden uitgevoerd moet worden, nemen wij deze werkzaamheden op dit moment niet aan. Dat is na de afspraak ook nog telefonisch toegelicht aan meneer Stojiljkovic. Naar aanleiding van dit gesprek, zijn wij ook van mening dat de communicatie omtrent kelders verbeterd moet worden en zullen op korte termijn aanpassingen doorvoeren online en in onze woningbrochure. Het is natuurlijk niet de bedoeling mensen te misleiden, wel heel jammer dat het zo gelopen is. Misschien dat een leuk boeket bloemen het nog enigszins goed kan maken. We hopen dat meneer en mevrouw Stojiljkovic spoedig een andere goede bouwer zullen vinden die hun woning wel inclusief kelder kan en wil bouwen. Team SelektHuis

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 2

Advies nvt

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit nvt

2,0

19 januari 2019

Nieuwenhuizen, Apeldoorn

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een bedrijf waar je van op aan kunt en de gemaakte afspraken nakomt.
Een goed doordacht voortraject, waarbij advies, luisteren naar de klant en samen zoeken naar de mogelijke oplossingen goed is uitgevoerd. Tijdens de bouw goed op de hoogte gehouden en zelf welkom om de bouw regelmatig te bezoeken. Onderaannemers, samenwerkend en aangestuurd door SelektHuis, die weten wat er van hun verwacht wordt en ook meedenken met de klant. Al met al begin tot eind bouw, in vijf maanden tijd een prachtig gebouwd huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

8 januari 2019

Rob, Nijmegen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Ontwerpen en bouwen, da's Selekthuis toe te vertrouwen!
Duidelijk. Dat is Selekthuis. Afspraken zijn afspraken, wat kan doen ze, wat niet kan doen ze niet. En dat begint al bij de eerste gesprekken met de verkoopadviseur, in ons geval Henk Hospes. Denkt mee met wensen, zegt ook eerlijk wat wel/niet kan. Zeer prettige gesprekken, samen tot een , voor ons, droomhuis gekomen wat eind januari opgeleverd gaat worden. Van onze kant heel veel extra's/veranderingen aangebracht in het bestaande standaard ontwerp Matterhorn, zijn weken bezig geweest om het ontwerp helemaal naar onze zin te maken, en dat is gelukt! Ook het bouwteam van Selekthuis ( fijn, een vaste ploeg timmerlieden en metselaars) dacht mee tijdens de bouw, (kleine) aanpassingen werden in overleg uitgevoerd, communicatie was perfect. We kijken uit naar de oplevering !

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

31 december 2018

Key, Arnhem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Waardeloos advies !
Ik heb al eerder een review geplaatst maar die is (tijdelijk?) weggehaald door de organisatie?? Dus maar weer opnieuw want ik wil mensen waarschuwen voor te hoge verwachtingen bij deze firma. Wij gaan een nieuwbouwhuis bouwen en kwamen ook bij Selekthuis terecht, afdeling Rijssen. Wij hebben een zeer teleurstellende ervaring met Selekthuis. Wat ze op hun site zetten, zoals advies geven in inrichting, materiaalkeuze, meedenken met ontwerp, onderzoeken van mogelijkheden, gespecificeerde offerte maken, maken zij NIET waar. (behalve een kop koffie) Bij al onze vragen kregen we van de adviseur alleen maar NEE’s te horen. Het kwam erop neer dat eigenlijk niets kon als het ook maar enigszins afweek van wat ze standaard aanbieden. Na onze review kregen we als reactie dat ze hun proces gaan verbeteren. ? Wat heb je hieraan als nieuwe klant?? Tekenen bij het kruisje en verder niet zeuren, dat heet: catalogus- woning. Beste mensen: Selecthuis heeft pas in 2020 weer tijd voor u, ze zitten vol. Dus kansloze exercitie! U bent gewaarschuwd!

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 3

1,0

27 december 2018

pwm kops, oosterhout

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed bedrijf.
Heb te maken gehad met Dennis in de voorbereiding, luistert naar je wensen en verwerkt die ook. alle afspraken worden nagekomen door Selekt Huis. Goede projektleider (Arjan) goede timmerlieden (Wim en Johan). Kortom erg tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

8,0