Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,3

Afspraken nakomen 8,1

Vakmanschap 8,4

Advies 8,3

Communicatie 7,4

Prijs/kwaliteit 8,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

11 februari 2019

Dave, Hagestein

Vrijstaande woning

Perfecte begeleiding en geleverde kwaliteit vanaf idee t/m realisatie
Perfecte begeleiding en geleverde kwaliteit vanaf idee tot en met realisatie. Planning, communicatie en uitvoering uitstekend, je wordt daadwerkelijk ontzorgd! Selekthuis maakt hun slogan “ Droom-Bouw-Leef” helemaal waar. Top bedrijf!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 januari 2019

Deni, Stojiljkovic

Vrijstaande woning

Misleidend en teleurstellend
Mijn vriendin en ik hebben wekenlang uitgekeken naar onze afspraak met Selekthuis voor het ontwerpen en bouwen van een vrijstaande woning. Wij wilden heel graag een kelder onder de gehele oppervlakte van de woning en hebben speciaal gezocht naar bouwbedrijven die dit aanbieden en een kavel uitgezocht waarbij kelderbouw toegestaan is. Maar tijdens de afspraak kregen wij te horen dat Selekthuis geen kelders bouwt onder Utrecht vanwege de kans op water in de grond in het zuiden van Nederland. Dit terwijl in het (overigens mooie) inspriratieboek een pagina is gewijd aan kelderbouw, maar nergens staat dat het niet mogelijk is als je onder Utrecht woont! Wij konden dus na 5 minuten met de staart tussen de benen weer naar huis. Al met al een dure grap omdat wij een halve dag vrij hebben moeten nemen voor de afspraak omdat ze alleen op werkdagen open zijn en wij beiden zelfstandig ondernemer zijn. Al met al een hele teleurstellende ervaring!

Reactie Selekthuis

Natuurlijk is het heel begrijpelijk dat meneer en mevrouw Stojiljkovic erg teleurgesteld waren toen zij te horen kregen dat wij voor hen op de aangegeven kavel geen kelder kunnen aanbieden. Het bedrijfsbeleid is op dit moment zo dat wij m.b.t. kelders kritisch kijken waar die geplaatst moeten worden en hoe de situatie ter plekke is. Daar waar sprake is van grondwater en het werk m.b.v. bronbemaling en eventuele damwanden uitgevoerd moet worden, nemen wij deze werkzaamheden op dit moment niet aan. Dat is na de afspraak ook nog telefonisch toegelicht aan meneer Stojiljkovic. Op onze website staat niets (meer) over kelders en bij herdruk van het magazine zal bekeken worden hoe wij m.b.t. kelders de communicatie kunnen verbeteren. Het is natuurlijk niet de bedoeling mensen te misleiden, wel heel jammer dat het zo gelopen is. Misschien dat een leuk boekt bloemen het nog enigszins goed kan maken. We hopen dat meneer en mevrouw Stojiljkovic spoedig een andere goede bouwer zullen vinden die hun woning wel inclusief kelder kan en wil bouwen. Team SelektHuis

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 2

Advies nvt

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit nvt

2,0

19 januari 2019

Nieuwenhuizen, Apeldoorn

Vrijstaande woning

Een bedrijf waar je van op aan kunt en de gemaakte afspraken nakomt.
Een goed doordacht voortraject, waarbij advies, luisteren naar de klant en samen zoeken naar de mogelijke oplossingen goed is uitgevoerd. Tijdens de bouw goed op de hoogte gehouden en zelf welkom om de bouw regelmatig te bezoeken. Onderaannemers, samenwerkend en aangestuurd door SelektHuis, die weten wat er van hun verwacht wordt en ook meedenken met de klant. Al met al begin tot eind bouw, in vijf maanden tijd een prachtig gebouwd huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

8 januari 2019

Rob, Nijmegen

Vrijstaande woning

Ontwerpen en bouwen, da's Selekthuis toe te vertrouwen!
Duidelijk. Dat is Selekthuis. Afspraken zijn afspraken, wat kan doen ze, wat niet kan doen ze niet. En dat begint al bij de eerste gesprekken met de verkoopadviseur, in ons geval Henk Hospes. Denkt mee met wensen, zegt ook eerlijk wat wel/niet kan. Zeer prettige gesprekken, samen tot een , voor ons, droomhuis gekomen wat eind januari opgeleverd gaat worden. Van onze kant heel veel extra's/veranderingen aangebracht in het bestaande standaard ontwerp Matterhorn, zijn weken bezig geweest om het ontwerp helemaal naar onze zin te maken, en dat is gelukt! Ook het bouwteam van Selekthuis ( fijn, een vaste ploeg timmerlieden en metselaars) dacht mee tijdens de bouw, (kleine) aanpassingen werden in overleg uitgevoerd, communicatie was perfect. We kijken uit naar de oplevering !

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

31 december 2018

Key, Arnhem

Vrijstaande woning

Waardeloos advies !
Ik heb al eerder een review geplaatst maar die is (tijdelijk?) weggehaald door de organisatie?? Dus maar weer opnieuw want ik wil mensen waarschuwen voor te hoge verwachtingen bij deze firma. Wij gaan een nieuwbouwhuis bouwen en kwamen ook bij Selekthuis terecht, afdeling Rijssen. Wij hebben een zeer teleurstellende ervaring met Selekthuis. Wat ze op hun site zetten, zoals advies geven in inrichting, materiaalkeuze, meedenken met ontwerp, onderzoeken van mogelijkheden, gespecificeerde offerte maken, maken zij NIET waar. (behalve een kop koffie) Bij al onze vragen kregen we van de adviseur alleen maar NEE’s te horen. Het kwam erop neer dat eigenlijk niets kon als het ook maar enigszins afweek van wat ze standaard aanbieden. Na onze review kregen we als reactie dat ze hun proces gaan verbeteren. ? Wat heb je hieraan als nieuwe klant?? Tekenen bij het kruisje en verder niet zeuren, dat heet: catalogus- woning. Beste mensen: Selecthuis heeft pas in 2020 weer tijd voor u, ze zitten vol. Dus kansloze exercitie! U bent gewaarschuwd!

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 3

1,0

27 december 2018

pwm kops, oosterhout

Vrijstaande woning

Goed bedrijf.
Heb te maken gehad met Dennis in de voorbereiding, luistert naar je wensen en verwerkt die ook. alle afspraken worden nagekomen door Selekt Huis. Goede projektleider (Arjan) goede timmerlieden (Wim en Johan). Kortom erg tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

8,0

12 december 2018

Jack, Middelburg

Vrijstaande woning

Prima
Afspraken worden nagekomen en tijdens de bouw is er regelmatig feedback dat dingen anders kunnen wat het eindresultaat ten goede komt

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

8,0

8 december 2018

Remco Lensen, Leusden

Vrijstaande woning

Nazorg is slecht al 6 maanden bezig met een eenvoudige garantie kwestie
In 2015 is ons huis na tevredenheid gebouwd. Helaas is er een kleine onvolkomenheid in de dakbedekking. Vanaf mei ben ik nu al bezig met het oplossen van het probleem. Ondanks diverse beloften is er nog steeds niets gedaan. Selekthuis schuift dit makkelijk af naar een onderaannemer en neemt niet de verantwoordelijkheid die ze horen te nemen. Heb nu laatste aanmaning gestuurd, daarna gaan we maar het juridische traject bewandelen. Jammer!

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 8

4,0

22 november 2018

Elly, Diepenveen

Vrijstaande woning

Meedenkend en oplossingsgericht. Snel en goed.
Oplevering gedaan met VeH. Geen opleveringspuntjes.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

20 november 2018

Kassteen, Ilpendam

Vrijstaande woning

Zeer goede service!
Onze woning werd in juli 2015 opgeleverd en nu zelfs ruim 3 jaar na oplevering werd er uitstekende service verleend. In dit geval sloot onze voordeur niet meer goed door krimp van de deur. Vakkundig opgelost zonder vragen te stellen over garantietermijnen etc.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0