Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,5

Afspraken nakomen 8,2

Vakmanschap 8,5

Advies 8,1

Communicatie 7,4

Prijs/kwaliteit 8,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

19 augustus 2019

Bas, Apeldoorn

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Flexibel, goede afspraken en vakmanschap
Bouw verliep geheel volgens plan, waarbij helder werd gecommuniceerd door uitvoerder en afspraken zijn nagekomen. Ook is goed meegedacht met onze wensen en was er altijd een aanspreekpunt op de bouw. Vakmensen wilden het graag mooi en volgens plan opleveren en dat is gelukt.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

5 augustus 2019

Bert, Noordoostpolder

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Flexibel en deskundig
Onze woning is eind 2016 opgeleverd. Schrijf nu pas een beoordeling vanwege de ervaringen die wij als bewoners van onze woning hebben. Voldoet deze aan de wensen en idealen die je bij het ontwerp had? In grote lijnen wisten we wat we wilden bouwen maar tijdens de gesprekken met Marcel kregen we praktische tips en waar mogelijk kosten besparingen. Een woning geheel naar onze wensen. De bouw ging voorspoedig en de communicatie met de uitvoerder was erg goed. Communicatie komt van twee kanten, daar waren wij ons terdege van bewust. Nogmaals de complimenten voor het bouwteam. Kundige vakmensen met de nodige humor. Mensen die van het vak houden. Met name Peter en zijn zoon die echt fantastisch metselwerk hebben gerealiseerd. Gehele woning onderhoudsvrij en helemaal afgewerkt met zinken details. Maar ook het woongenot is optimaal. Erg laag energieverbruik en naar nu blijkt doordachte keuzes in looplijnen en mogelijkheden van inrichting. Een erg prettige woning om in te wonen en daar gaat het uiteindelijk om! In de ontwerpfase hebben wij minder aandacht aan de warmtepomp besteed. Met de stand van de huidige techniek zijn wij voornemens om daar nog eens nader onderzoek naar te doen.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 juli 2019

Erik, Apeldoorn

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

De Selekthuis denkers en doeners creëerden onze droom
In 2017 zijn we begonnen met oriënterende gesprekken met de Selekthuis adviseur. Die heeft ons van begin t/m de overdacht naar de bouw super begeleid en geadviseerd over zinvolle aanpassingen die volledig passen binnen onze wensen. De uiteindelijke ingediende definitieve tekeningen en stukken kregen al snel de omgevings vergunning. In februari 2018 is Selekthuis gestart met de bouw van onze notariswoning en uiteindelijk is deze juli 2018 opgeleverd nu een jaar verder en is de garantieperiode ook afgerond. De bouw is super verlopen en uiteindelijk maar met een paar restpunten opgeleverd die na de bouwvak ook snel zijn afgehandeld. In de garantieperiode nog enkele zaken gehad zoals sluiten ramen en deuren maar ook dat is perfect opgepakt en afgehandeld. De installateur Acel heeft een lucht/water warmtepomp installatie aangebracht die doet wat verwacht mag worden tegen geringe kosten. Zowel communicatie met Selekthuis als Acel is goed verlopen en zeker de garantieperiode ontgaat hen niet aan aandacht. Kortom: Aanrader Selekthuis en installateur Acel BV Doetinchem.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

17 juli 2019

Bert en Corrie, Wijk en Aalburg

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbaar, Professioneel en flexibel
Onlangs is onze woning in Wijk en Aalburg opgeleverd door Selekthuis. We kijken hier erg positief op terug. Selekthuis is een prettig bedrijf waar ruimschoots de tijd wordt genomen om tot een gewenst ontwerp te komen. De bouw van de woning is buitengewoon snel en professioneel verlopen. De toepassing van materialen zijn van gerenommeerde merken en worden traditioneel en vakkundig verwerkt. Ook de planning is bijzonder snel verlopen. Vanaf het moment dat de eerste steen gelegd was duurde de totale bouw slecht 3 maanden. Ook de nagekomen afspraken zijn netjes voldaan en opgeleverd. Kortom, zeer positieve ervaring!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 juli 2019

Wim, Dinteloord

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een huis naar ons zin door goede voorbereiding en vlotte bouwtijd
Nadat alles op kantoor Tholen goed was besproken , in november. 2018 gestart en volgens afspraak in mei 2019 opgeleverd alles naar wens op kleine details na die grotendeels zijn opgelost . goed blijven communiceren is de enige tip die wij willen geven !

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 juni 2019

Ton, Herveld

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fantastisch
Prachtig huis laten bouwen. Alles ging voorspoedig, goede voorbereiding mede dankzij Theo van Bennekom van Selekthuis en de bouw verliep vlekkeloos mede dankzij uitvoerder Johan de Graaf en alle vakmensen! Top👍

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 juni 2019

Abdullah, Enschede

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed bedrijf als ik weer een huis laat bouwen laat ik zeker door Selekthuis bouwen .
Zeer klant vriendelijk en nette bedrijf

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

10

10 juni 2019

Eric, Lomm

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bouw verliep snel en uitgevoerd door vakmensen
Verkooptraject verliep soms moeizaam maar toch werden onze wensen gehoord. De bouw verliep uiterst gesmeerd en er werd schoon gewerkt. Tevens werden we vriendelijk begeleid tijdens de bouw en was de oplevering ruim op tijd zonder restpunten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

27 mei 2019

Jan Hendrik, Doetinchem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima vakmanschap en goed inlevingsvermogen
Wij zijn zeer tevreden over Selekthuis. Sterker nog: het huis dat zij voor ons hebben gebouwd bevalt ons uitstekend.. De begeleiding op weg naar de bouw van ons huis was prima en deskundig, de ontvangst op open dagen allerhartelijkst. Samen hebben wij geprobeerd om ons voorstellingsvermogen over hoe ons huis er in het echt uit zou gaan zien zo goed en reëel mogelijk te maken. Natuurlijk hebben wij soms ook het gevoel dat als wij het over zouden kunnen doen, dan …. Maar echt heel anders zou het toch niet geworden zijn, wij vinden dat de begeleiding van Selekthuis bij het maken van de grote keuzes waar we voor kwamen staan prima was. De kleine oneffenheden, die na de bouw zichtbaar werden, zijn snel, adequaat en vriendelijk opgelost. Wat ons betreft: Selekthuis was een prima keus. Anke Dulfer en Jan Hendrik Bruseker

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

19 mei 2019

Jos, Hengelo (Gld)

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

We zijn tevreden met Selekthuis en we bevelen hun zeker aan
We hebben met 2 soortgelijke bouwbedrijven oriënterende gesprekken gevoerd. Al snel kregen we bij Selekthuis het gevoel dat er flexibeler ingespeeld werd op onze specifieke wensen. We hebben nogal veel extra's ( meerweek is bij alle bouwbedrijven kostbaar), maar bijna alles kon en er werd bijvoorbeeld voor de Louvreluiken ook meegedacht om prijsgunstiger onderleveranciers te hebben. We zijn gepensioneerd en hadden vanaf dag 1 de nodige tijd om op de bouw te zijn. De mensen van Selekthuis zijn uiterst vriendelijk, correct en behulpzaam. Ook mochten we bijvoorbeeld nog voor de oplevering zelf de badkamers betegelen, de schuur en de veranda realiseren. Over het onder verantwoording van Selekthuis uitgevoerde schilderwerk zijn we duidelijk minder tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

8,0