Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,8

Afspraken nakomen 8,9

Vakmanschap 9,0

Advies 8,6

Communicatie 8,2

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Selekthuis

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

25 november 2021

Jeannie, Biest-Houtakker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zorgvuldige onderneming
Snelle bouw Prima communicatie Komen afspraken na Goede nazorg

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 november 2021

Vanessa Voshol, Halsteren

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Aanrader!
Als we nog eens zouden besluiten een nieuw huis te laten bouwen, zouden we zeker Selekthuis weer overwegen. Uiteraard zijn er dingen fout gegaan tijdens de bouw, maar dit is steeds vlot en professioneel opgelost tot onze tevredenheid. De mannen zouden alleen wat meer tijd moeten besteden aan de orde en netheid op de bouw, de gehele bouwplaats zag er van start tot oplevering uit aslof er een bom was ontploft.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

22 november 2021

R Nagelhout, Dordrecht

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Top, qua samenwerking planning en het meedenken als er een probleem was.
Zie hierboven

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 november 2021

Martin, Klundert

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Meedenkende systeembouwer
Bij het uitdokteren van een passende woning op een lastig stukje perceel heeft Selekthuis ons geweldig geholpen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

19 november 2021

Robert, Ossendrecht

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Selekthuis betrouwbaar en mooi wonen
Selekthuis een betrouwbare aannemer die mooie woningen bouwt met veel comfort Wij zijn zeer tevreden over onze keuze van selekthuis

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

5 oktober 2021

Remy, Arnhem

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Hoge kwaliteit
Nadat we ons kavel gekocht hadden, zijn we op zoek gegaan naar een architect/aannemer. Selekthuis biedt de mogelijkheid om een basismodel te kiezen en deze aan te passen aan jouw eigen wensen. Dit biedt allerlei voordelen, zoals transparantie in de kosten (GEEN onverwachte meerkosten!), ervaring van SH met het bouwen van ons type model (Arosa) en daarmee dus snel en kwalitatief goed, en een huis dat voor ons perfect is aangepast. Zo hebben we beneden een werkkamer en bijkeuken laten mee ontwerpen, de muur van de begane grond iets doorgetrokken en daarmee een scherpere dakhoek (55graden) bereikt met een volwaardige zolderverdieping. Vooraf ook gekeken naar hoe SH werkt. Met name procesoptimalisatie (voorbereiden in Rijssen wat kan) en lean werken. Ze werken uitermate netjes met zo min mogelijk afval. Vooraf hebben we ook net opgeleverde woningen (open huis) bezocht en waren toen overtuigd van SH. Erg tevreden over de samenwerking met Jan Rolleman en complimenten voor het team van Robert de Goeijen (met oog voor detail!). Als verbeterpunt zou ik de samenwerking met sanitair/tegelleverancier willen noemen. Wij hebben daarom besloten de badkamer zelf te realiseren na oplevering. Bij de oplevering nauwelijks opleverpunten. De bouwkundige van VEH was vol lof over de kwaliteit en netheid van de afwerking, “kom ik zelden tegen”.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 september 2021

Fam. van Prooijen, Ruurlo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een geweldige partner om een eigen huis mee te bouwen
Het was voor ons de eerste keer dat we zelf een huis gingen bouwen. De informatie over de mogelijkheden die er waren was helder en transparant. De keuzes die we maakten, werden gelijk doorgerekend. Vanaf het begin was het duidelijk wat het huis ging kosten. Alle lof voor Michiel die ons in dit traject heeft geholpen. De bouw verliep vlot. Tijdens deze fase werden we bijgestaan door Jan en zijn team. Hij communiceerde duidelijk en snel. Problemen werden snel en goed afgehandeld. Het serviceteam (Marcel) heeft de opleveringspunten naar volle tevredenheid opgelost. Nog even en dan gaan we in ons nieuwe huis wonen. We kijken terug op een goede bouwperiode met een geweldig huis als resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

8 september 2021

Peter, Voorthuizen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Erg goede en professionele partij
We hebben een vrijstaand huis laten bouwen en zijn zeer tevreden over het resultaat, de support, oplevering, afwerking en planning!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

29 juli 2021

Fam. Diepenhorst, Spijkenisse

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Klantgericht, kwalitatief en bovenal een fijne, persoonlijke ervaring!
Kundige bouwers, met een goed team. Zeer kwalitatief huis en iedereen is behulpzaam, aardig en denkt mee. Ons huis is nog mooier en groter dan we hadden durven dromen! Ontzettend tevreden en echt een aanrader Selekthuis!!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

10 juli 2021

C.&P. Verheijen, Dorst

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Voor het bouwen van een huis groot of klein, daarvoor moet u bij SELEKTHUIS zijn.
We hebben het volgende app-berichtje ontvangen van onze makelaar KIN, die ons het stukje grond had verkocht waarop SELEKTHUIS Hedel ons mooie huis in 6 maanden heeft gerealiseerd: "Vanochtend rondje DORST (gem.Oosterhout) en kwam toevallig langs jullie nieuwe woning, dacht eerst dat het een standaard SELEKTHUIS zou zijn maar het is prachtig geworden met mooie details, complimenten." Beter kunnen wij het niet verwoorden en willen daarom deze complimenten opdragen en dank zeggen aan al de medewerkers van SELEKTHUIS, waarmee wij tijdens de ontwikkeling en fysieke bouwers van ons schitterend huis te maken hebben gehad!!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10