Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,1

Afspraken nakomen 7,3

Vakmanschap 8,5

Advies 8,2

Communicatie 6,6

Prijs/kwaliteit 8,1

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

15 januari 2020

Joris, Helmond

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zo kan het dus ook....
Voor ons was vanaf het eerste moment duidelijk dat we een partij wilde kiezen die vooraf een heel helder beeld kon schetsen van onze eisen & wensen, met het daarbij behorende prijskaartje. In een traditioneel proces, krijg je veelal te maken met een architect versus aannemer constructie, wat meestal resulteert in een fantastisch plan, maar uiteindelijk op veel punten sneuvelt door overschrijding budget. Bij Varex hebben ze dit samengevoegd, door hun slimme bouwmethode (gebruik van prefab onderdelen) en kennis van deze methodiek vanuit de architect, heb je in zeer korte tijd een duidelijk beeld hoe je droomhuis eruit ziet (in 3d) en wat dit gaat kosten. Daarnaast hoef je in deze voorfase geen forse investeringen te doen (wat normaal wel het geval is als je in een architect in de hand neemt). We hadden het geluk om met adviseur Jonneke te mogen werken. In één woord geweldig. Jonneke maakt van een enigszins complexe wereld een helder verhaal, ze denkt echt met je mee. Ze leidde ons op een klantgerichte manier door het voortraject heen, alles klopte. Met deze uitgangspunten kon de bouw beginnen.  De bouw op zichzelf verliep vlekkeloos.Fijn team van bouwvakkers, die veel ervaring hebben, het huis schoot als een paddestoel uit de grond. En geen discussies achteraf, afspraken vanuit het voortraject worden nagekomen, en uiteraard is er tijdens de bouw ruimte voor veranderingen mits je dit op tijd aangeeft. We hadden enige tegenslag toen onze werkvoorbereider tijdens de bouw een andere baan kreeg. De overdracht naar de nieuwe werkvoorbereider ging niet helemaal soepel, waardoor ik zelf even projectleider heb gespeeld waarna alles weer vlekkeloos verliep, uiteindelijk moet je het ook samen doen vind ik. We zijn uiteindelijke superblij met het eindresultaat! Kwalitatief top afgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

22 december 2019

André, Berkel en Rodenrijs

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede kwaliteit, communicatie kan beter
8 jaar geleden hebben we ook met Varex een huis gebouwd. Dat was toen erg goed bevallen. Daarom kwamen we ook al snel weer bij Varex uit, toen we een nieuwe kavel gekocht hadden. Zeker nu ze veel meer vrijheid boden in het ontwerp van het huis. Zoals verwacht was ook dit maal de kwaliteit super. Er is ook goed meegedacht met het ontwerpproces. De begeleiding in deze eerste fase was zeer prettig. Echter, bleek de communicatie in de uitvoerende fase wat stroef.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 november 2019

Leo, VIERPOLDERS

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een bouwbedrijf dat uitgaat van wat de klant wil en denkt in mogelijkheden, niet onmogelijkheden
Een rondgang langs verschillende bouwbedrijven leerde ons dat wij 30% van onze wensen zouden moeten laten varen omdat zij of onrealistisch waren, bouwtechnisch niet konden of ver boven budget bleken. Tot wij op een advertentie van Varexhuis stuitten. Daar leek volgens de gegeven informatie ons droomhuis wel mogelijk te zijn. Met al onze eigen ideeën en tekeningen op zak bij Jonneke terecht gekomen. Zij dacht prima mee, overlegde via korte lijntjes met o.a. architect en bouwtechnisch medewerkers. Met wat kleine aanpassingen bleek dat "ons huis" toch wél gebouwd kon worden! Helaas bleek de enorme reisafstand tussen het Oosten en Westen gedurende de bouw, het bouwproces op verschillende fronten te benadelen. Communicatie verliep niet altijd even goed en de afwerking van binnen verliep moeizaam. Uiteindelijk, binnen de afgesproken tijd, is ons huis opgeleverd en het is precies zoals wij hoopten dat ons droomhuis zou worden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

7,0

7 november 2019

Joris, Berkel-Enschot

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijne bouwer die met je meedenkt en doet wat ze beloofd.
Van de eerste schets tot oplevering zijn wij op een zeer prettige manier meegenomen door Varexhuis. De bouw zelf verliep grotendeels soepel zonder financiële verassingen. Ondanks dat de 4 maanden realisatie niet gehaald is er goed meegedacht hoe wij onze planning m.b.t. de afwerking simultaan door konden laten lopen. De flexibiliteit van de uitvoeder was hierbij cruciaal. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe woning. Aandachtspunt is communicatie. Gedurende de bouw wisselden wij van contactpersoon wat verwarring veroorzaakte. Ook laten antwoorden soms lang op zich wachten, maar dit is bouw breed probleem.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 8

8,0

21 oktober 2019

Rodney, Borne

Netjes opgelost
Na onduidelijkheid omtrent het huren van een appartement werd er netjes contact opgenomen om de situatie uit te leggen. Oorspronkelijke review had betrekking op Oude Wolbers, niet op VarexHuis woningbouw.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap nvt

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit nvt

7,0

10 oktober 2019

Huub, Borne

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Top onderneming zeker een aanrader
Wij zijn geweldig voorgelicht met betrekking tot het ontwerp. Van ontwerp naar definitief bouwplan aan alles werd gedacht onze wensen werden meegenomen en aangevuld met doordacht aanvullingen. Tijdens de bouw prettige omgang met de vaklieden en ook was geen vraag te veel voor de werkvoorbereider/bouwbegeleider. bijna geen opleverpunten, de enkele puntjes waren binnen twee weken opgelost. Wij wonen in een zeer prettig Varexhuis en raden iedereen deze aannemer aan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

21 september 2019

Paul, Vught

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Prima bouwbedrijf die weten wat de klant wil en goed meedenken.
In 2018 hebben wij onze nieuwbouw woning met Varexhuis gerealiseerd. Door de gedetailleerde aanpak tijdens de voorbereiding is alles gelopen zoals dit zou moeten lopen en zijn wij niet voor planmatige en financiële verrassingen komen te staan. Ondanks de “standaard” maatvoeringen hebben wij onze eigen wensen prima kunnen verwezenlijken. Ook na oplevering zijn daar waar nodig de puntjes op de i gezet.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

9,0

8 februari 2019

Familie Raterink, Veenendaal

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer matig veel fout gegaan
Het voor traject tot aan de bouw was zeer goed. Bouw was zeer matig geen uitvoeder aanwezig die de mensen goed aan stuurde. Onderaannemers die fouten maakten of niet wisten wat precies te doen. Veel oplever punten pas goed opgelost toen Bart Oude Wolbers zich zelf er mee ging bezig houden. Aanbevelen heb ik Nee ingevuld omdat het totaal zeer matig was. Oude Wolbers als bedrijf zal ik zeker aanbevelen

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

4,0

8 februari 2019

Peter, Voorhout

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Afspraken zijn slecht te maken. Hey duurt allemaal veel te lang
Oplevering verliep moeizaam. Nu mas nden later zijn nog niet alle mankementen opgelost. IK VERWACHT WEL EEN REACTIE

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 8

Advies 5

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

1,0

20 juni 2018

J. Gunsing, Venray

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed advies in het voortraject en heldere communicatie tijdens de bouw
De algemene ervaring met Varex was goed: de getekende woning voldeed precies aan onze wensen, zowel qua uitstraling als indeling. De bouw verliep soepel en binnen enkele maanden stond er een volledig opgeleverde woning. De communicatie met de uitvoerder en projectleider verliep erg prettig en helder. Helaas stond de druk behoorlijk op de ketel om de boel tijdig opgeleverd te krijgen waardoor niet alles op tijd af was / geleverd kon worden. Ook de gevel en het voegwerk zijn niet 100% naar verwachting opgeleverd waardoor de woning niet de uitstraling heeft zoals verwacht.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0