Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,8

Afspraken nakomen 8,7

Vakmanschap 8,8

Advies 8,8

Communicatie 7,8

Prijs/kwaliteit 9,1

Reviews voor Oude Wolbers/VarexHuis

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

19 december 2021

Bjorn, Lent

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Als we ooit nog een eigen huis bouwen, kiezen wij weer voor Varex
Ik zie ons zelf als een redelijk kritische en snelle actie eisende klant. Vooraf gezegd moet een aannemer voldoen aan: - snelle reacties - duidelijk in communicatie en achteraf geen verrassingen - flexibel en meedenken - afspraak is afspraak - eerlijk - net dat beetje meer dan een doorsnee aannemer Bij Varex zijn al deze vinkjes gezet! Via google kwamen wij uit op de site van Varex. Varex heeft niet zozeer een uniek concept, maar voeren het concept wel heel goed uit. Wat ons in het begin met name beviel was de snelle communicatie. Jonneke geeft veelal binnen 24 uur reactie en vaak zelfs dezelfde dag. Erg fijn om mee te werken en zeker als je met allerlei deadlines werkt zoals vergunningen/gemeentes etc. Wat ook verschilt met andere aannemer met vergelijkbare concepten is dat je een richtprijs van een voorbeeld huis kunt opvragen. Je zou denken: “Dat is toch niet zo uniek?”. Dat klopt! Maar wel dat dit ook daadwerkelijk een goede inschatting is en niet dat je het huis met plussen duurder hoeft te maken om enigszins een goed huis in de basis te hebben. En bij Varex klikte het gelijk goed. Was dan alles fantastisch? Nee uiteraard niet! Maar wat bij alle dingen die er opspeelde wel steeds was, is dat ze met ons meedenken en proberen een oplossing te bedenken die ook in het belang van ons staat. Tijdens onze bouw hebben wij met name contact gehad met Patrick. Patrick is ook wat wij zochten in een aannemer die tijdens de bouw met ons samenwerkt. Hij staat open voor vragen en is niet beroerd om met je mee te denken als je toch nog (kleine) wijzigingen wilt (uiteraard geen wijzigingen in de categorie “graag woning 3 meter langer”). En staat je ook goed te woord als je denkt dat er dingen niet gaan zoals we dat hebben afgesproken. Wat had er volgens ons beter gekund? We hadden graag wat meer pro actief vanuit de installateur (elektra) ideeën gehad wat handig is om aan te denken. Bijvoorbeeld vragen als “Heb je aan loze leidingen gedacht voor wifi op de eerste etage?”

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

8 september 2021

Arjan, Vlijmen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Op alle vlakken zeer goed.
Voor de bouw van ons huis zijn we met Varexhuis/Oude Wolbers het project aangegaan. In alle fases hebben we een prettig contact gehad met de medewerkers van het bedrijf. In de ontwerpfase was er veel goed advies en geduld om ons door de vele wensen en keuzes heen te leiden en naar een voor ons passend ontwerp te komen. Hierbij werd goed geluisterd naar onze input. Ook de inrichting van de technische installaties werd goed doordacht en gezamenlijk doorlopen, waardoor we al onze duurzaamheidswensen konden realiseren. De bouw ging volgens planning en ter plekke werd er door de uitvoerder goed en helder met ons gecommuniceerd. Alle partijen die aan ons project gewerkt hebben, waren tijdig, netjes en volgens afspraak. De administratieve en contractuele afhandeling is vlekkeloos verlopen en werd ook goed toegelicht. De kwaliteit van het huis bij oplevering was erg goed en het enkele kleine puntje is naar tevredenheid zeer snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking en blij met de keuze voor Varexhuis/Oude Wolbers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0

9 juni 2021

Arjan, Ermelo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijne partij om samen een huis mee te bouwen!
Zeer tevreden met het resultaat. Prachtig huis geworden dat aan alle wensen voldoet. Vooral de begeleiding tot en met de definitieve tekening was top. Zeker als je nog geen ervaring hebt met bouwen van je eigen huis. Handig om direct inzicht te krijgen wat (on)mogelijk is en wat de kosten zijn. Tijdens de bouw bleken een paar onderdelen anders te zijn gerealiseerd dan op de tekening aangegeven. Het pro-actief signaleren hiervan en oplossen had beter gekund, vooral in communicatie. Met weinig opleverpunten de woning in gebruik genomen. Je merkt gelijk dat het huis goed in elkaar zit met een hoog afwerkingsniveau. Het oplossen van gebreken na oplevering (installatiewerk) zou sneller mogen, ook daar blijft de communicatie een punt van aandacht.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 9

8,0

19 april 2021

Familie van Eldik, Zeewolde

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Niks is te veel!
Wij hebben ons droomhuis door Varex laten bouwen. Vanaf begin verliep het contact erg fijn, zowel bij het ontwerpen als bij de bouw verliep communicatie over het algemeen erg goed. Voor uitvoeder Jan was niks te veel. Complimenten voor Patrick en Jonneke die erg professioneel omgaan met de klanten. We zijn blij met de materialen die we gekozen hebben. Wij raden dit bedrijf iedereen aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

15 december 2020

Jeroen, Boskoop

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een goed bedrijf om je droom te laten bouwen.
Na onze zoektocht naar een mooie kavel hebben we verschillende bouwers door heel Nederland gesproken. Na verschillende goede gesprekken kwamen we bij Varexhuis aan. Na een goed gesprek en het bekijken van de schetsen op de site hebben we besloten om een tekening te laten maken door Varexhuis. Na een mooi ontwerp en een goede prijs besloten om met Varexhuis in zee te gaan. Alle afspraken die gemaakt zijn zijn nagekomen en het contact is altijd soepel verlopen. In nog geen 13 weken is het volledige huis (van heien begin maart tot de sleutel eind mei) gebouwd. Tijdens de bouw was er goed contact met de mensen op de bouwplaats en kan nog van alles besproken worden. Het belangrijkste voor ons was dat de afspraken nagekomen werden. Er is geen moment spijt geweest van de keuze en dat is er nog steeds niet.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 december 2020

Nicole Moreaux, Achterveld

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een bedrijf met persoonlijke aandacht en vakmanschap
Na aankoop van het kavel hebben wij meerdere partijen gesproken voorde bouw van ons huis. Varexhuis maakte direct een goede en vertrouwde indruk. Varexhuis heeft dan ook onze vrijstaande woning gebouwd. Ze hebben vanaf het begin van het proces goed meegedacht. Ze gaven gericht en professioneel advies. De adviseur nam geregeld contact met ons op een hield ons goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Er werd door alle betrokken partijen bij het ontwerp prettig geadviseerd. Vanaf de start van de daadwerkelijke bouw hebben wij wel zelf vaker initiatief in het contact genomen. Varexhuis bouwt meerdere woningen tegelijkertijd, waardoor de uitvoerder niet fulltime aanwezig is bij de bouw. We konden echter altijd contact met hem zoeken. Er zijn tijdens de bouw meerdere contactpersonen, welke allemaal zeer toegankelijk waren. Enige opmerking door wij hebben gehad was dat enkele details minder goed besproken werden met ons (door de adviseur tijdens de bouw). Mogelijk door drukte, mogelijk door even niet aan gedacht. Wij hebben dit wel goed kunnen bespreken met de adviseur. Uiteindelijk hebben wij een fijne woning, waar bij de oplevering weinig op- en/of aanmerkingen op waren. De woning was ook binnen de gestelde termijn opgeleverd. Wij zijn blij dat we voor Varexhuis hebben gekozen en wonen met plezier in ons huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0

9 oktober 2020

Niek, Oldenzaal

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Woning volledig naar onze wens, voor een nette prijs!
Wij hebben door Varex ons huis laten ontwerpen en bouwen. Het contact was in de ontwerpfase erg goed. Bij de start van de bouw is de uitvoerder uit dienst gegaan, wat heeft gezorgd voor een slechte begeleiding van onderaannemers op de bouw en een slechtere communicatie naar ons. Uiteindelijk is het allemaal netjes en naar wens opgelost! Wij hebben qua afwerking wel vaak voor de extra opties gekozen omdat die er kwalitatief toch iets beter uitzien. De standaard afwerking voldeed niet altijd aan onze eisen. Over het algemeen zijn we zeer tevreden. De kwaliteit van de woning is zeer goed en het is erg mooi geworden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

8,0

6 oktober 2020

Gert, Apeldoorn

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Wij vielen vooral voor de mooie afwerking van kozijnen en boeiboorden van goten en nok
De fase van oriënteren, offerte en scherpstellen van onze wensen verliep heel gestructureerd en prettig en gaf ons een goed gevoel. Ons huis is gebouwd in de periode dat de druk op de bouwsector groot was. Er was schaarste van zowel personeel als materialen. Wellicht dat hierdoor het bouwproces niet geheel vlekkeloos verliep en daardoor ook wat langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Uiteindelijk hebben we er een heerlijk huis aan over gehouden en voldoet aan onze wensen. Ook de zorg na oplevering, van met name de uitvoerder Jan G., zijn we zeer te spreken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

7,0

6 oktober 2020

Roy & Caren Joosten, Vlijmen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijne betrouwbare partner bij de bouw van ons huis!
Het bouwen van een huis moet een fijn proces zijn en zo hebben we dat van ontwerp tot aan oplevering ook ervaren. De architect denkt goed mee bij het ontwerp, goede strakke planning, hele fijne voorman en goede adviezen tijdens het bouwproces. We kijken met veel plezier terug op de bouwperiode en mochten we in de toekomst nog een keer een bouwavontuur aangaan dan staat VarexHuis bovenaan ons lijstje.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

6 oktober 2020

Sandy, Bleiswijk

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijn om mee te bouwen
Over het algemeen zeer tevreden met deze bouwer. Het bouwproces ging snel en goed, weinig opleverpunten. Met eventuele punten word het een heel snel opgelost en het ander duurt lang. Vooral service voor installaties, maar dat is meer degene die de grondwarmte pomp levert (Doornekamp) is als je wat verder weg woont belabberd. Terwijl het toch echt een flinke uitgave in je budget is! Qua bouwen en communicatie tijdens het bouwen en het eind resultaat fijne ervaring, ik zou ze zeker aan raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0