Beoordeel deze aannemer Klik hier
8,5
10 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,8

Afspraken nakomen 7,9

Vakmanschap 8,9

Advies 8,4

Communicatie 8,0

Prijs/kwaliteit 8,4

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

5 december 2017

Willem

Vrijstaande woning

Vakkundig en snel en een goede service! Om vooraf een keuze te maken uit de diverse aanbieders is echt lastig maar bij Varex was het gelijk top! Goede adviezen en hele prettige mensen om mee te sparren. Geen commerciƫle druk tijdens de oriƫnterende gesprekken, dat was bij ander aanbieders wel anders. Het gehele bouwproces goed begeleidt, 1 aanspreekpunt die alles voor je regelt en je ook wijst op de keuzes die gemaakt moeten worden. Ook achteraf en goede service. Je kunt ze na de bouw voor alles en nog wat bellen en ze lossen het gezamenlijk met je op. Ik hoop dat deze service gehandhaaft blijft in deze drukke tijden! Oude Wolbers is echt een aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

2 december 2017

Koos

Vrijstaande woning

Ongelooflijk goede ervaring met de bouw van ons huis, van voortraject tot oplevering! Vanaf het eerste contact, het ontwerp, de details een zeer positieve ervaring. Tijdens de bouw zeer attent, meedenkend en netjes. Oplevering met zeer weinig punten, ook goed opgelost. Klein puntje, de aanbevolen badkamerspecialist viel ons tegen, zowel in het offerte stadium als het tegelwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 december 2017

Ruud Maris

Vrijstaande woning

Snel, goed, kwaliteit Sleedoornstraat 20, 7621VH

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 mei 2017

G. Ensink, Venray

Vrijstaande woning

De bouw verliep prima, een eerder review moet echter aangepast worden: het oplossen van een probleem met schimmel/vocht in de enkelsteense garage is zeer slecht (niet) opgelost. Eerst moesten we maanden wachten voordat we serieus genomen werden, na aan het lijntje gehouden te zijn en zelf elke keer initiatief tot oplossing te moeten nemen is de conclusie van de directie dat wij maar moeten isoleren en de case is klaar. Zeer slecht, wij zitten nu met een garage met vochtproblemen en mogen het zelf oplossen. Tijdens de bouw echt prima samen gewerkt maar afhandeling van een lastig probleem is ver beneden de maat en helemaal niet in lijn met de prettige samenwerking tijdens de bouw. We bevelen de bouwer wel aan maar zorg dat je geen lastige opleverpunten hebt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 8

7,0

11 januari 2017

Anoniem, Oldenzaal

Vrijstaande woning

.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,4

27 oktober 2016

C.M. van Leeuwen, Borne

Vrijstaande woning

Meedenken van OW tijdens het maken van het schetsontwerp bij het aandragen van mogelijkheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

22 juni 2016

K. Huigens, Borne

Tussenwoning/hoekwoning

Op sommige punten had ik een wat hogere kwaliteit verwacht. Snelheid van de bouw was wel orde. Thijs heeft al de tijd geprobeerd alles goed af te handelen en dat is grotendeels gelukt. Het afhandelen van de afleverpunten duurt veel te lang.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

6,6

18 mei 2016

R. Kamphuis, Borne

Tussenwoning/hoekwoning

nvt

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

6,6

15 januari 2016

Anoniem, Naaldwijk

Nieuwbouw

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Kwaliteit algemene organisatie 9

Kwaliteit organisatie/verkoopfase 8

Kwaliteit bouwfase 8

Kwaliteit oplevering/nazorgfase 8

8,3

1 oktober 2015

Anoniem, Zaltbommel

Nieuwbouw

Als we vragen hadden tijdens de bouw was men altijd bereid om te antwoorden en uit te leggen hoe en waarom dingen gedaan werden zoals ze werden gedaan en wanneer dingen werden gedaan. We hebben erg genoten van de bouwtijd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Kwaliteit algemene organisatie 9

Kwaliteit organisatie/verkoopfase 9

Kwaliteit bouwfase 10

Kwaliteit oplevering/nazorgfase 9

9,3