Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,5

Afspraken nakomen 6,5

Vakmanschap 8,0

Advies 7,3

Communicatie 6,7

Prijs/kwaliteit 7,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

8 februari 2019

Familie Raterink, Veenendaal

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer matig veel fout gegaan
Het voor traject tot aan de bouw was zeer goed. Bouw was zeer matig geen uitvoeder aanwezig die de mensen goed aan stuurde. Onderaannemers die fouten maakten of niet wisten wat precies te doen. Veel oplever punten pas goed opgelost toen Bart Oude Wolbers zich zelf er mee ging bezig houden. Aanbevelen heb ik Nee ingevuld omdat het totaal zeer matig was. Oude Wolbers als bedrijf zal ik zeker aanbevelen

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

4,0

8 februari 2019

Peter, Voorhout

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Afspraken zijn slecht te maken. Hey duurt allemaal veel te lang
Oplevering verliep moeizaam. Nu mas nden later zijn nog niet alle mankementen opgelost. IK VERWACHT WEL EEN REACTIE

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 8

Advies 5

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

1,0

20 juni 2018

J. Gunsing, Venray

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed advies in het voortraject en heldere communicatie tijdens de bouw
De algemene ervaring met Varex was goed: de getekende woning voldeed precies aan onze wensen, zowel qua uitstraling als indeling. De bouw verliep soepel en binnen enkele maanden stond er een volledig opgeleverde woning. De communicatie met de uitvoerder en projectleider verliep erg prettig en helder. Helaas stond de druk behoorlijk op de ketel om de boel tijdig opgeleverd te krijgen waardoor niet alles op tijd af was / geleverd kon worden. Ook de gevel en het voegwerk zijn niet 100% naar verwachting opgeleverd waardoor de woning niet de uitstraling heeft zoals verwacht.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

5 december 2017

Willem, Nieuwegein

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakkundig en snel en een goede service!
Om vooraf een keuze te maken uit de diverse aanbieders is echt lastig maar bij Varex was het gelijk top! Goede adviezen en hele prettige mensen om mee te sparren. Geen commerciële druk tijdens de oriënterende gesprekken, dat was bij ander aanbieders wel anders. Het gehele bouwproces goed begeleidt, 1 aanspreekpunt die alles voor je regelt en je ook wijst op de keuzes die gemaakt moeten worden. Ook achteraf en goede service. Je kunt ze na de bouw voor alles en nog wat bellen en ze lossen het gezamenlijk met je op. Ik hoop dat deze service gehandhaaft blijft in deze drukke tijden! Oude Wolbers is echt een aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

2 december 2017

Koos, Varik

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Ongelooflijk goede ervaring met de bouw van ons huis, van voortraject tot oplevering!
Vanaf het eerste contact, het ontwerp, de details een zeer positieve ervaring. Tijdens de bouw zeer attent, meedenkend en netjes. Oplevering met zeer weinig punten, ook goed opgelost. Klein puntje, de aanbevolen badkamerspecialist viel ons tegen, zowel in het offerte stadium als het tegelwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 december 2017

Ruud Maris, Borne

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Snel, goed, kwaliteit
Sleedoornstraat 20, 7621VH

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 mei 2017

G. Ensink, Venray

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zorg dat je, ook bij lastige problemen die je als bouwer van te voren aan had kunnen zien komen, je tot een oplossing komt. En niet een oplossing van: ik heb er naar gekeken en je moet het zelf maar fixen. Zeker de vergelijking met "schoenen slijten ook" is zeer slecht gevallen (ik koop nl een nieuw huis). De afdronk is nu zeer slecht en dat is wat blijft hangen, jammer want tijdens de bouw hadden we zo'n prettige samenwerking.
De bouw verliep prima, een eerder review moet echter aangepast worden: het oplossen van een probleem met schimmel/vocht in de enkelsteense garage is zeer slecht (niet) opgelost. Eerst moesten we maanden wachten voordat we serieus genomen werden, na aan het lijntje gehouden te zijn en zelf elke keer initiatief tot oplossing te moeten nemen is de conclusie van de directie dat wij maar moeten isoleren en de case is klaar. Zeer slecht, wij zitten nu met een garage met vochtproblemen en mogen het zelf oplossen. Tijdens de bouw echt prima samen gewerkt maar afhandeling van een lastig probleem is ver beneden de maat en helemaal niet in lijn met de prettige samenwerking tijdens de bouw. We bevelen de bouwer wel aan maar zorg dat je geen lastige opleverpunten hebt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 8

7,0

11 januari 2017

Anoniem, Oldenzaal

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,4

27 oktober 2016

C.M. van Leeuwen, Borne

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Meedenken van OW tijdens het maken van het schetsontwerp bij het aandragen van mogelijkheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

22 juni 2016

K. Huigens, Borne

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Op sommige punten had ik een wat hogere kwaliteit verwacht. Snelheid van de bouw was wel orde. Thijs heeft al de tijd geprobeerd alles goed af te handelen en dat is grotendeels gelukt. Het afhandelen van de afleverpunten duurt veel te lang.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

6,6