Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,6

Advies 9,4

Communicatie 9,3

Prijs/kwaliteit 9,3

Reviews voor Oude Wolbers/VarexHuis

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

11 november 2023

Daniël, Balkbrug

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goede samenwerking, prachtige woning!
Erg goede begeleiding van start tot finish, ook de vergunningen worden aangevraagd door Oude Wolbers/VarexHuis. Tijdens de uitvoerige voorbereiding prettig contact gehad met Jonneke. Altijd snel een reactie op vragen gekregen en goede tips bij de vele keuzes die gemaakt moesten worden. Ook erg dankbaar voor het snelle schakelen toen we met spoed de offerte rond moesten krijgen voor de hypotheekaavraag. Tijdens de bouw goed contact gehad met Patrick; duidelijke voorstelling van zaken, heldere afspraken. De woning is vóór de gestelde termijn opgeleverd. Ontzettend tevreden met het eindresultaat. Hoog afwerkingsniveau, de ingeschakelde onafhankelijk bouwkundig inspecteur was bij oplevering zeer positief! We wonen er inmiddels met erg veel plezier en zijn blij dat we gekozen hebben voor Varexhuis/Oude Wolbers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

19 oktober 2023

Jette Berfelo, Bergentheim

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijn huis!
Goede en prettige begeleiding gedurende de bouw van het huis. Huis zeer comfortabel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 december 2022

Patrick, Hengelo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een betrouwbaar, communicatief sterk bouwbedrijf met kennis van zaken
Door positieve ervaringen van anderen kwamen wij in 2021 terecht bij oude Wolbers/Varexhuis voor het realiseren van ons droomhuis. Een proces waarbij vertrouwen, goede communicatie en kennis van zaken voor ons belangrijke punten waren. En nu ons huis helemaal af is delen wij, op onze beurt, deze positieve ervaring graag met anderen. Varexhuis hanteert een duidelijk stappenplan waarin wij als klant zijn meegenomen in het bouwproces. De inbreng van Jonneke als verkoopadviseur hebben wij als erg zeer prettig ervaren. Goede communicatie, duidelijke tijdslijnen en prettig advies. Deze gedegen voorbereiding heeft ertoe geleid dat de uiteindelijk bouw zeer vlot is verlopen. Varexhuis werkt met betrouwbare partners met kennis van zaken. Door de aanwezigheid van een bouwbegeleider konden wij ook tijdens de bouwfase onze vragen kwijt en was er de mogelijkheid tot kleine aanpassingen aan ons huis. Uiteindelijk is ons huis binnen het gestelde budget en de afgesproken tijdslijnen gebouwd. In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt en stijgende bouwkosten is dat een mooie prestatie. Valt er nog iets te verbeteren? Wat ons betreft ligt dat in de 'nazorg'. In de vorm van betere communicatie over de afhandeling van de laatste zaken na oplevering van de woning. Inmiddels wonen wij met erg veel plezier in ons nieuwe huis en zijn wij nog altijd blij dat we deze stap met Varexhuis hebben genomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

19 december 2021

Bjorn, Lent

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Als we ooit nog een eigen huis bouwen, kiezen wij weer voor Varex
Ik zie ons zelf als een redelijk kritische en snelle actie eisende klant. Vooraf gezegd moet een aannemer voldoen aan: - snelle reacties - duidelijk in communicatie en achteraf geen verrassingen - flexibel en meedenken - afspraak is afspraak - eerlijk - net dat beetje meer dan een doorsnee aannemer Bij Varex zijn al deze vinkjes gezet! Via google kwamen wij uit op de site van Varex. Varex heeft niet zozeer een uniek concept, maar voeren het concept wel heel goed uit. Wat ons in het begin met name beviel was de snelle communicatie. Jonneke geeft veelal binnen 24 uur reactie en vaak zelfs dezelfde dag. Erg fijn om mee te werken en zeker als je met allerlei deadlines werkt zoals vergunningen/gemeentes etc. Wat ook verschilt met andere aannemer met vergelijkbare concepten is dat je een richtprijs van een voorbeeld huis kunt opvragen. Je zou denken: “Dat is toch niet zo uniek?”. Dat klopt! Maar wel dat dit ook daadwerkelijk een goede inschatting is en niet dat je het huis met plussen duurder hoeft te maken om enigszins een goed huis in de basis te hebben. En bij Varex klikte het gelijk goed. Was dan alles fantastisch? Nee uiteraard niet! Maar wat bij alle dingen die er opspeelde wel steeds was, is dat ze met ons meedenken en proberen een oplossing te bedenken die ook in het belang van ons staat. Tijdens onze bouw hebben wij met name contact gehad met Patrick. Patrick is ook wat wij zochten in een aannemer die tijdens de bouw met ons samenwerkt. Hij staat open voor vragen en is niet beroerd om met je mee te denken als je toch nog (kleine) wijzigingen wilt (uiteraard geen wijzigingen in de categorie “graag woning 3 meter langer”). En staat je ook goed te woord als je denkt dat er dingen niet gaan zoals we dat hebben afgesproken. Wat had er volgens ons beter gekund? We hadden graag wat meer pro actief vanuit de installateur (elektra) ideeën gehad wat handig is om aan te denken. Bijvoorbeeld vragen als “Heb je aan loze leidingen gedacht voor wifi op de eerste etage?”

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

8 september 2021

Arjan, Vlijmen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Op alle vlakken zeer goed.
Voor de bouw van ons huis zijn we met Varexhuis/Oude Wolbers het project aangegaan. In alle fases hebben we een prettig contact gehad met de medewerkers van het bedrijf. In de ontwerpfase was er veel goed advies en geduld om ons door de vele wensen en keuzes heen te leiden en naar een voor ons passend ontwerp te komen. Hierbij werd goed geluisterd naar onze input. Ook de inrichting van de technische installaties werd goed doordacht en gezamenlijk doorlopen, waardoor we al onze duurzaamheidswensen konden realiseren. De bouw ging volgens planning en ter plekke werd er door de uitvoerder goed en helder met ons gecommuniceerd. Alle partijen die aan ons project gewerkt hebben, waren tijdig, netjes en volgens afspraak. De administratieve en contractuele afhandeling is vlekkeloos verlopen en werd ook goed toegelicht. De kwaliteit van het huis bij oplevering was erg goed en het enkele kleine puntje is naar tevredenheid zeer snel opgelost. Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking en blij met de keuze voor Varexhuis/Oude Wolbers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

9,0
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier