Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,5

Afspraken nakomen 8,6

Vakmanschap 8,8

Advies 8,0

Communicatie 8,1

Prijs/kwaliteit 8,0

Reviews voor Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

25 april 2022

Robbert Liebregts, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Wisselvallig
Trage reacties, Uitvoerder was wel top! Cees. Verder, bouwfout gemaakt, daardoor koof in kamer, wel oplossing gekregen, maargoed was niet geheel naar wens. Ook opleverdatum veel verschoven.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

6,0

20 april 2022

Aniek, Achtmaal

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Tevreden over mijn opgeleverde nieuwbouw woning
-

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

14 april 2022

Fanny, Achtmaal

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbaar, snelle reacties en goed bereikbaar
Bij vragen kreeg ik snel reactie. Via de online omgeving is het makkelijk communiceren. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en er werd meegedacht over de optimale indeling van mijn huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

9,0

11 april 2022

Guus, Achtmaal

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goeie en vakbekwame uitvoerder.
Met de uitvoerder john de hoog heb ik goeie ervaringen gehad, bij het begeleiden van de tussentijdse opleveringen en wind oplevering.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 5

Advies 7

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 2

8,0

8 april 2022

Ralph, Achtmaal

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Heel blij met onze woning en het bouwproces!
De woning voor mijn schoonouders is netjes opgeleverd en voldoet aan onze verwachtingen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

8 april 2022

Antonio, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mensen in de bouw netjes, kantoor laat te wensen over
Wij zijn tevreden over hoe er is gewerkt door de vakmensen op /in de bouw van de woning. Dat is ook te merken geweest bij de oplevering met nauwlijks punten ter verbetering. Zelfs nadien nog dingen opgelost . Voor ons is dit ons derde nieuwbouwwoning Over de communicatie zijn we ontevreden tijdens het proces . Onze vragen en wensen zijn vaak oppervlakkig of niet beantwoord . Er is weinig meegedacht in het proces . Geen flexibiliteit als het ging om inmeet of kijkmomenten , terwijl we achteraf hoorden dat dat wel ging. Sowieso als je een woning koopt , mag er wel meer betrokkenheid zijn zoals bijv kijkdagen etc, ondanks Corona had dit makkelijk op afstand gekunnen, je koopt voor een paar ton iets en he word kortaf toegesproken en afgekapt . Heel jammer, hierdoor is de beleving van het proces naar beneden gehaald.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 9

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 6

7,0

31 maart 2022

Bob, Waalre

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit, weinig flexibiliteit
De kwaliteit van het afgeleverde werk is goed. Wel erg weinig flexibiliteit en behulpzaamheid.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 5

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

6,0

30 maart 2022

R.J. Schoe, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Kundig bedrijf voor projectbouw met ruimte voor persoonlijke wensen.
Advies en communicatie , tja projektbouw blijft projektbouw. Wellicht een idee om tegen meerprijs de koper een VIP te maken. En dan heeft hij of zij 3 momenten van 60 min om aanvullende wensen door te geven. In fases uiteraard. Maar goed, er zijn heel veel projektbouw bedrijven die ver achter jullie liggen hoor. Daar kan en mag helemaal niks! Dus wellicht kunnen jullie er iets mee, wellicht ook niet. Feit is wel dat dit het onderscheidend vermogen verder zal vergroten. In jullie voordeel. Veel succes.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

9,0

29 maart 2022

Jasper, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie, netjes werken, goede kwaliteit
Maas-Jacobs is een bouwbedrijf dat goed is in de communicatie en zeer netjes werkt en goede kwaliteit aflevert. Het hele proces van nieuwbouw hebben wij als zeer positief ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

29 maart 2022

Meike, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ik kan geen slechte ervaring bedenken!
Goede begeleiding met snelle reactie. Via de portal kan je makkelijk alles vinden en vragen en je wordt bij alles serieus genomen wat je vraagt. En we moeten zeker de aannemer en het team complimenten geven! Hoe goed, snel en vakkundig ze alles hebben opgelost en hebben gemaakt. Advies was eerlijk en betrouwbaar. Cees Vos was altijd eerlijk en vooral oprecht, en dat heb je nodig, of het nu je 1e of 3e nieuwbouwhuis is.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

9,0