Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,5

Afspraken nakomen 8,7

Vakmanschap 8,8

Advies 8,2

Communicatie 8,3

Prijs/kwaliteit 8,1

Reviews voor Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

14 januari 2022

Rolf, Breda

Nieuwbouw: Appartement

Over het geheel genomen tevreden
Maar 2 bezichtigingen in de afgelopen 2 jaar. Alles netjes afgewerkt. Bij op en aanmerkingen werd er snel gereageerd. De berging is klein en over de toegangsweg is niet goed nagedacht. Ook niet over het plaatsen van fietsen voor het gebouw. Weinig uitleg over allerlei apparaten in het appartement. Een map en een usb stick maar geen duidelijke uitleg. Volg je woning werkt fijn. Uitleg over het wtw systeem ontbreekt. huisnummer ontbreekt op het gebouw. Jammer dat de vloer in de hal niet werd afgedekt net zoals de lift.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

6,0

14 januari 2022

Conny, Breda

Nieuwbouw: Appartement

Top bedrijf
Van het begin tot het einde van de oplevering van onze nieuwbouw appartement zeer tevreden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 januari 2022

Teun Braspenning, BREDA

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prettig en duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie omtrent ontwikkelingen en verloop bouw

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

13 januari 2022

Ben, Kessels

Nieuwbouw: Appartement

Op tijd en kwaliteit
Appartement opgeleverd op afgesproken tijd met zeer weinig opmerkingen/tekortkomingen. kwaliteit zoal men mag verwachten van een duur appartement

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 januari 2022

Tim van Bokhoven, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede communicatie en snel handelen
Van front tot backoffice goede communicatie. Onderling communiceren ze ook goed. Dit is te merken bij een melding van schade/herstel werkzaamheden. Mensen zijn netjes, vrolijk en nemen de tijd voor je.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

30 december 2021

Ronald, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Project nieuw mertersem - Netjes en correct
Vooral uitvoerder en mensen op de bouw zijn goed benaderbaar, denken mee en een enorme meerwaarde. Er werd netjes gebouwd , opgeruimde bouwplaats met een perfecte oplevering. Helaas schiet koopbegeleiding vanaf kantoor te kort. Mijn tip is zet een praktijk man in dit team die in de lijn van uitvoerder denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen of verplichtingen. In beoordeling dikke voldoende vooral voor de mensen op bouwplaats.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 3

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 8

8,0

27 december 2021

Jordy Koole, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Erg nette en vlotte bouw
De bouw verliep vlot. Het huis is netjes opgeleverd. Zelfs na oplevering waren ze nog bereid om hier en daar mee te denken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 december 2021

Alexander van der Horst, Breda

Nieuwbouw: Appartement

Professionele begeleiding van kop tot staart!
Een erg net verzorgde kennismaking, met presentatie (en hapje/drankje). Verwachtingen werden goed gemanaged. Persoonlijk gesprek over appartement om wensen te bespreken en stappen die genomen moesten worden. Tussentijdse communicatie via portaal. En bij oplevering een rondje vooropleveringen en oplevering waarbij alles netjes is opgepakt. Kwaliteit in zowel het proces als het resultaat van onder de indruk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

21 december 2021

Luca, Breda

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

TOP!
Prima bouwbedrijf dat probeert naast bouwkundig een goed product te leveren ook de klant niet uit het oog te verliezen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 december 2021

Felix, Breda

Nieuwbouw: Appartement

Een uitstekende manier van communiceren!
De bedrijfstak "Bouwnijverheid" stond in het verleden niet altijd goed bekend. Bouwfouten liepen toen gemakkelijk in enkele tientallen per (nieuwbouw)woning. Mede oorzaak daarvan was, naast een groot tekort aan goed opgeleide vaklieden, de uiterst matige communicatie over het te bereiken resultaat en de eventuele weg daar naar toe. De bekende "offertes en calculaties op de achterkant van een sigarendoos". Door consequent de gemaakte afspraken te beschrijven en vast te leggen in een systeem, zoals bij "Volg je woning", is het oude beeld, gelukkig achterhaald. Ik weet niet of dit voor alle bouwbedrijven geldt, maar in dit geval zeker wel. Als je (medewerkers) er dan ook nog in slaagt/slagen om op vragen steevast binnen een dag een passend, begrijpelijk geformuleerd antwoord te geven, groeit vanzelf een groot vertrouwen. Niet alles kon op ieder moment nog worden aangepast, maar de berichtgeving was ook in dat geval helder en duidelijk! Onze ervaring werd nog extra positief toen we tijdens kijkdagen merkten hoe goed ons eigen woninkje, met al zijn specifieke eisen en wensen, in het hoofd van de vaklieden ter plekke bleek te zitten. Dat leverde aan het eind van de rit een beperkt aantal omissies op, die vervolgens voortvarend werden afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10