Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,6

Afspraken nakomen 8,8

Vakmanschap 8,8

Advies 8,1

Communicatie 8,2

Prijs/kwaliteit 8,0

Reviews voor Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

8 augustus 2022

Amber, Rijsbergen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Duidelijke communicatie, vakkundig werk
Onlangs de sleutel gehad van ons zonder gebreken opgeleverde twee-onder-een kap woning. Tijdens de bouw van onze woning zijn wij steeds goed op de hoogte gesteld en voorzien van snelle antwoorden op onze vragen. Bouwkundig prachtige woning!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 augustus 2022

Nico Mathijssen, Rijsbergen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Fijne communicatie, meedenkend en super resultaat
Voor ons de eerste ervaring met Maas Jacobs en prima bevallen. De communicatie en meedenken vanuit de kopers begeleiding (Kiona, Christel en Anouk) hebben we als prettig ervaren. Het bouwproces onder leiding van uitvoerder Dennis was goed. Tijdens de kijkdagen zijn we goed geïnformeerd over het proces en de tijdplanning. De oplevering was zeer goed te noemen, een mooi resultaat met weinig gebreken. Dikke pluim voor het team Maas Jabobs! Lisanne en Nico

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 juli 2022

Ferdi, Rijsbergen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede kwaliteit en service.
Maas-Jacobs heeft zorg gedragen voor een snelle en correcte oplevering van onze woning. Daarbij was de uitvoerder (Dennis) erg perfectionistisch en wilde hij alles in goede staat opleveren. Dat was ook te zien, weinig oplever punten. Ook de service na oplevering was goed, punten die we tegen kwamen werden verholpen. Al om al dus dik tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

8,0

19 juli 2022

Familie Gommers, Rijsbergen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Gewoon goed gedaan
Dennis heeft het hele proces goed info gegeven en er is netjes gewerkt. Complimenten hoe de puntjes van oplevering oplost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

9,0

18 juli 2022

Arjan en Marielle, Rijsbergen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Over het algemeen goed, hier en daar nog wat meer flexibiliteit gewenst.
Op de bouwplaats goede aansturing en strakke planning, mooi resultaat afgeleverd. Iets flexibeler zou wat ons betreft best goed zijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

18 juli 2022

Niels, Rijsbergen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fijn bedrijf, meedenkend en probleemoplossend
Maas Jacobs heeft onze woning erg netjes gebouwd, was fijn in de communicatie en erg probleemoplossend in de zaken waar wij tegen aan liepen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

17 juli 2022

Bibi Daemen, Janus van den Heuvelstraat 7

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima
Alles goed verlopen. Communicatie was prima. Bij vragen of dingen die moesten gebeuren, was dit zo geregeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

17 juli 2022

Beata & Kristof, Rijsbergen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Zonnepanelen/zonneboiler

We zijn zeer tevreden
Vanaf het moment dat we ons inschreven voor dit huis hebben we er lang op gewacht.We zijn erg blij dat zo'n professioneel bedrijf de bouw voor zijn rekening heeft genomen. In de tussentijd was het contact met de werknemers ook erg goed. Toen we eenmaal de sleutels hadden ontvangen was alles perfect. Een bedrijf om aan te bevelen !!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

16 juli 2022

Bas, Rijsbergen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Erg tevreden over het traject door Maas-Jacobs
Maas-Jacobs bouwt kwalitatief hoogstaand en communiceert goed. Wijzigingen gingen in goed overleg. Kijkdagen hadden - ook na de COVID-19 restricties - meer gekund. Minpunt waren de data/communicatie voorbedraden UTP CAT5e leidingen. Wijzigingen waren hierin niet mogelijk, terwijl CAT6a gangbaar is tegenwoordig. Dennis en de dames van de kopersbegeleiding hebben ervoor gezorgd dat het hele traject, van a tot z een zeer aangename ervaring is geweest en met een prachtig eindresultaat waar we nog heel veel jaren plezier van gaan hebben. Hierdoor ook veel vertrouwen in het nazorg traject.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

15 juli 2022

Irene, Rijsbergen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed bouwbedrijf met prima begeleiding
Als er zaken niet goed gingen, werden die altijd snel opgelost. Vooral complimenten voor Dennis, staat altijd voor je klaar en wil het zelf ook goed hebben

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0