Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,6

Afspraken nakomen 9,9

Vakmanschap 9,8

Advies 9,5

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 9,7

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

5 oktober 2018

Judith, Dedemsvaart

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Deskundig & betrokken!
Betrokken bij de bouw. En goed bereikbaar. M2 komt zelf met oplossingen en handige tips. Werkt met veel bedrijven samen uit de regio. Woning snel en (op enkele kleinigheden na) goed opgeleverd. We zijn tevreden. Bedankt heren!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

4 oktober 2018

Jan Buiter, balkbrug

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Kelder

Super alles tot in de puntjes geregeld ,nooit ergens op hoeven te wachten
Tja ,in 1 woord geweldig Nooit hoeven te wachten op mensen of materialen Flexibel ,en korte lijnen ,wekelijks facturen die altijd kloppen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

10 augustus 2018

Fam. Janssen, Hardenberg

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Keuken, Badkamer

Vakkundige verbouwing met prachtig resultaat!
Het was fijn dat alles overlegd kon worden, de klant is echt koning bij M2. we zijn heel erg blij met het resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 juli 2018

Hendri Godeke, Slagharen

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Bouwers met klasse, oog voor detail, ze weten wat mooi is!
Rick en Hans van der Most zijn perfecte bouwers, die oog hebben voor detail. In het voortraject bespreken ze de wensen van de klant uitvoerig. Maar ze geven ook kritisch commentaar op wat mooi (óf juist niet mooi) is. Gedegen resultaat in grote maar ook kleine dingen, die de woning aantrekkelijker maken. Communicatie met hen is heel toegankelijk en makkelijk. Korte lijntjes en heel transparant. Het eindresultaat van onze woning is derhalve helemaal top! Perfect binnen de afgesproken bouwtermijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

7 mei 2018

Jan Edzes, Assen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Vakkundig, grote inzet, betrouwbaar en sterk in communicatie
Onze ervaringen zijn uitstekend. Vanaf het moment van het eerste overleg, tot het verkrijgen van de offerte, tot de start en voortgang in de bouw toonden beide broers en hun medewerkers zich als betrouwbaar, vakkundig, servicegericht, met grote inzet en sterk in de communicatie. Er is een prachtige aanbouw gerealiseerd aan onze oorspronkelijke keuken. Hierbij werd zelfs de oorspronkelijke planning gehaald, nadat de start van de bouw uitgesteld moest worden vanwege een late vriesperiode.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 april 2018

Leonie, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer goed bevallen
Deskundig, vriendelijk, houdt zich aan afspraken. Wij zijn alleen maar positief

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

29 maart 2018

Jeroen, Dedemsvaart

Verbouw: Indelingswijziging, Beglazing en kozijnen

Goede service en vakmanschap
Alle werkzaamheden, planning en advies waren top geregeld!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

21 maart 2018

Silvia, Dedemsvaart

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Zeer tevreden!
We zijn zeer tevreden over M2 bouw. Meedenkend, er is veel mogelijk in overleg. Onze woning is zeer keurig opgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 maart 2018

Marleen de Jong, Dedemsvaart

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Persoonlijk, korte lijnen, adequaat, meedenkend, behulpzaam, teamwork
Vanaf het begin tot het eind van de bouwperiode hebben wij altijd het gevoel gehad dat Hans en Rick voor ons klaar stonden. Tekeningen doornemen aan de keukentafel, vragen met betrekking tot de bouw werden altijd binnen een dag beantwoord, zij proberen echt met je mee te denken en zijn flexibel. Nu de bouw is afgerond kunnen wij met een goed gevoel terugkijken op de bouwperiode en kunnen zeggen dat M2 bouw echt vakwerk heeft geleverd!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 maart 2018

Frans, Dedemsvaart

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Super ervaring met korte lijnen en een meer dan uitstekende planning !
Een hele fijne ervaring. Duidelijke communicatie (meedenken) voor- en tijdens de bouw met M2 en onderaannemers. Zeer strak schema "planning is planning" , woning zelfs eerder dan de opgegeven periode opgeleverd. Eindresultaat volledig naar wens . Hans en Rick "en mannen" bedankt !!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10