Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 9,8

Advies 9,7

Communicatie 9,8

Prijs/kwaliteit 9,6

Reviews voor M2 Bouw

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

22 juli 2022

Machiel van Leussen, Gramsbergen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Kwaliteit en op tijd
M2bouw goed in het overleg en maakt het mooi

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 juli 2022

Jan & Liesbeth, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekende ervaring!
Onlangs is onze nieuwe woning opgeleverd. Dit was de vierde keer dat wij een woning hebben laten bouwen en zondermeer het meest prettig verlopen bouwproces. Normaal gesproken levert het laten bouwen van een woning best veel stress en onzekerheden op, maar met M2Bouw liep alles vanaf het begin vlot en gesmeerd. De korte lijntjes met eigenaren Rick en Hans dragen daar zeker aan bij. Ze denken mee, hebben goede tips, reageren snel op vragen en issues en zitten gedurende het hele bouwproces zelf ook kort op de bal. Onze ervaring is dat M2Bouw een mooie woning bouwt, traditioneel werk, de bouwplaats is vrijwel altijd opgeruimd en netjes (wat voor ons een belangrijke indicator is voor hoe het bouwbedrijf z’n werk doet) en logistiek en planning zijn top! Onze woning is uiteindelijk drie weken eerder dan planning opgeleverd. Vijf maanden bouwtijd! M2Bouw is vast niet de goedkoopste, maar ons inziens wel een van de beste!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 juli 2022

Annie, Dedemsvaart

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Perfect!!!
Goeie afspraken, prettige medewerkers, keurig werk geleverd. Kortom ...... meer dan tevreden!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

8 juni 2022

Sandra Strijker, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Top bedrijf, vriendelijk en denken mee.
Vriendelijk bedrijf denken mee, komen afspraken na en werken zeer netjes. M2 komt zelf ook met tips en ideeën. Bij oplevering lopen ze alle punten na en wat nog moet worden verbetert lossen ze op. Kortom een top bedrijf.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 juni 2022

j de jong, dedemsvaart

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning

Top
Super

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 april 2022

Jan en Berta, Dedemsvaart

Prettig bedrijf om in te schakelen voor (ver)bouw
Er zijn nieuwe dakramen geplaatst. Dit is goed afgewerkt. 1 raam daarvan bevat een kleine fout, wat bij de fabrikant van het dakraam ligt. Ik ga er 100% vanuit dat M2 hierin een goede bemiddeling gaat doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 februari 2022

Roel&Ingrid, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Wij zijn DIK tevreden
Vriendelijke vakmensen met veel kennis

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 februari 2022

Smit, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Staan snel voor je klaar!
Aanpakkers!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

2 februari 2022

Jeroen, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Denken in oplossingen
Positief erg prettig contact en vakmanschap en kwaliteit

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2022

K. A. Visscher, Dedemsvaart

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Perfecte ondernemers
Deskundig, correct, zeer vriendelijk! Luisteren naar klant en handelen direct en op tijd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10