Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,0

Afspraken nakomen 7,9

Vakmanschap 8,2

Advies 7,8

Communicatie 7,7

Prijs/kwaliteit 7,6

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

31 juli 2019

johan, lexmond laakseweide 30

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Garage/schuur, Keuken, Badkamer

Vriendelijk alleen wel eens lastig comunucatie via de mail
Contact en vragen werden via de uitvoerder netjes beantwoord meeste punten zijn goed op gelost alleen de garage deur klemt nog behoorlijk en er zit een rare bult op en de badkamer vloer loopt een beetje vreemd af en sommige binnen deuren laat de verf een beetje los

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

7,0

31 juli 2019

Roland, DE LIER

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Vloer

Mooi project en bouw van huis
Bijzondere ervaring, maar dit moeten we niet te vaak doen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

6,0

31 juli 2019

Anoniem, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Hoge pieken met kwaliteit woning en personeel, maar ook diepe dalen mbt meerwerk
Niet aanbevelen om: - weinig advies en extra mogelijkheden inzake meer- en minderwerk - Absurde hoge prijzen meer- en minderwerk - slecht stucwerk - (te) Snel beslissingen nemen mbt meer-minderwerk Wel aanbevelen om": - Communicatie over stand van zaken - Goede kwaliteit van de woning - Het oplossen van de voor-opleverpunten ( wij hadden er circa 60 en dit is allemaal opgelost.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 3

5,0

24 juli 2019

Mevr. de Vries, Lexmond

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Professioneel en klantvriendelijk
Tevreden over aannemer. Contact verliep snel en soepel. Geen bijzonderheden in de bouw geconstateerd en klachten/vragen werden snel opgelost. Op de meerwerklijst wel bizar hoge prijzen voor bepaalde opties maar dat is algemeen bekend binnen nieuwbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies nvt

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

24 juli 2019

v. Gelderen, Lexmond

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Bouwt mooie woningen
De cummunicatie en afwerking is goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

17 juli 2019

mevrouw Wielink, Nunspeet, fase 1b

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer

Prachtige woning ; fijn bedrijf
Prima

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

9,0

16 juli 2019

Ronald, Nunspeet, fase 1b

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Net bouwbedrijf
Je word goed geholpen en goed geïnformeerd over de stand van zaken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

10

14 juli 2019

Marco, Lexmond

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

1 woord is voldoende, gematigd
Wij hebben een slechte start gemaakt bij de aankoop. Dus de aannemer begon al met een achterstand. Dit gevoel is gedurende het traject gewoon niet veel positiever geworden. Dit komt door slechte communicatie, en het niet goed oplossen van openstaande punten. Tot op heden is nog niet alles opgelost en we horen ook niets meer van Lithos. Dit is voor het eerst dat wij nieuwbouw kopen en misschien ligt onze verwachting te hoog, maar ik ben op dit moment gematigd positief.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 5

Advies 3

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 6

4,0

7 juli 2019

familie Herstel, Nunspeet, fase 1b

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Goede en vriendelijke service.
Deugdelijk vakbekwame mensen die staan voor hun werk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 juli 2019

Edgar Eilander, Nunspeet, fase 1b

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Goed personeel en snelle oplevering
Zeer snelle oplevering ten opzichte van de concurrent. Juiste manier van klachten afhandeling en snel schakelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0