Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,9

Afspraken nakomen 8,0

Vakmanschap 8,2

Advies 7,6

Communicatie 7,3

Prijs/kwaliteit 7,4

Reviews voor Lithos bouw & ontwikkeling

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

23 juni 2022

mevrouw S. Bout, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbare bouwer
Over het algemeen is de bouw van onze nieuwbouwwoning goed verlopen en zijn we tevreden over de kwaliteit van het geleverde eindproduct. We vinden het jammer dat er geen persoonlijk adviesgesprek is geweest voorafgaand aan de bouw en dat we onze buren pas na de oplevering hebben ontmoet. Ook zijn we over enkele details in onze woning (krassen op ramen en slordig kit- en schilderwerk) minder tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

7,0

22 juni 2022

Henri, Nunspeet

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Het contact met Lithos verliep prettig. Ruime mogelijkheden in meer- en minderwerk, waarbij goed wordt meegedacht. Tijdens de bouw werden we op de hoogte gehouden door middel van een maandelijkse nieuwsbrief. Voor de oplevering werd ruim de tijd genomen en de afwerking van de woning was over het algemeen goed. Weinig (echte) opleverpunten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,0

6 juni 2022

Johan & Ellen, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prettige begeleiding, goede kwaliteit woning
We zijn tevreden over Lithos. Ze hebben ons bij ons 1e nieuwbouwhuis goed begeleid. Er was veel mogelijk, wel tegen een hoge prijs. De woning is netjes opgeleverd en openstaande punten werden vlot afgehandeld. Helaas zijn we niet tevreden over Arvero, die bij ons de wc en badkamer hebben gedaan. Hier zouden we een volgende keer een lokale aannemer voor benaderen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

7,0

1 juni 2022

M.J. Hanou, Nunspeet

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Prachtig kwalitatief huis
Zeer goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0

24 mei 2022

Edward, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Snel, fijne communicatie en goed!
Wij hebben de bouw via Lithos positief ervaren. Het ging snel en volgens planning. De communicatie was erg prettig met korte lijntjes.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

8,0

23 mei 2022

familie G. van den Hoorn, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Prima werk geleverd en gecommuniceerd, maar te weinig aanpassingsmogelijkheden
Prima werk geleverd en goed gecommuniceerd, maar te weinig aanpassingsmogelijkheden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 6

7,0

23 mei 2022

mevrouw M.R. Vermaas, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Betrouwbare partij met duidelijk veel ervaring
Hele proces is goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden, vriendelijke medewerkers die met je meedenken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

9,0

15 april 2022

Jeffrey, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ik heb een positief gevoel overgehouden aan de samenwerking met Lithos
Ik heb een positief gevoel overgehouden aan de samenwerking met Lithos

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

14 april 2022

heer/mevrouw E.N. Bouw, Nunspeet

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prettig
Ik heb positieve ervaringen met Lithos: nette service en goede bereikbaarheid. Woningen worden netjes opgeleverd, (kleine) opleverpunten worden direct of vrij kort erna opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

1 februari 2022

Jellema, Amersfoort

Nieuwbouw: Appartement

Nazorg laat zeer te wensen over.
Ruim een jaar geleden een zeer goede recensie gegeven vlak na de oplevering. Hier kom ik nu op terug. We wonen nu al een jaar in ons nieuwe appartement en nog steeds openstaande punten die Lithos maar niet wil oplossen. Communicatie zéér slecht, ze proberen zolang mogelijk te rekken. Reageren niet op e-mail, etc.. etc… We gaan nu maar woningborg aanschrijven en Lithos aansprakelijk stellen voor de nog openstaande punten.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

2,0