Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,4

Advies 8,9

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

1 december 2020

Melanie, Den Dolder

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer

Zeer betrouwbaar, conform afspraak en binnen de tijd en communicatie verloopt zeer prettig!
Zeer prettige ervaring, alles moest binnen 6 weken afgerond worden, en ondanks de beperkte tijd en de start van Corona was het toch gelukt. Ze werken met zeer deskundige partijen samen, daar bedoel ik de loodgieter, electricien, meubelmaker, vloerenlegger, tegelzette etc mee. Allen werken zeer netjes en zijn zeer aardig en correct. Johan de bouwopzichter vonden we een zeer prettig aanspreekpunt en hadden we dagelijks contact mee. Tijdslijn werd tot in de puntjes gevolgd zoals in excel was opgesteld, je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben met zowel kleine als grootschalige projecten. Als we weer een verbouwing hebben, zou ik zeker weer Davelaar contacteren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

14 november 2020

Mevr. R. van Os, Weesp

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken

Uitmuntend Bouwbedrijf, Top Kwaliteit
In juli een mooi appartement (casco) gekocht maar geen aannemer te vinden. Zelfs keukenbedrijven hadden geen oplossing. Betekende dat ik pas eind februari mijn keuken kon installeren. Ik moest het zelf maar oplossen. Na een zoektocht op internet kwam ik bij DAVELAAR( review waardering 9.0 en ook 10) terecht. De volgende dag kwam iemand kijken...en ...het was mogelijk om toch de keuken op 13 nov te plaatsen. Het werd een projectaanpak. Met 6 mensen kwamen zij. Een installateur voor het omleggen van leidingen ter voorbereiding van het kookeiland , een timmerman voor het verlaagd plafond en een koof,een paar stucadoors en een sjouwer, de elektricien sloot aan bij hun werkwijze. Stucadoors gingen ook aan de slag. Al met al duurde de klus 5 dagen waarvan de meeste tijd in het stucwerk zat. Ik had regelmatig een prettig contact met de coördinator en contactpersonen van deze professionele ploeg. Ik ben erg blij dat ik DAVELAAR heb ingeschakeld. Top kwaliteit en dus een 10.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 oktober 2020

M., Hilversum

Heel klantvriendelijk
Denkt mee in oplossingen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0

14 juli 2020

Francien en Diederick, Leusden

Verbouw: Dak

Kwaliteit en snel
Prettige ervaring. Dakbeschot is keurig vervangen waarbij enkele meerwerk zaken op het laatste moment ook nog konden worden meegenomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0

17 mei 2020

Alexander & Hester, Den Dolder

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Een vakkundige aannemer die de (ver)bouw binnen planning oplevert.
Na zo'n vier maanden (ver)bouwen in samenwerking met Davelaarbouw, kunnen we concluderen dat we zeer tevreden zijn over het proces en eindresultaat. Van een bijna casco woning, naar een comfortabel woonhuis met nieuwe aanbouw. De communicatie verliep prettig en adequaat. De (ver)bouw is conform planning verlopen en kleine bijkomstigheden/meerwerk kon tussentijds worden opgepakt. Er werd goed meegedacht en desgevraagd kwamen er mooie alternatieve oplossingen. Er werd vakkundig en netjes gewerkt op de bouwplaats. Ook onze buren waren tevreden; er werd overlegd over de werkzaamheden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

5 mei 2020

Weij, Doorn

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Garage/schuur, Beglazing en kozijnen

Prettig, betrouwbaar, degelijk en goed afgewerkt
Goed uitgewerkt plan. En volgens planning uitgevoerd. Prettig personeel en mooi eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0

3 april 2020

M.W.Keijzer, Zeist

Verbouw: Beglazing en kozijnen

Ouderwetse service en kwaliteit !!
Klantvriendelijk , vakkundig en prima service . Bouwbedrijf Davelaar is een onderneming zoals je ze tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt en waar je je als klant direct thuisvoelt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 april 2020

M, Leusden

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Niets anders dan lof
Iedere keer word ik weer door Erik Davelaar verrast door zijn betrokkenheid, vermogen om mee te denken en zijn creativiteit. Samen met z’n team vol met gemotiveerde mensen hebben zij onze boerderij tot een fantastisch woonhuis gerenoveerd en verbouwd. Ook nu, jaren later, kan ik hem bellen en het wordt direct door hem opgepakt en opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

31 maart 2020

Ies, Amsterdam

Professioneel, veilig en degelijk vakwerk van zeer betrokken medewerkers
Zowel in de voorbereiding, als in de uitvoering van dit balkonvervangingsproject in Amsterdam toonde medewerkers van Davelaarbouw zich professioneel en betrokken. Er wordt veilig en schoon gewerkt en de resultaten zien er prachtig uit. Er wordt meegedacht en geluisterd naar de wensen van de klant. Tevens wordt er alles aan gedaan om overlast zoveel als mogelijk te voorkomen. Aan het einde werd het werk en de omgeving schoon opgeleverd. Veiligheid van bewoners en medewerkers staat voorop. Johan de Vreugd samen met bouwers Henk, Simon, Wim, Dirk, Lennart, Dik, Hans, e.a. aangevuld met loodgieters Gerben en Huib en schilders Job en Daan: Een prachtig resultaat en mooi gedaan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 maart 2020

Robert, Zeist

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Goed, vakkundig en betrouwbaar
Denken goed mee en kwamen met snelle oplossingen als het even tegenzat tijdens de verbouwing van ons 100 jaar oude huis. Vakkundig en prettig personeel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

10