Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 9,5

Advies 8,9

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

27 december 2020

Wieteke, Leusden

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer

Betrouwbare aannemer
Wij hebben Davelaar als zeer betrouwbare aannemer ervaren met vakmensen die voor ons een mooie verbouwing van onze woning hebben gerealiseerd. Afspraak is afspraak en Davelaar is altijd goed bereikbaar voor vragen en komt ook met gedegen oplossingen. Wel wat aan de prijzige kant, zeker aan de voorkant hebben we ons zelf ook moeten verdiepen in de opbouw van de offerte. Maar je krijgt uiteindelijk wel waar voor je geld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

22 december 2020

Bram, Amsterdam

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Kelder

Betrouwbare bouwers, ontzettend duur. Niet onderhandelen over prijs
Als je wilt dat je verbouwing binnen de tijd en strak gedaan wordt, bel dan Davelaar. Ze zijn zeer vakkundig in hun werk, hebben alles al wel een keer gezien en bieden handige, goede en doordachte oplossingen aan. Het lastige met werken met Davelaar is wel dat er niet te onderhandelen is over de prijs. De prijs is de prijs en daar doen ze het voor, anders zoek je het maar uit. Bij ons was het geld op een gegeven moment op en gingen we zoeken naar andere aannemers, die sommige dingen uiteindelijk voor substantieel lagere bedragen deden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 4

7,0

22 december 2020

F.W.van de Craats, VEENENDAAL

Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur, Beglazing en kozijnen

Afspraken nakomend.
Het gezegde van Henk het komt goed, is ook waargemaakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

10

21 december 2020

Oscar Nagel, Doorn

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen

Van harte aanbevolen!
Bij het realiseren van een aanbouw/serre aan ons huis is Erik van begin tot einde actief betrokken geweest. Vooraf goede afstemming over grote lijnen, details en planning. Bouwtekeningen werden overlegd en op ons verzoek aangepast. Geertjan, die de dagelijkse aansturing op de bouwplaats verzorgde stemde steeds met ons af en alles is in zeer prettige sfeer verlopen. Gemotiveerde onderaannemers, die met plezier aan het werk waren en bovenal vakwerk hebben geleverd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

17 december 2020

M., doorn

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Leveren goed werk en komen afspraken na
Werken schoon en netjes en alles is bespreekbaar

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

6 december 2020

S.J. Kassenaar, Leusden

Verbouw: Badkamer

Davelaarbouw top onderneming.
Enige tijd zijn wij bezig geweest onze badkamer te moderniseren. Het meeste werk in eigen hand genomen. Twee fasen zijn door Davelaarbouw gerealiseerd. Begin 2020 is de dakkapel verbreed. Daarna heeft e.e.a. mede door Corona stil gelegen bij ons. In September zoals gezegd begonnen met sloop en opbouw in eigen beheer. Eind November heeft Davelaarbouw op mijn verzoek de gehele badkamer betegelt, gevoegd, stucwerk aangebracht en tot slot de naden met zitranden voorzien. Het bedrijf heeft deze zaken vakkundig en buitengewoon netjes opgeleverd. Ik kan een ieder aanraden met dit bedrijf in zee te gaan. Betrouwbaar, netjes en conform alle afspraken gewerkt. Dank.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

9,0

1 december 2020

Melanie, Den Dolder

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer

Zeer betrouwbaar, conform afspraak en binnen de tijd en communicatie verloopt zeer prettig!
Zeer prettige ervaring, alles moest binnen 6 weken afgerond worden, en ondanks de beperkte tijd en de start van Corona was het toch gelukt. Ze werken met zeer deskundige partijen samen, daar bedoel ik de loodgieter, electricien, meubelmaker, vloerenlegger, tegelzette etc mee. Allen werken zeer netjes en zijn zeer aardig en correct. Johan de bouwopzichter vonden we een zeer prettig aanspreekpunt en hadden we dagelijks contact mee. Tijdslijn werd tot in de puntjes gevolgd zoals in excel was opgesteld, je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben met zowel kleine als grootschalige projecten. Als we weer een verbouwing hebben, zou ik zeker weer Davelaar contacteren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

14 november 2020

Mevr. R. van Os, Weesp

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken

Uitmuntend Bouwbedrijf, Top Kwaliteit
In juli een mooi appartement (casco) gekocht maar geen aannemer te vinden. Zelfs keukenbedrijven hadden geen oplossing. Betekende dat ik pas eind februari mijn keuken kon installeren. Ik moest het zelf maar oplossen. Na een zoektocht op internet kwam ik bij DAVELAAR( review waardering 9.0 en ook 10) terecht. De volgende dag kwam iemand kijken...en ...het was mogelijk om toch de keuken op 13 nov te plaatsen. Het werd een projectaanpak. Met 6 mensen kwamen zij. Een installateur voor het omleggen van leidingen ter voorbereiding van het kookeiland , een timmerman voor het verlaagd plafond en een koof,een paar stucadoors en een sjouwer, de elektricien sloot aan bij hun werkwijze. Stucadoors gingen ook aan de slag. Al met al duurde de klus 5 dagen waarvan de meeste tijd in het stucwerk zat. Ik had regelmatig een prettig contact met de coördinator en contactpersonen van deze professionele ploeg. Ik ben erg blij dat ik DAVELAAR heb ingeschakeld. Top kwaliteit en dus een 10.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 oktober 2020

M., Hilversum

Heel klantvriendelijk
Denkt mee in oplossingen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,0

14 juli 2020

Francien en Diederick, Leusden

Verbouw: Dak

Kwaliteit en snel
Prettige ervaring. Dakbeschot is keurig vervangen waarbij enkele meerwerk zaken op het laatste moment ook nog konden worden meegenomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

9,0