Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 7,4

Vakmanschap 8,0

Advies 7,3

Communicatie 6,4

Prijs/kwaliteit 7,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

30 maart 2019

Inger, Doetinchem

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Degelijke bouw met goed resultaat waarbij de nazorg iets meer aandacht zou mogen krijgen
Overall erg tevreden maar zoals aangegeven was het afwerken van de laatste punten wat lastig en dat vonden we jammer. Iets meer aandacht aan die kant en jullie verdienen dan de titel; Beste bouwbedrijf van Nederland!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

8,0

22 maart 2019

Carolina, Lopik

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed bouwbedrijf met vakmanschap die nog kan groeien in communicatie
Prima ervaringen, zeker ook na oplevering werden de opleverpunten die we zelf nog ontdekten snel en goed afgehandeld.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

8 maart 2019

Peter, Doetinchem

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede bouw en planning en slechte communicatie
Lees maar terug uit voorgaande vragen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

6,0

5 maart 2019

Eddy, Doetinchem

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Prima
Tevreden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Bedankt voor de beoordeling Eddy! Veel woonplezier toegewenst in Doetinchem.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

7,0

25 februari 2019

Ine, Den Haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Mooi huis opgeleverd,
Fijn dat we tijdens de bouw vaak binnen konden kijken. Jammer dat andere voordeur niet onder meerwerk mogelijk was. Gedreven medewerkers.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Een mooi cijfer voor een prachtige woning, bedankt Ine!

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 februari 2019

Egbert, Leek

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Mooie huizen, snel bouwproces
Het uiterlijk van de woning in de brochure was doorslaggevend. Het bouwproces ging snel, de prijzen redelijk. De communicatie ging wat moeizaam maar gelukkig konden veel wijzigingen ook nog na de deadline verwerkt worden. Prijzen, snelheid en communicatie van keuken- en sanitair onder de maat, dit mag echt beter. Helaas werd ons project nog standaard gasgestookt opgeleverd en het omzetten naar gasloos heeft ons heel veel tijd, geld en moeite gekost, waarbij het meeste door ons zelf geregeld moest worden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Bedankt voor deze belangrijke input Egbert, we nemen dit mee in de besprekingen. Veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning in Leek!

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 7

7,0

22 februari 2019

PP, Nieuw-Beijerland

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Bouw prima, afwerking redelijk, communicatie slecht
Zoals eerder gemeld gebrekkig contact en vooral geen antwoorden op e-mails

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Beste PP, jammer om te horen dat het contact niet naar wens verliep tijdens het aankooptraject. Fijn dat uw woning naar wens is! Veel woonplezier toegewenst.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 8

7,0

20 februari 2019

Dennis, Kampen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede service en kwaliteit
Prettige ervaring, mooie en kwalitatief hoogwaardige woning

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Prachtig cijfer Dennis! Bedankt voor deze mooie beoordeling voor jullie prachtige woning in het Stationskwartier.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 februari 2019

Lars, Twello

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit en planning

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Prima cijfer en beoordeling! Bedankt Lars.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

16 februari 2019

Francois, Kampen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend
Vanaf de start van de bouw werd er goed overlegd met de kopers. Vanaf het moment dat we er wonen zijn er wat kleine mankementen (klemmende deuren bijv.). Het personeel komt dezelfde dag nog langs om ze opnieuw af te stellen. Top en snelle service

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Reactie Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis b.v.

Bedankt voor deze mooie beoordeling Francois! Veel woonplezier toegewenst in jullie prachtige woning in Kampen!

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0