Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,3

Afspraken nakomen 7,1

Vakmanschap 7,5

Advies 6,9

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 7,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

30 juli 2019

S. Aziz, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede ervaringen met ABB
Communicatief heel sterk. Info middagen en avonden heel goed georganiseerd. Snelle oplevering (soms ten koste van de kwaliteit), maar overall goed.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

15 juli 2019

Margit, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam

Vriendelijk persooneel, en goed te bereiken
Personeel is altijd vriendelijk en ook na oplevering nog goed te bereiken

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

7,0

9 juli 2019

heer Roest, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Zakelijk en kundig
Afspraken worden nagekomen. Alles is netjes opgeleverd. Helaas soms wat star in de mogelijkheden, zoals gasloos opleveren. Ook de badkamer en keukenleveranciers zijn ondermaats. Tegelaar wel goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 juli 2019

heer Simonis, Pijnacker

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goed bedrijf en snelle levering
Medewerkers zijn zeer behulpzaam en altijd beschikbaar voor vragen, die ze ook snel proberen op te lossen, wat gegeven de tijd niet altijd kan lukken

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

27 mei 2019

jaa, westland

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Snelle bouw
Mooi huis gebouwd afwerking viel tegen (gehaast)

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 3

Vakmanschap 5

Advies 5

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 2

5,0

10 mei 2019

Gert Jan, 's-Gravenzande

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Vriendelijk personeel, op heel veel punten ontevreden.
Na de oplevering bleken vele zaken niet in orde. De eerste weekendnacht al lekkage uit de badkamer in de keuken. Voegen, tegels, dakramen, verfkwaliteit, kwaliteit algemeen, tijdsduur voor herstelreparaties, kwaliteit geleverde werk, discussies hierover...het is me tegengevallen. Prettig dat iedereen aardig en vriendelijk is, maar wat een gedoe. Het gaat uiteindelijk toch om het huis. Nee...ik vond het helemaal niets meer sinds de oplevering. Het spijt me, maar ik kan ABB zeker niet aanbevelen. Maar ja...wie kiest zijn woning op de naam van een bouwer...

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 3

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 5

3,0

9 mei 2019

Raymond Nederpel, 's-Gravenzande

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Vriendelijk
Al met al een mooi huis opgeleverd gekregen. Ervaring met het personeel was ook goed, we hebben alleen met de opleverpunten erg veel geduld moeten hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 4

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

6,0

7 april 2019

Stefano Speretta, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Prima
Prima huijs

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

2 april 2019

Michiel, Bakkum

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Beglazing en kozijnen

Snelle oplevering, goede bouw echter waardeloze communicatie
We zijn zeer tevreden over ons huis. De oplevering ging voorspoedig. Echter de communicatie met de service afdeling vind ik ronduit belabberd. Vragen dienen ingebracht te worden middels aanmaken ticket wat ik goed begrijp maar vervolgens blijven ze maanden uit staan ook na dit meermaals te vragen. Ze lopen weg van moeilijke vragen en nemen geen verantwoordelijkheid. Al met al ben ik heel blij met het huis maar service is opgehouden na oplevering. Naar mijn mening een gemiste kans.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 8

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 6

4,0

15 maart 2019

Joop, Rozenburg

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Tot nu toe goede service
Een positieve ervaring met soms wat kleine oneffenheden .

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0