Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 8,2

Vakmanschap 8,2

Advies 7,5

Communicatie 7,5

Prijs/kwaliteit 7,5

Reviews voor ABB Bouwgroep BV

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

30 november 2022

Cleo neecke, Pijnacker

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Wij hebben het gehele proces met abb positief ervaren.
Feedback; maak een onderscheid in deze enquête tussen kopersbegeleiding en oplevering

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

18 november 2022

Arshad, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Top werk geleverd
Heel blij met het resultaat, snel opgeleverd en een goede service

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

17 november 2022

Jasmina Ajetovic, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Jason is een topper!
Wij hebben zowel met de voor als definitieve oplevering super goede ervaringen gehad met de uitvoerder. Duidelijke uitleg, meedenkend en klantvriendelijk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 november 2022

Filiz Kesik, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Goede service
Jason heeft ons goed geholpen. Duidelijk verteld over hoe alles werkt. Oplossingsgericht, erg fijn. Goed gevoel erbij.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

16 november 2022

Evelyne, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Hele prettige aannemer
Fijne communicatie, korte lijnen, goede service

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

16 november 2022

Marieke, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Geweldig
Alleen maar positieve ervaringen. Blij met ons nieuwe huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

10 november 2022

Chloe, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Fantastisch geregeld!
Zeer tevreden. Bouw fase 1 is onwijs snel gegaan. Als er punten waren die niet juist waren werd dit direct opgelost. Dhr Daum heeft ons zeer goed geholpen en alles fijn uitgelegd. Niets was teveel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

4 november 2022

Franziska, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Betrouwbare bouwgroep met duidelijke communicatie die zijn afspraken nakomt.
Wij hebben een goede ervaring gemaakt met ABB. Hun communicatie was vriendelijk en duidelijk. Er waren wat kleine dingen in het huis die moesten worden aangepast maar dat was allemaal geen punt voor ABB. Zij zorgden ervoor dat dit snel werd gebeurde. Zij komen hun afspraken na.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

3 november 2022

Zoubeir hammouchi, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Dak, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Service gericht
Begrip voor onze wensen, de gebreken werden direct opgepakt. Fijn en eerlijk in de communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 november 2022

Demi Daniëls, Dordrecht

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Flexibel en doelgericht
Denken mee om een gepaste oplossing te vinden voor de problemen die zich voordoen. Zijn bereid om te schuiven in planning en pakken punten direct op. Huis in prachtige staat opgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10