Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 6,9

Afspraken nakomen 6,9

Vakmanschap 7,3

Advies 6,6

Communicatie 6,7

Prijs/kwaliteit 6,7

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

24 december 2020

mevrouw Natoewal, Ridderkerk

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler

Tevreden, maar wel veel achteraan zitten
Voor de optimizers zou iemand komen. Die is geweest. Maar blijkt dat het nog steeds niet werkt. We zitten al 1,5 maand met niet werkende optimizers. Nu met de bouwvak is het ook geen spoed voor jullie, dus mogen we nog langer wachten. Overige punten lopen nog of zijn al naar behoren opgepakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 5

7,0

23 december 2020

***, ***

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam

Erg mooi huis, blij mee, afwerking te snel waardoor gebreken
Erg mooi huis, blij mee, afwerking te snel waardoor gebreken

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0

21 december 2020

V., Ridderkerk

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Helemaal top!
Helemaal top!

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,0

16 december 2020

heer Van Joolen, Den Haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Slecht
Slechte bouw en slechte service. Wel hoge prijs.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

16 december 2020

mevrouw Lit, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Zonnepanelen/zonneboiler

Sneller bouwer maar kan de kwaliteit nog verbeteren
De woning is snel gebouwd maar er is geen ruimte voor aanpassingen tijdens de bouw zonder hoge kosten. Hoewel prefab frezen ze leidingen nog ter plekke. Warmtepomp systeem zijn ze (nog) onvoldoende mee bekend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 4

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0

11 december 2020

KIP, Den Haag

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service, Herstellen aardbevingsschade

Te duur
Ik vindt het te duur oplevering

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

4,0

8 december 2020

mevrouw Kreuk-de Bruin, Den Haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Vloer

Niet tevreden over het proces
Er zijn een aantal dingen beloofd en gebeurd waardoor wij niet echt een positieve ervaring overhouden aan een nieuwbouw woning kopen. Dit zijn allemaal zaken doe betrekking hebben tot de communicatie met sommige medewerkers van ABB, beloftes die voor de bouw zijn gedaan (en die niet zijn nagekomen) en het cancellen van kijkdagen (nog voordat COVID-19 in Nederland was geland). Al met al raad ik het niet aan om met ABB in zee te gaan.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 5

Vakmanschap 7

Advies 5

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 4

5,0

19 november 2020

Jay, Den Haag

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mooie woning opgeleverd door ABB Bouwgroep BV
De bouw van onze woning, het proces zeer prettig ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 5

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

8,0

18 november 2020

F.N., Den Haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Slechte ervaringen
Voordat de bouw startte moest in korte tijd het sanitair, tegels en afbouw opties doorgegeven worden. Maar de toe leveranciers hadden pas tijd na de sluitingsdatum van ABB. Punten bij oplevering: tegels kapot en fontein in toilet dat te groot was voor de ruimte. Dit laatste al gemeld tijdens kijkdagen maar hier werd niets mee gedaan. Bij de oplevering heeft de door ingehuurde bouwkundige keurder (expert) het fontein afgekeurd en toen pas werd een nieuwe kleinere variant besteld. Wij werden dus niet serieus genomen toen wij het zeiden. Kort na oplevering melding gemaakt van enkele zaken: Lekkage toilet (door schroef in aanvoerleiding), vloerverwarming werkt niet (boiler niet ingesteld voor oplevering), geen warm water (boiler niet ingesteld), verfwerk zeer slecht afgeleverd(kwaststrepen, druipers, doffe plekken), kieren en gaten bij deuren en kozijnen(zand waait naar binnen en tocht). Allerlei zaken die ABB had moeten controleren en oplossen voordat ze de sleutels overhandigen aan de kopers. Na oplevering ook over meerdere zaken (service)meldingen gemaakt. De opvolging van ABB is zeer slecht. Het begint met de communicatie, die is er niet. Je kan overal zelf achteraan mailen en bellen maar vanuit ABB is er geen proactieve houding om de openstaande meldingen na te jagen zodat de melding snel wordt opgelost. De uitvoering van de servicemeldingen wordt niet gecontroleerd waardoor deze worden afgesloten zonder dat dit bij de koper/bewoner is gecheckt. Al met al een slechte ervaring. Als ik een ander nieuwbouw huis zou kopen en ABB is de bouwer zal ik dat project overslaan!

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 2

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 2

2,0

16 november 2020

Conny, Pijnacker

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Snelle bouw ten koste van kwaliteit
Woning is snel gebouwd, in 7 maanden. Dit gaat echt ten koste van de kwaliteit, ontzettend veel meldingen moeten doen en nu na 6 maanden nog niet alles opgelost. ABB heeft alleen timmermannen in dienst de rest gaat allemaal via onderaannemers die ook weer onderaannemers hebben aangesteld. Bijvoorbeeld de warmte pomp, hier zijn 3 onderaannemers mee gemoeid, de ene draait aan de knoppen , de ander is voor leidingen en de derde partij zou verantwoordelijk moeten zijn. Niemand weet hoe de wamtepomp werkt en wijst naar elkaar, grote lekkage met olie gehad, 3 partijen over de vloer. Electriciteit precies hetzelfde, deze viel regelmatig spontaan uit. Achteraf bleek de aangelegde leidingen voor screens (= meerwerk) de boosdoener te zijn, verschillende keren vrij moeten nemen omdat men naar elkaar wijst wie het moet oplossen. Ze reageren wel snel op een service melding maar de bewaking hierover hapert. Dus telkens weer herinnering sturen als er iets nog niet is opgepakt. Heb aangegeven dat het geen aanbeveling verdient maar als je snel de woning wilt hebben en accepteert dat er maanden overheen kan gaan voordat het is opgelost kan je de bouwer best nemen.

Orde en netheid 2

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 3

Advies 1

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 3

2,0