Naar nieuwsoverzicht

Genomineerden Beste (Ver)Bouwer van het Jaar 2020 zijn bekend

4 februari 2021

Uitreiking

De uitreiking van deze felbegeerde prijzen zal anders zijn dan bij de voorgaande edities, waar we onder meer flink uitpakten op de Bouwbeurs (in 2019) en live in de uitzending van BNR Nieuwsradio (in 2020). Maar, ook dit jaar hebben we een manier gevonden om de winnaars een podium te geven! Net zoals bij elke prijsuitreiking gaat het bekendmaken van de genomineerden daaraan vooraf. Hieronder sommen we de bouwbedrijven die het volgens de consument ‘uitstekend’ doen op.

De genomineerden (in willekeurige volgorde):

Beste Bouwer 2020 (10 tot en met 49 reviews):

beste bouwer 2020 10 tot 50 reviews

  • Bouwbedrijf Westerhof B.V.
  • M2 Bouw
  • Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.

Beste Bouwer 2020 (50 of meer reviews): 

 

  • Bot & van der Ham - ThuisinBouwen
  • HMU Olsthoorn - ThuisinBouwen
  • Heilijgers

Beste Verbouwer 2020 (10 of meer reviews):

 

  • Aannemersbedrijf Goudriaan B.V.
  • Bouwbedrijf Hoogeslag B.V.
  • Hammink Bouw en Vastgoed service bv

Door klanten beoordeeld

Net zoals jouw bouwbedrijf profileren duizenden andere aannemers die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Zoals je weet, geven klanten op verschillende punten een cijfer, waarbij tevens een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

Reviews over nieuwbouw en verbouw

Bouwbedrijven die zowel werkzaam zijn in de nieuwbouw als verbouw kunnen feedback krijgen op deze twee expertises. Bij het bepalen van de Beste (Ver)Bouwer van 2020 is per prijs onderscheid gemaakt tussen de reviews over nieuwbouw en verbouw.

Eervolle prijs, vakblad De Aannemer en meer...

In de week van 15 februari brengt bouwnu.nl een bezoek aan de drie winnaars, de bedrijven die in de drie categorieën op de eerste plaatst zijn geëindigd. De Beste Bouwers & Beste Verbouwer ontvangen niet alleen een oorkonde en een award, maar tevens een promotiepakket met onder meer gepersonaliseerde visuals, e-mailhandtekeningen en persberichten. En, vakblad De Aannemer zal de drie winnaars uitgebreid interviewen en fotograferen voor een artikel in de printuitgave van maart.

In 2021 kan dus niemand om deze kwalitatieve winnaars heen!