Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,6

Afspraken nakomen 9,9

Vakmanschap 9,7

Advies 9,8

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 9,7

Reviews voor Timbor Bouwbedrijf B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

4 oktober 2023

Sander & Corien, Veghel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Aannemer die denkt in oplossingen en samenwerken
Voor de bouw van onze strobalenwoning, dachten we in eerste instantie aan een aannemer die al ervaring had met strobouw en/of CLT. Omdat we het echter ook belangrijk vonden om met een lokale partij te werken, betrokken we Timbor in ons selectieproces. Uiteindelijk kozen we voor Timbor vanwege de openheid en bereidheid om zaken aan te pakken die voor aannemers nog onbekend zijn. We hadden het gevoel dat we met Timbor prettig konden samenwerken om ons unieke project te realiseren met alle uitdagingen die daar bij horen. Omdat we op het bouwterrein woonden, waren we veel aanwezig bij de bouw. We hebben het hele proces van de bouw van onze woning en de samenwerking met het team van het Timbor team als zeer prettig en soepel ervaren. We hebben ook ervaren dat zij goed samenwerkten met andere specialisten (stro en CLT) die wij inhuurden. Timbor staat open voor nieuwe, onbekende en duurzame alternatieven. Ook is Timbor nieuwsgierig naar de kennis, ervaring en beweegredenen van ons en andere partijen om zo’n specifiek huis te bouwen. Bij de uitdagingen kwam Timbor steeds met goede adviezen en oplossingen en wisten ze op cruciale momenten de juiste vakmannen te regelen. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden en blij met het eindresultaat. En ja, we kunnen Timbor van harte aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

4 juli 2023

Matthieu, Odiliapeel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Wij zouden Timbor aanbevelen
Omdat wij de bouw deels in eigen beheer wilde doen vond ik het belangrijk om met een aannemer te werken die daar voor open stond en als partner acteert in plaats van als opdrachtnemer. Gedurende de gehele voorbereiding en bouw heb ik de samenwerking ook zo ervaren, met alle mensen van Timbor met wie ik gaandweg contact gehad heb. Het team van Timbor denkt graag mee, adviseerd en gaat voor kwaliteit. In mij geval is er ook regelmatig meegedacht buiten de aangenomen werkzaamheden om wat ik als erg behulpvol ervaren heb. Ook als er gaandeweg foutjes gemaakt werden (dat gebeurd gewoon op een complexere bouw..) zijn deze altijd netjes en zonder gedoe opgelost. Als wij nog ooit (ver)bouwen neem ik zeker weer contact op!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 juni 2023

John & Mady, Uden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Buitengewoon prettig bouwproces en een perfect eindresultaat!
Wat kost een huis? Dat was de vraag toen wij inschreven voor een kavel in Uden. Sander had -afhankelijk van de uiteindelijke bouwlocatie- voor ons een typologie schuurwoning én een kubistische stijl indicatief begroot. Hij nam hiervoor alle tijd en ik wist, áls we gaan bouwen, dan is het met Timbor. Uiteindelijk een mooie plek ingeloot en door de Covid situatie was periodiek overleg met de architect niet altijd mogelijk. De markt werd overvraagd en het was extreem druk. Dus we moesten een beetje geduld hebben, maar het verwachtingsmanagement was prima voor elkaar. Voor finalisering van het tekenwerk nog het definitieve ontwerp samen met Timbor en de architect (Kantoor Princen) overlopen om de meest kritische details op tekening te verduidelijken. Een half jaartje later konden we starten met de bouw die -precies volgens planning- één jaar vergde. Het bouwproces was een feest. Geweldige vakmensen, állemaal. Ze denken mee in de details, vragen hierbij welke uitvoeringsvoorkeur je hebt, kleine wijzigingen of aanpassingen werden heel flexibel verwerkt. Het klinkt ongelooflijk, maar feitelijk komen we superlatieven te kort. Klasse en complimenten aan het complete team van Timbor voor het bouwen van ons fantastische droomhuis, héél erg bedankt allemaal!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2023

Iris Mico, Veghel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare partner in de bouw van ons nieuwe thuis!
Timbor (Tom) sloot aan vanaf de gesprekken met de architect en verzorgde vervolgens de gehele casco bouw van ons nieuwe huis. Tijdens dit proces kwamen we erachter dat we ook met de afbouw toch nog wat hulp nodig hadden en ook hier werd weer in meegedacht. Wij woonden zelf bij de bouw en de medewerkers van Timbor waren dermate vriendelijk en professioneel dat ook dit een erg fijne ervaring was. Het was voor onze dochter iedere dag weer een feest als ze wat lekkers mocht brengen naar Berty en de andere jongens. Al met al een hele fijne ervaring rijker en als we ooit weer gaan bouwen is de keuze heel snel gemaakt. Ga zo door en nogmaals bedankt voor het realiseren van ons nieuwe thuis!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 augustus 2022

Pepijn, Veghel

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Uitstekend bouwbedrijf!
Al in de planningsfase wordt er goed meegedacht. In uitvoering wordt planning nagekomen en worden werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Over kleine aanpassingen wordt snel geschakeld. Uitstekende ervaring met dit bouwbedrijf. Ik zou iedereen zo’n bouwbedrijf toewensen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 februari 2022

Hub Berkers, Sevenum

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een tien met een griffel
Ondanks dat Timbor bij ons niet om de hoek ligt, zijn wij via onze architect (Van Hooft) terechtgekomen bij Timbor. Sander heeft vanaf het eerste moment meegedacht met het ontwerp van onze, niet conventionele, schuurwoning. Het gehele traject is ondanks corona en de afstand goed verlopen, weinig vertraging en ondanks de drukte altijd duidelijke communicatie. Ook de samenwerking met de voorman van Timbor (Maik) hebben wij als heel prettig ervaren, zeker omdat er een aantal zaken in eigen beheer zijn uitgevoerd. Kwaliteit staat voorop bij Timbor, iets dat ook duidelijk werd tijdens de oplevering waarvoor wij Vereniging Eigen Huis hadden ingeschakeld. "Perfecte oplevering, zo zien wij het graag". Wij zouden Timbor zeker aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

30 januari 2022

Gijs, Schijndel

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Super betrouwbare en professionele aannemer
Timbor heeft de omvangrijke en ingrijpende verbouwing van onze woning aangenomen. Dat is naar volle tevredenheid gebeurd, binnen de vooraf opgegeven tijd en begroting. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de planning en eventuele opties die leiden tot meerwerk. Daarnaast hebben we het volste vertrouwen gehad in hun eigen en de door Timbor ingeschakelde vakmannen die het werk hebben uitgevoerd. Al met al een zorgeloze verbouwing.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 januari 2022

Anja, Veghel

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer

Super
Fijne en vakbekwame mensen over de vloer bij onze verbouwing/aanbouw. Met een gerust hart gingen wij naar ons werk, thuis ging alles gewoon door. We zijn erg blij met het resultaat. Super werk afgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 9

10

31 december 2021

Robin en Edith van de Wijdeven, Sint Oedenrode

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbaar en vakbekwaam tijdens het hele bouwproces
Vanaf de eerste kennismaking met Timbor hadden we er een goed gevoel over. Voor, tijdens en ook na de bouw kwam Timbor altijd zijn afspraken na. We zijn daarnaast heel tevreden over de vakmannen die voor Timbor werken. Zij zijn vakbekwaam en dachten met ons mee tijdens het proces. Een aannemer die wij iedereen willen aanbevelen. Wij hebben, o.a. dankzij Timbor, ons droomhuis gekregen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

18 november 2021

Onne, Veghel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer tevreden, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen
No-nonsens bouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. We hebben Timbor betrokken vanaf het eerste gesprek met onze architect. Die samenwerking was prettig en daarom was er geen twijfel over wie de woning mocht realiseren. Timbor heeft dit van begin tot eind op zich genomen. Vooraf een heldere begroting gemaakt voor ruwbouw (vaste prijs) en kosteninschatting voor afbouw. Er werken echte vakmensen met plezier in hun werk. Kwaliteit staat duidelijk voorop. Communicatie is prima en er is voldoende flexibiliteit om tijdens de bouw nog kleine zaken aan te passen. TImbor heeft een ruim netwerk van onderaannemers (loodgieter, stucadoor, elektricien etc) welke wij direct hebben gecontracteerd voor de afbouw. Ook no-nonsens en geen gekke prijzen. Inmiddels wonen we een half jaar in ons mooi comfortabele huis. De bouw heeft een maand of 10 geduurd en is opgeleverd volgens budget (ruwbouw) en onder budget (afbouw). Ik kan deze aannemer iedereen aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10