Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,7

Vakmanschap 9,8

Advies 9,7

Communicatie 9,2

Prijs/kwaliteit 9,6

Reviews voor Timbor Bouwbedrijf B.V. pagina 2

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

21 september 2021

Milan Poucki, Erp

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Gewoon normaal en perfect.
Nadat er jaren geleden een artikel stond in het Veghels Weekblad over de filosofie van Tom van Oort en Sander van der Hurk wist ik meteen dat als we ooit zouden bouwen dat heel graag met Timbor zouden doen. Zo gezegd, zo gedaan. Het eerste gesprek was dan ook een vervolg op deze gedachte en verliep in dezelfde lijn, gewoon normaal. Net als alle volgende gesprekken: to the point, praktisch, denkend in oplossingen. Afspraken werden altijd nagekomen, de afstemming tussen alle andere partijen die nodig zijn voor de bouw van een huis was prima en het personeel was vakkundig en vriendelijk. Als je zonder stress wil bouwen en ontzorgd wil worden dan beveel ik Timbor absoluut aan. En dan tot slot: het resultaat: perfect.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

9,0

7 mei 2021

Antoine, veghel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Perfecte combinatie architect met bouwbedrijf !
Bijzonder goede ervaringen met de mensen van Timbor. wij hebben 2 huizen laten bouwen op 1 perceel zgn hoofdgebouw en bijgebouw en zijn 2 jaren daarmee bezig geweest, snel en goed. Bijsturen gedurende de bouw was bijkans niet nodig..immers...alle eventualiteiten waren al aan bod gekomen doordat de architect er van meet af aan betrokken was. Communicatie was prima en er werd netjes gewerkt met ook persoonlijke aandacht ( bijgebouw is voor ouder persoon gebouwd ). Ook wij hebben niet n standaard woning en ook speciaal in het oog sprekende elementen gebruikt. Wij zouden zo weer bouwen in die combinatie van architect en met TIMBOR !

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

3 mei 2021

Rob Sanders, Veghel

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Goed georganiseerd bedrijf met vakmensen
Prettige en intenseve samenwerking in bouwteam vanaf start ontwerp met de architect. Tussentijdse updates van het budget en planning tijdens de ontwerp/ontwikkel fase. Directe en open communicatie met betreffende medewerkers in het project met name met voorman/vakman/opzichter op de bouwplaats.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 7

9,0

25 februari 2021

Therèse, Uden

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Gewone Brabanders die alleen maar voor de beste kwaliteit gaan
Onze architect tekende een bijzonder huis voor ons. De meeste aannemers in de regio durfde de bouw van ons huis niet aan. Zij bouwen liever een traditioneel huis. Timbor was de enige die het aandurfde voor een normale prijs. Zij vinden uitdagende en bijzondere woningen juist leuk om te bouwen en dat stralen ze de hele periode uit. Soms zat er iets tegen, dan moest er nagedacht worden. Maar daar waren ze altijd open en eerlijk over. De facturen kwamen altijd pas als de fase ook echt volledig was afgewerkt. Je krijgt nooit het idee dat ze bouwen voor het geld. Hun doel is dat wij een mooi en kwalitatief goed huis krijgen volledig naar onze wens. Wij hebben Timbor als een bijzonder bouwbedrijf ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,0
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier