Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,7

Afspraken nakomen 9,2

Vakmanschap 9,6

Advies 9,7

Communicatie 9,4

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

22 april 2016

Anoniem, Haarlem

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Blijf scherp selecteren op je onderaannemers. Zorg dat je je klanten ontzorgt als eerste aanspreekpunt naar hen.
Wij hebben een aanbouw van 5 x 2,5 meter laten maken. Via een bevriende architect werden we getipt op het uitstekende vakmanschap. Een uitvraag aan meerdere partijen leverde niet alleen de beste prijs, maar ook de snelste doorlooptijd en uiteindelijk een prachtig resultaat. Onvoorziene situaties / meerwerk werden vooraf op een professionele manier besproken en aan ons als keuze voorgelegd. Het gevoel van 'in control' zijn was hiermee voor ons goed geregeld. Wij bevelen Marco en zijn team van harte aan!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,4

19 april 2016

Anoniem, Zwaag

Verbouw: Indelingswijziging

Bouwbedrijf Ruyter heeft twee werkzaamheden voor ons verricht. Zij hebben onze garage verbouwd tot een Logopediepraktijk waarbij onder andere de muren, vloer, vliering zijn aangepakt, een kozijn is geplaatst ten hoogte van de garagedeur en een wachtkamer is gerealiseerd. Het tweede project was het opnieuw indelen van de hoofdslaper en het maken van een tussenwand ten behoeve van een babykamer/kastenkamer. Bouwbedrijf Ruyter hebben wij uitgekozen uit 3 offertes, waarin zij vooral goed scoorden op de tijdigheid en duidelijkheid van de offerte, alsmede het mee willen denken met de klant. De werkzaamheden zijn zoals besproken uitgevoerd, waarbij de ingeschatte tijdsbesteding werd gehaald. Eventuele onvoorziene werkzaamheden werd tijdig gecommuniceerd, maar niet eens altijd gefactureerd. Wij hebben de samenwerking met Bouwbedrijf Ruyter als erg prettig ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

8,1

17 april 2016

Anoniem, Bovenkarspel

Verbouw: Garage/schuur

De samenwerking liep direct vanaf het offerte traject al prima. Er werd meegedacht en er werden aanvullende adviezen gegeven. Ook kwamen Jan en Marco Ruyter zelf met ideeën over hoe sommige dingen handiger of mooier gebouwd konden worden. Communicatie ging snel via telefoon of Whats App. Ze hielden de snelheid er goed in en afspraak is afspraak. Al met al zijn wij super tevreden over de gang van zaken en onze nieuwe schuur, dus ook over Bouwbedrijf Ruyter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,1

17 april 2016

Anoniem, Wervershoof

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

De bouw verliep volgens de gemaakte afspraak en er was dagelijks laagdrempelig overleg en evaluatie. Waarin we steeds op de hoogte zijn gehouden en inspraak kregen. Ook de buren werden steeds op de hoogte gehouden van de acties ( mogelijk blokkeren door kranen etc) De bouwplaats werd steeds netjes gehouden. Vakwerk is zeker geleverd! Een aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

9,9

15 april 2016

Anoniem, Grootebroek

Nieuwbouw

Duidelijker zijn over kosten, meer vooraf schriftelijk (over kosten) communiceren. Ik snap dat het 'altijd' tegenvalt en dat kosten betaald moeten worden maar duidelijkheid vooraf helpt. Het goede nieuws is dat we precies gekregen hebben wat we voor ogen hadden en dat is top!
Ik vind Ruyter BV een aannemer waarbij kwaliteit van geleverd werk voorop staat. Flexibel, en communicatief sterk. Niet de goedkoopste maar wel heel goed.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,4