Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,0

Afspraken nakomen 9,1

Vakmanschap 9,3

Advies 9,1

Communicatie 8,7

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Bouw- en Aannemingsbedrijf Van der Meer pagina 2

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

2 oktober 2020

Leon, Bergambacht

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer

Waarschuwing voor deze aannemer
We zijn voornemens een procedure te starten tegen deze aannemer. Een advies: Als de aannemer aangeeft dat iets niet kan of iets niet bestaat, dan betekent dat dit niet bij zijn leveranciers beschikbaar is (en hij er zelf dus minder aan verdient). Een voorbeeld: De aannemer had de verkeerde kleur voeg in de aanbouw aangebracht. Toen hij er op gewezen werd stelde hij dat de kleur niet meer bestaat. Na lang aandringen is de voeg verwijderd en de juiste kleur aangebracht. Zeer slordig overigens met veel sporen op de bakstenen. Ook werden er kapotte dakpannen op het dak gelegd. Dit kwam volgens hem door het bakproces en als de dakpannen hoog liggen zie je het niet (in ons geval lagen de eindpannen wel in het zicht). Na aandringen zijn te toch vervangen. De aannemer heeft ook plafonds scheef aangebracht. Hier werd ter stelling gebracht dat een afwijking van 0,7 mm per meter binnen de tolerantiegrens valt. De aannemer stelt zijn eigen mening voorop de daadwerkelijke bouweisen. De communicatie verliep moeizaam. De aannemer werd snel boos als hij op zijn fouten werd gewezen. Er moest veel druk worden uitgeoefend om de gebreken te laten herstellen. Een greep uit de gebreken: doorgezaagde vloerverwarming, krassen op nieuwe onderdelen, scheve plafonds, geforceerde deuren, zeer slordig voegwerk en rommelige afwerking. De aannemer is erg geprikkeld door geld. Een scheef plafond is na de oplevering geconstateerd, maar de aannemer wil deze niet vergoeden terwijl hij voor een ander scheef plafond (die voor de oplevering wel is geconstateerd) eerder wel een vergoeding heeft gegeven. Een procedure is daarom nodig. Kortom, geloof zeker niet alles van deze aannemer. Controleer iedere stap. Houdt een termijn achter voor gebreken die later aan het licht komen. Niet goed geld terug, gaat bij deze aannemer niet vanzelf. Van al het bovenstaande en meer heb ik foto’s en briefwisselingen. Indien gewenst kunnen deze worden ingezien. U kunt mij bereiken via lpdewit87@gmail.com.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 5

Advies 5

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

4,0

30 juni 2020

Dirk, Utrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw

Kwaliteit, deskundig en communicatief
Jan van de Meer en collega's hebben de dakconstructie van onze hoekwoning met 1,0 meter verhoogd en vier dakkapellen geplaatst. Hiermee werd de vliering een geheel nieuwe woonlaag met twee slaapkamers en een badkamer. Een behoorlijke ingreep, zowel constructief als in de afwerking. Alles is conform afspraak uitgevoerd. Met extra wensen die wij tijdens de verbouwing kenbaar maakten werd flexibel omgesprongen. Het afwerkingsniveau is erg goed. Een verbouwing grijpt in op de persoonlijke levenssfeer, maar al met al viel de 'overlast' mee, doordat bouwafval, gereedschap etc. telkens netjes werd opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en krijgen veel complimenten uit de buurt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 maart 2020

Jeroen, Utrecht

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betrouwbare professionele ondernemer
In de periode december 2019 - maart 2020 heeft Marcel van der Meer mijn bedrijfsruimte omgebouwd tot 2 complete appartementen. Ze houden zich keurig aan de afspraken, komen met goede tips en leveren net werk. Heel professioneel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 maart 2020

Nico, Kamerik

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Prettige samenwerking, denken in oplossingen en goede kwaliteit.
Door korte lijnen (opdrachtgever/aannemer/onderaannemers) wordt er snel geschakeld. Hierdoor verloopt het hele proces soepel en naar tevredenheid. Er wordt netjes gewerkt en met kwaliteitsproducten. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

27 januari 2020

Fam. Arensman, Woerden

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur

Goede vakmensen met oog voor de wensen van de klant
Bij ons is een aanbouw van een bijkeuken en een garage met opbouw gerealiseerd. Vanaf het eerste moment verliep het contact soepel en werd er goed met ons meegedacht. Ook tijdens het aanvragen van de benodigde vergunningen, wat niet soepel verliep vanuit de gemeente, werd alles uit de kast gehaald om de vergunningen alsnog te krijgen. Tijdens de verbouwing kwamen er zelfs complimenten uit de buurt over de nette manier van werken. Toen wij tijdens de verbouwing plotseling last kregen van een lekkage in de badkamer, wat overigens volledig los stond van de aanbouw, werd er geen moment getwijfeld om ons daarmee te helpen en de lekkage te verhelpen. Wij zijn zeer tevreden over de afgeleverde kwaliteit en de manier van werken door van der Meer en de onderaannemers die zij inhuren. Al met al een zeer prettige ervaring, waarna wij het bedrijf zeker aanbevelen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 augustus 2019

Fam. Versteegt, Kamerik

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betrokken, vakkundig, een heel fijn bedrijf!
Door een ongeluk was het plots noodzakelijk om ons huis rolstoelvriendelijk te maken en uit te breiden. Vanaf dag 1 was al duidelijk dat deze aannemer begrip had voor onze situatie en dacht volledig mee over de mogelijkheden en nodige aanpassingen. Als wij ergens nog niet aan gedacht hadden dan had deze aannemer hier al een plan voor. Het gehele bouw traject hebben wij met vertrouwen uit handen kunnen geven zodat wij ons konden richten op de revalidatie. Onder goede transparante communicatie is de verbouwing op hoog tempo gerealiseerd, wat heeft geresulteerd in een heerlijk huis waarin we met ons gezin de draad weer op kunnen pakken. Wij zijn het hele bedrijf zeer dankbaar van het voor tot na traject en het geleverde werk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 mei 2019

Anoniem, Woerden

Verbouw: Garage/schuur

Vakmanschap
Marcel en Rémon hebben met groot vakmanschap onze berging aangepast door middel van vergroten en 95% nieuwbouw. Vooraf was er een inventarisatie van onze wensen en het werk. Na doorspreken en adviezen volgde een uitgebreide en duidelijke offerte, incl. visualisatie van het ontwerp. Alle werkzaamheden, ook door de verschillende gespecialiseerde onderaannemers, werden perfect uitgevoerd. Aanvullende wensen werden besproken, eventueel met adviezen en een opgave vooraf van de kosten en werden uitgevoerd. De kwaliteitsnorm ligt heel hoog bij Van der Meer en ze leveren werkelijk mooi vakwerk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 maart 2019

Anoniem, Utrecht

Verbouw: Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Beglazing en kozijnen

Bij Van der Meer draait alles om het resultaat en de tevreden klant.
Jan en zoon Marcel zijn pas tevreden als de klant het ook is. Dat merk je bij het eerste contact tot en met de oplevering. Er is met ons een mooi plan gemaakt voor een bijzondere overkapping van het dakterras en voor een lichtstraat die het huis met het schuurtje verbindt. Vervolgens is alles precies zo uitgevoerd als op tekening stond. Eén extra postje meerwerk is netjes vooraf gecommuniceerd. Tegenvallers onderweg zijn keurig opgelost, zonder meerkosten. Op de stelpost voor het elektrawerk is veel meer gedaan dan vooraf voorzien, maar toch bleef daar nog wat geld op over. Dan weet je dat er eerlijk zaken gedaan wordt. Natuurlijk is er gebruik gemaakt van de nodige specialistische onderaannemers. Maar nooit zonder dat Jan of Marcel er zelf bij waren. En aan het eind van de dag werd alles netjes achtergelaten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

10

5 oktober 2018

Anoniem, Kamerik

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Kwaliteit bouwer
Vanaf het eerste contact hadden we direct een goed gevoel bij deze aannemer. We ontvingen een uitgebreide offerte. De aannemer denkt mee in oplossingen, werkt netjes en volgens de afgesproken planning.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

30 mei 2018

Anoniem, Kamerik

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Bijzonder vakkundig en meedenkend. Een bedrijf dat bouwt alsof het hun eigen huis is.
Al bij alle voorbereidingen ontstond het goede gevoel bij de keuze die we gemaakt hadden. Zeer grondige voorbereiding, niets aan het toeval overlaten, heel veel tips en adviezen over verbeteringen. Geen aannemer die blind bouwt wat er op tekening staat maar vooral ook zelf tijdens de gehele bouw blijft nadenken over hoe dingen slimmer, beter en/of handiger kunnen worden aangepakt. En deze 'scherpte' is tijdens het gehele project gebleven. Een aannemer die, naast het bouwen zelf, enorm veel tijd heeft geïnvesteerd in afstemming, coördinatie, verbeteringen etc.. Een aannemer die bijzonder kritisch is op alle uitvoerders, maar wanneer je als opdrachtgever gaat voor absolute kwaliteit, is deze aannemer aan te bevelen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking (zouden we zo weer doen).

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10