Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,1

Afspraken nakomen 9,2

Vakmanschap 9,3

Advies 9,1

Communicatie 8,8

Prijs/kwaliteit 8,6

Reviews voor Bouw- en Aannemingsbedrijf Van der Meer pagina 2

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

27 oktober 2020

Joost, Woerden

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer

Prettige en kundige vakman(nen) die oprecht betrokken zijn
Ontwerp/offerteproces Het bouwproces start met het maken van plannen. Jan heeft goed begrepen wat wij wilden en dit omgezet naar bouwkundige vereisten. Hij heeft ons daarbij gerichte feedback gegeven en is met eigen alternatieven of aanvullingen gekomen (die we ook ter zijde mochten leggen als we er geen behoefte aan hadden). Hij heeft de tijd genomen om met ons tot een goed plan te komen. Daarbij wreekt zich soms wel dat wij echt geen bouwverstand hebben en dit in de communicatie soms tot ruis leidt. Jan is zeker bereid 'af te dalen' tot Jip en Janneke taal, maar kan hierin soms nog iets meer levelen met zijn klant; met meer aandacht voor visualisatie dan bouwtechnische maatvoering. Bouwproces De start van de bouw liep iets vertraging op, maar de einddatum is gehaald. Gedurende het bouwproces verliep het contact plezierig, ook met collega's en ondernaannemers. Allen zijn keurig omgegaan met onze eigendommen, zowel bestaand als nieuw aangebracht. Hoewel een aantal leveranciers minder communicatief en snel is in zijn handelen, dit verdient aandacht maar lijkt inherent aan de sector, want doet zich breed voor bij allerhande leveranciers (communicatie en afspraak = afspraak lijkt niet sterkste punt). Bij Jan is overigens afspraak zeker wel afspraak! Resultaat en nazorg Het resultaat is geheel conform onze bedoeling en verwachting en wordt door vrienden en familie erg mooi gevonden. We krijgen veel complimenten voor gemaakte keuzes en uitvoering. Hij is transparant in kosten, ook bij meer- en minderkostenoverzichten. En is bereid om problemen die zich - ook kort na oplevering openbaren - netjes op te lossen. Al met al zeker aan te bevelen aannemer!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

2 oktober 2020

Leon, Bergambacht

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer

Waarschuwing voor deze aannemer
We zijn voornemens een procedure te starten tegen deze aannemer. Een advies: Als de aannemer aangeeft dat iets niet kan of iets niet bestaat, dan betekent dat dit niet bij zijn leveranciers beschikbaar is (en hij er zelf dus minder aan verdient). Een voorbeeld: De aannemer had de verkeerde kleur voeg in de aanbouw aangebracht. Toen hij er op gewezen werd stelde hij dat de kleur niet meer bestaat. Na lang aandringen is de voeg verwijderd en de juiste kleur aangebracht. Zeer slordig overigens met veel sporen op de bakstenen. Ook werden er kapotte dakpannen op het dak gelegd. Dit kwam volgens hem door het bakproces en als de dakpannen hoog liggen zie je het niet (in ons geval lagen de eindpannen wel in het zicht). Na aandringen zijn te toch vervangen. De aannemer heeft ook plafonds scheef aangebracht. Hier werd ter stelling gebracht dat een afwijking van 0,7 mm per meter binnen de tolerantiegrens valt. De aannemer stelt zijn eigen mening voorop de daadwerkelijke bouweisen. De communicatie verliep moeizaam. De aannemer werd snel boos als hij op zijn fouten werd gewezen. Er moest veel druk worden uitgeoefend om de gebreken te laten herstellen. Een greep uit de gebreken: doorgezaagde vloerverwarming, krassen op nieuwe onderdelen, scheve plafonds, geforceerde deuren, zeer slordig voegwerk en rommelige afwerking. De aannemer is erg geprikkeld door geld. Een scheef plafond is na de oplevering geconstateerd, maar de aannemer wil deze niet vergoeden terwijl hij voor een ander scheef plafond (die voor de oplevering wel is geconstateerd) eerder wel een vergoeding heeft gegeven. Een procedure is daarom nodig. Kortom, geloof zeker niet alles van deze aannemer. Controleer iedere stap. Houdt een termijn achter voor gebreken die later aan het licht komen. Niet goed geld terug, gaat bij deze aannemer niet vanzelf. Van al het bovenstaande en meer heb ik foto’s en briefwisselingen. Indien gewenst kunnen deze worden ingezien. U kunt mij bereiken via lpdewit87@gmail.com.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 5

Advies 5

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

4,0

30 juni 2020

Dirk, Utrecht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw

Kwaliteit, deskundig en communicatief
Jan van de Meer en collega's hebben de dakconstructie van onze hoekwoning met 1,0 meter verhoogd en vier dakkapellen geplaatst. Hiermee werd de vliering een geheel nieuwe woonlaag met twee slaapkamers en een badkamer. Een behoorlijke ingreep, zowel constructief als in de afwerking. Alles is conform afspraak uitgevoerd. Met extra wensen die wij tijdens de verbouwing kenbaar maakten werd flexibel omgesprongen. Het afwerkingsniveau is erg goed. Een verbouwing grijpt in op de persoonlijke levenssfeer, maar al met al viel de 'overlast' mee, doordat bouwafval, gereedschap etc. telkens netjes werd opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en krijgen veel complimenten uit de buurt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 maart 2020

Jeroen, Utrecht

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betrouwbare professionele ondernemer
In de periode december 2019 - maart 2020 heeft Marcel van der Meer mijn bedrijfsruimte omgebouwd tot 2 complete appartementen. Ze houden zich keurig aan de afspraken, komen met goede tips en leveren net werk. Heel professioneel. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 maart 2020

Nico, Kamerik

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Prettige samenwerking, denken in oplossingen en goede kwaliteit.
Door korte lijnen (opdrachtgever/aannemer/onderaannemers) wordt er snel geschakeld. Hierdoor verloopt het hele proces soepel en naar tevredenheid. Er wordt netjes gewerkt en met kwaliteitsproducten. Het eindresultaat is erg mooi geworden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier