Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,7

Afspraken nakomen 8,5

Vakmanschap 8,8

Advies 8,4

Communicatie 8,3

Prijs/kwaliteit 8,4

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

2 december 2019

John, Hoef en Haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Goede bereikbare en professionele aannemer
De periode tussen start bouw en oplevering is lang maar dan krijg je ook een keurig opgeleverde woning. Bouwbegeleiding is goed. Er wordt goed meegedacht en er is veel mogelijk. Als er vragen zijn dan krijg je altijd snel antwoord. Ik heb het gehele proces al zeer prettig ervaren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,0

26 november 2019

Joey, Aalsmeer

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Garage/schuur

Open, eerlijk en persoonlijk
Vanaf het begin werd goed en behulpzaam meegedacht mbt het meer en minderwerk wat we rondom het huis wilden doen. Gedurende de bouw was de communicatie altijd helder en op vragen werd snel gereageerd. Al met al een prettige ervaring voor mij als koper.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

26 november 2019

T, Aalsmeer

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur

Goede begeleiding
Goede begeleiding en snelle service wel kleine schoonheidsfoutjes bij de oplevering

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 7

Advies 10

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 6

7,0

22 november 2019

Ratna Manna, Amsterdam Zuidoost

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Wij ervaren de oplevering als zeer goed.
Wij zijn heel goed geïnformeerd en geadviseerd op alle punten in de woning. Wij vinden het professioneel van Thuis in Bouwen dat zij ons zo goed met de nieuwbouw woning hebben begeleid. Bedankt voor alles. Groetjes Moen en Ratna.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 november 2019

Rachelle, Amsterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Mijn ervaring met deze aannemer was zeer prettig
Ik heb het bouwproces met Thuis in Bouwen als zeer prettig ervaren. De communicatie verliep altijd erg soepel via het online portaal. Als er wijzigingen moesten worden doorgevoerd was Erwin nooit te beroerd om deze voor de zoveelste keer door te voeren. Het heeft lang geduurd, maar na anderhalf jaar is het paleisje perfect zonder opleverpunten opgeleverd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 november 2019

Claudia, Amsterdam

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Perfect work
All the work was performed efficiently and exactly as expected. Highly recommended.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

19 november 2019

Melvin, Hoef en haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Top, altijd serieus genomen en goed geholpen
Boven verwachting, geen vraag was teveel en een goede meedenkende partner

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 november 2019

Jan Faber, Hoef en Haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Vriendelijk en Vakbekwaam
Het heeft even geduurd en het resultaat mag er wezen. We hadden op contactmomenten een fijn contact met Lars en Anja. Vanwege het bouwen in projectkader was er wat minder dialoog tijdens de bouw dan wij graag hadden gewild. Toch was er binnen deze context veel keuzevrijheid en werden bevindingen goed opgepakt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

8,0

18 november 2019

Sharona, Hoef en Haag

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Vakkundig en vriendelijk.
De afwerking, levering en benadering zijn uitstekend.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 7

8,0

15 november 2019

Wielzen, Amstelveen

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Dakkapel/dakraam, Keuken, Badkamer

Prestatie gericht.
Mijn ervaring tijdens de bouw werkzaamheden tot aan de oplevering is dat wij goed geïnformeerd zijn over de ontwikkeling rond de bouw van de woning. Lost van de aandacht die de aannemer besteed heeft om een goed woning op te leveren, vonden wij het prettig dat ons inspraak gewaardeerd werd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10