Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,5

Advies 9,3

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,9

Reviews voor Aannemersbedrijf J. ter Horst B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

8 juli 2021

Nico en siny, Almelo

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fantastich
Siny en Nico Gierveld. Kapteynlaan 9 Almelo Gebouwd in 2019 -2021. Dat het zolang heeft geduurd is niet te wijten aan aannemersbedrijf ter Horst maar heeft andere Oorzaken Een fantastisch aannemersbedrijf. Medewerkers van ter Horst zijn allemaal harde werkers van hoog tot laag. In deze 2 jaar geen enkele aanvaring gehad. Als we vragen of opmerkingen hadden werden deze gelijk opgelost. Gezien onze leeftijd zullen wel niet weer bouwen, anders gingen we voor 100% weer in zee met aannemersbedrijf ter Horst. Al met al kunnen we ieder aanraden met aannemersbedrijf ter Horst in zee te gaan.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 juli 2021

Gerrie en anja, Almelo

Verbouw: Dak

Top
Iedereen die bij ons geweest is willen wij bedanken. Jullie komen je afspraken goed na. Het was top!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

10

8 april 2021

Daphne Nijen Twilhaar, Almelo

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Vakkundig en zeer klantvriendelijk
Door ter Horst hebben wij onze opbouw laten plaatsen. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant, zijn klantvriendelijk, betrouwbaar en komen afspraken na.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

21 januari 2021

Andre & Mieke Wubbema, Haaksbergen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Passie en vakmanschap drijven deze aannemer
Alsof het hun kindje was,... onze verbouwing!!! Top wat liefdevol is deze verbouwing gegaan. Uiteraard met een prachtig vakmanschap resultaat. Dus als je voor kwaliteit gaat en passie en gedrevenheid en ervaring dan kies je voor J. ter Horst. Ze doen meer dan alleen een verbouwing ze maken je huis een echt thuis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 november 2020

Han, Lonneker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Vakkundige en toegewijde aannemer
De mensen van Ter Horst zijn betrokken en vakkundig. Er wordt netjes gewerkt en afspraken worden steeds nagekomen. Sterk punt is ook dat dezelfde mensen van begin tot eind bij de bouw betrokken blijven. Dit is zowel voor ons als voor het betreffende personeel erg plezierig. Vonden het een prettige ervaring om met de firma Ter Horst de woning te bouwen. Communicatie tijdens het gehele proces kan nog iets duidelijker.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

10

21 september 2020

Groot, Almen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakmanschap, betrouwbaar, goede samenwerking
Na goede ervaringen bij eerdere verbouwingen weer samengewerkt met Ter Horst. Deze keer totale renovatie met nieuwe uitbouw van woning uit jaren 60. Goede afspraken, geen onduidelijkheden, goede samenwerking - ook met derden. Vakmannen op de bouw, harde werkers, netjes. Tussentijdse aanpassingen in overleg geen probleem. Vaste bezetting, goed contact met uitvoerder. Geen uitloop werkzaamheden, binnen budget.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

14 juli 2020

Eildert, Almelo

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken

Van eerste gesprek tot en met de oplevering is alles uitstekend verlopen!
Vooraf met meerdere aannemers gesproken. De manier waarop onze plannen en wensen zonder een architect of tekeningen voor aanvang bijna precies op papier gezet zijn (inclusief de kosten) gaf voor ons de doorslag. Na enkele gesprekken zijn we tot een gedetailleerd verhaal gekomen en heef ter Horst de klus aangenomen. Er zaten een paar unieke zaken in het plan zoals een groot bloemkozijn. Op basis van een plaatje van internet hebben zij dit werkelijk fantastisch gerealiseerd. Daarnaast was onze uitdrukkelijke wens om de aanbouw zo goed mogelijk te laten lijken op de bestaande situatie. Onze jaren '30 woning heeft namelijk rondingen van het plafond naar de muren, mooie boven plinten en en suite deuren. Alles hebben ze, na nauwkeurig meten van de orginelen, exact nagemaakt in hun eigen timmer werkplaats. Kortom de uitbouw en het dakkapel zijn volledig naar wens opgeleverd. Niet onbelangrijk. Al het personeel was altijd vriendelijk, meedenkend en geduldig. De uitvoerder kwam regelmatig kijken en meedenken met ons en de mannen die aan het werk waren. Gedurende de hele periode is een man altijd aanwezig geweest. Hij wist van de hoed en de rand, waardoor ook de ingehuurde mensen voor elektra, loodgieters werk, de dakdekkers, en stucadoors altijd direct wisten wat de bedoeling was. Vlekkeloos verlopen proces met een geweldig en kwalitatief uitstekend resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 april 2020

Mario, Almelo

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Een aannemer die, op een zeer prettige manier, doet wat hij belooft!
We vinden dat de firma ter Horst erg strak werk heeft geleverd en zijn hier zeer tevreden over. Niets dan lof over de mensen van ter Horst die hier gewerkt hebben. Ook het contact met de uitvoerder verliep prima, hij was te allen tijde goed bereikbaar voor vragen en dacht prima mee in oplossingen. Voor een volgende klus komen we zeker bij jullie terug.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

9 januari 2020

Koen en Marieke, Harbrinkhoek

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Vakmanschap gecombineerd met noaberschap
Onze verbouwing is volledig naar wens verlopen. Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Daarnaast denken de medewerkers goed mee en geven ze advies over eventuele verbeterpunten. Orde en netheid op de bouwplaats, zowel buitens- als binnenshuis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

9 januari 2020

Sven Bryde, Almelo

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer

Vakwerk op maat
Wij hebben ons huis aan de achterkant laten uitbouwen door ter Horst om zo een woonkeuken te realiseren. Daarbij is de gehele vloer van de beneden verdieping voorzien van vloerverwarming en een nieuwe PVC vloer. Ter Horst heeft goed meegedacht om onze wensen te realiseren, ondanks dat tijdens de uitvoering zich nog onvoorziene problemen voordeden is alles tot in de puntjes afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 9

9,0