Bouwer man
Zoek of beoordeel een aannemer
Bouwer vrouw

Promotiemateriaal

Je hebt een goed cijfer op bouwnu.nl en nu wil je dat ook aan de buitenwereld laten zien! We hebben diverse mogelijkheden voor zowel online als offline uitingen.

Online

Widget

Een bouwnu.nl widget plaats je op je eigen website. De widget laat altijd de actuele score en het aantal reviews zien. Deze informatie wordt rechtstreeks uit de database van bouwnu.nl gehaald. De widget is al door meer dan 60 bedrijven op de website geplaatst.

Widgets

De widget is in verschillende uitvoeringen beschikbaar zodat er altijd één is die bij de stijl van je bedrijf past. Je vindt de widget in de inlogomgeving.

 

E-mailhandtekening

Met de e-mailhandtekening kun je aan potentiële kanten laten zien hoe je wordt beoordeeld. Het is een afbeelding die je krijgt aangeleverd en in de handtekening van jouw bedrijf plakt. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere tekst in de afbeelding, is dat geen probleem. De afbeelding kun je via de mail bij ons opvragen info@bouwnu.nl.

E mailhandtekening bouwnu.nl

  

Offline

Busstickers

Sta je met 10 reviews op bouwnu.nl, dan kun je bij ons transparante busstickers bestellen met daarop jouw score. De eerste 25 stickers zijn gratis voor onze Pro-gebruikers (SKB'ers). De eerste 10 stickers zijn gratis voor Plus-gebruikers. Mail of bel ons voor meer informatie info@bouwnu.nl 079-325 22 77.

Bouwnu.nl sticker op bus

Reviewkaartjes

Door vroegtijdig bij klanten het al over bouwnu.nl te hebben, worden klanten bekend met de site en is de kans groter dat zij een review achterlaten. Reviewkaartjes kun je bijvoorbeeld met de factuur meezenden of na oplevering aan de klant meegeven. De reviewkaartjes kun je via de mail bij ons opvragen info@bouwnu.nl.

Reviewkaartje

Tony's Chocolonely repen

Je kunt klant een beloning geven als zij de review hebben gegeven. Maar je kunt het ook omdraaien, geef de attentie voordat de review is ingevuld! Het CBS geeft bijvoorbeeld de waardebon voordat de consument het onderzoek invult. Als ze bijvoorbeeld een Tony reep opknabbelen dan zullen ze toch eerder geneigd zijn de tablet te pakken om een review te geven. Wij kunnen de repen voor je opmaken met jullie logo erop. Mail naar info@bouwnu.nl voor meer informatie en prijzen.

Tony Chocolonely reep bouwnu.nl

 

Puzzeltjes

In combinatie met een reviewkaartje is het ook mogelijk puzzeltjes te bestellen. Je geeft hiermee een incentive aan de klant om de review in te vullen. De puzzeltjes zijn leuk voor zowel de kleine als de grote techneuten onder ons. Mail ons voor meer informatie info@bouwnu.nl

Puzzel bouwnu.nl

 

Poster of baliestandaard

Met een poster in het bedrijf of een standaard op de balie ziet iedereen bij binnenkomst het behaalde cijfer. De afbeeldingen zijn via de mail te bestellen info@bouwnu.nl.

Poster of baliestandaard