Promotiemateriaal

Je hebt een goed cijfer op bouwnu.nl en nu wil je dat ook aan de buitenwereld laten zien! We hebben diverse mogelijkheden voor zowel online- als offline-uitingen.

Online

Widget

Een bouwnu.nl widget plaats je op je eigen website. De widget laat altijd de actuele score en het aantal reviews zien. Deze informatie wordt rechtstreeks uit de database van bouwnu.nl gehaald. De widget is al door meer dan 60 bedrijven op hun eigen website geplaatst.

Widgets

De widget is in verschillende uitvoeringen beschikbaar zodat er altijd één is die bij de stijl van je bedrijf past. Je vindt de widget in de inlog-omgeving.

 

E-mailhandtekening

Met de e-mailhandtekening kun je aan (potentiële) kanten laten zien hoe je wordt beoordeeld. Het is een afbeelding die je krijgt aangeleverd en in de e-mailhandtekening van jouw bedrijf plakt. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere tekst in de afbeelding, is dat geen probleem. De (gepersonaliseerde) afbeelding kun je via de mail bij ons opvragen: info@bouwnu.nl.

E mailhandtekening bouwnu.nl

  

Offline

Busstickers

Sta je met 10 reviews op bouwnu.nl, dan kun je bij ons transparante busstickers bestellen met daarop jouw score! De eerste 25 stickers zijn gratis voor onze SKB'ers. De eerste 10 stickers zijn gratis voor de Plus-gebruikers. Mail of bel ons voor meer informatie, zoals prijzen en levertijd: info@bouwnu.nl en 079-325 22 77.

Bouwnu.nl sticker op bus

Tony's Chocolonely repen

Je kunt jouw klanten een beloning geven als zij een review hebben gegeven. Maar je kunt het ook omdraaien; geef de attentie vóórdat de review is ingevuld! Zo geeft bijvoorbeeld het CBS een waardebon voordat de consument een onderzoek invult. Als ze bijvoorbeeld een Tony-reep opknabbelen dan zullen ze toch eerder geneigd zijn de tablet erbij te pakken om een review te geven. Zie hier een voorbeeld van een opmaak van een reep, die je zelf heel gemakkelijk kunt maken. Voor het personaliseren van de reep ga je naar de site van Tony's Chocolonely. Voor logo's bouwnu.nl kun je bij ons terecht via info@bouwnu.nl

Tony Chocolonely reep bouwnu.nl

 

Puzzeltjes

In combinatie met een reviewkaartje is het ook mogelijk puzzeltjes te bestellen. Je geeft hiermee een incentive aan de klant om de review in te vullen. De puzzeltjes zijn leuk voor zowel de kleine als de grote techneuten onder ons. Mail ons voor meer informatie: info@bouwnu.nl

Puzzel bouwnu.nl

 

Poster of baliestandaard

Met een poster bij de receptie of een standaard op de balie ziet iedereen bij binnenkomst het behaalde cijfer, gekregen van klanten. De afbeeldingen zijn via de mail te bestellen: info@bouwnu.nl.

Poster of baliestandaard