Naar nieuwsoverzicht

Zo goed als nieuw huis voor de winnaar van de fotowedstrijd

14 oktober 2016

interieuradvies en fonQ bon bouwnu winactieM.W Broekate won het fonQ interieuradvies en €1000,- shoptegoed met haar inzending voor de fotowedstrijd ‘Hoe mooi is jouw huis’. “Ik heb een tijdje geleden al weer mijn huis verbouwd, deels zelf en deels laten doen. Ik kwam op Facebook de actie tegen en dacht: Ik ga er voor! De actie mij hield mij dagelijks van de straat omdat ik aan iedereen vroeg of ze nog een stem voor mijn inzending hadden. Rond de sluitingsdatum nam de spanning toe. Elke stem is er één. En dan krijg je het berichtje waar je zo op hoopte: Je hebt gewonnen!”

En dan is het zo ver

Op zaterdag 8 oktober was het zo ver: de styliste kwam op bezoek voor een persoonlijk advies. “Ik had van te voren bedacht dat ik een vloerkleed wilde, maar wat voor één, daar had ik niet echt een idee bij. En dan is het heel fijn als je professioneel advies krijgt. We hebben ruim 2 uur zitten praten, met meubels geschoven en op de site gekeken. Ze vroeg echt wat ik wilde en mooi vond, heel persoonlijk. We hebben ook niet alleen over een kleed gepraat, we hebben eigenlijk de hele benedenverdieping onder handen genomen. Het was echt heel leuk.”

Een heel ander huis

Wat was het resultaat? “Het is heel grappig dat een styliste heel anders naar je huis kijkt dan jij zelf. Ik had allerlei spullen verspreid staan, om ruimte te creëren. Nu heb ik de bij elkaar passen de spullen juist meer gegroepeerd, waardoor de kamer groter lijkt! Een oude kast die ik eigenlijk wilde vervangen (ik was al aan het sparen voor een nieuwe) heeft nu een mooie plek in de woonkamer. En daar staat hij fantastisch! Mijn huis is echt heel anders geworden, en dat met weinig geld en moeite.”

De nieuwe aanwinsten

“Binnen een week komen mijn bestellingen binnen. Ik heb een groot kleed gekocht, veel groter dan ik zelf zou hebben bedacht. Mijn idee was iets kleins dat bij de bank kleurde. Best spannend dus, iets heel anders. En voor in de achterkamer heb ik een stoel gekocht. Heel gek dat ze zelf niet bedenkt dat een extra stoel niet alleen mooi staat maar ook gewoon heel handig is. Ik zit daar vaak op de grond haha. Als ik over een paar weken vakantie heb, ga ik de muren petrol blauw schilderen op advies van de styliste. Ik denk dat je mijn huis dan bijna niet meer herkend. Echt een geweldige prijs, bedankt Bouwnu!”