Naar nieuwsoverzicht

Winactie: bol.com bonnen voor jouw klanten

18 februari 2019

Reviews zijn voor veel consumenten de belangrijkste bron van informatie voor ze tot een (grote) aankoop overgaan. In de afgelopen maanden is het aantal reviews op bouwnu.nl explosief gestegen naar ruim 13.000. Steeds meer consumenten weten bouwnu.nl te vinden en ook steeds meer aannemers gebruiken en benutten de voordelen van deze onafhankelijke vergelijkingswebsite. 
bol cadeaukaart voor nieuwsbrief

Start vandaag nog en profiteer van de winactie

Om consumenten te motiveren een review te geven, verloot bouwnu.nl 25 bol.com bonnen van € 10,- onder de reviewers die vanaf vandaag t/m 31 maart hun ervaringen delen. Een bedankje voor jouw klanten. Je kunt eenvoudig meedoen door in te loggen en de uitnodigingstool te gebruiken. Jouw klanten krijgen dan een e-mail met de link om direct hun mening achter te laten. Je kunt uiteraard ook persoonlijk om een review vragen. Hiervoor hebben wij gratis reviewkaartjes beschikbaar, deze kun je via de mail opvragen (info@bouwnu.nl).

Voordelen van bouwnu.nl

  • Gratis bedrijfspagina om het bedrijf te presenteren
  • Een digitale uitnodigingstool om jouw klanten een review te vragen
  • Betere vindbaarheid op internet
  • Gratis reclame door delen goede reviews op social media
  • Een widget om op je eigen website de huidige score te laten zien

Team bouwnu.nl staat nu voor je klaar

We begrijpen dat je druk bent. Daarom staan wij klaar om te helpen. Wij kunnen je ondersteunen bij het vullen van de bedrijfspagina op bouwnu.nl en het schrijven van een wervende tekst. Je kunt heel eenvoudig hulp inroepen. Beantwoord deze mail, geef je telefoonnummer door en druk op verzenden. Je wordt binnen twee werkdagen gebeld.

Reageren? Neem gerust contact met ons op via info@bouwnu.nl, 079 – 325 22 77, twitter of Facebook.