Naar nieuwsoverzicht

Waarom Bouw & Tekenburo Overeem startte met Bouwnu

28 maart 2017

Bouw & Tekenburo Overeem uit Barneveld ontving in februari 11 positieve reviews van hun klanten. De score van een 9,2 is niet alleen op Bouwnu te zien, maar ook op de website van BouwGarant en op hun eigen website met de widget van Bouwnu. Waarom zijn zij actief aan de slag gegaan met Bouwnu? We vroegen het Arita Overeem.

Nieuwe website

“De aanleiding was onze nieuwe website. De bouwer vroeg ons of we ook reviews hadden voor op de site. Via BouwGarant kwam ik bij Bouwnu terecht. Met de gratis widget kun je laten zien wat je klanten van je vinden. En daarnaast waren wij zelf ook wel benieuwd naar de reacties van onze klanten. Echt een win-win situatie vind ik.”

nieuwe website overeem

Hoe heb je het aangepakt?

“We hebben onze klanten van de afgelopen twee jaar gevraagd om een review te geven. Ik had een beetje gehoopt dat ook de klanten waarbij het niet helemaal soepel was verlopen een review zouden geven. Alleen negens zijn natuurlijk fijn, maar niet persé geloofwaardig voor andere consumenten. Vanaf nu gaan we bij alle afgeronde klussen om een review vragen.”

Over Bouw & Tekenburo Overeem

Het bedrijf bestaat uit Teus en Arita Overeem, met daaromheen een flexibele schil. Ze realiseren zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. “We zijn heel kritisch op onze prestaties. Soms gaat het met de planning niet helemaal goed, maar als je het goed en netjes uitlegt en oplost is de klant uiteindelijk tevreden.”

Kijk voor meer informatie op www.overeem.nuovereem