Naar nieuwsoverzicht

Stijging aantal reviews in de bouw

23 juni 2021

Vergelijkingssite bouwnu.nl heeft de 20.000ste review van een consument ontvangen. In dit geval door een tevreden klant uit Oud-Gastel over de prestaties van Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. uit Zundert.

Bouwnu.nl is dé review- en vergelijkingssite voor de bouw. Hier zoeken, vinden en vergelijken consumenten, op basis van duizenden onafhankelijke reviews, bedrijven in de bouw. In de reviews geven klanten feedback op de prestaties van aannemers op het gebied van onder meer (seriematige) nieuwbouw, verbouw, renovatie en aan-, op-, en uitbouw. 

Opvallende data

Steeds meer bouwbedrijven vinden hun weg naar het platform om zichzelf op transparante wijze te profileren door middel van reviewmarketing. Gemiddeld ontvangen bouwers een mooi rapportcijfer van 7,6 voor hun werkzaamheden. Die tevredenheid vertaalt zich ook terug in het aantal aanbevelingen: maar liefst 87,6% van de consumenten raadt anderen hun aannemer aan! 

Infographic 20000 reviews

Partners

Bouwnu.nl wordt gesteund door Bouwend Nederland, Bouwgarant, Woningborg, Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties, Bouwend Nederland vakgroep GLAS, SWK, WoningBouwersNL, Bewuste Bouwers en de NVBU. 

Bouwnu.nl is een initiatief van SKB (Stichting Klantgericht Bouwen)