Naar nieuwsoverzicht

SKB Awards 2020

30 september 2020

We noemen hen kortgezegd SKB’ers, wat staat voor bouwbedrijven die aangesloten zijn bij de Stichting Klantgericht Bouwen. Deze bedrijven bouwen nieuwbouwwoningen. Zij staan voor klantgericht ondernemen en maken zich er ook hard voor. SKB’ers vragen om die reden ook uitgebreide feedback aan hun klanten op verschillende momenten tijdens het bouwproces en onderscheiden zich op dat vlak van andere bouwbedrijven op bouwnu.nl. De vele antwoorden per klant geven een schat aan informatie. Een SKB'er kan daarmee allerlei klantprocessen in zijn bedrijfsvoering nog beter analyseren en het geeft de klant de kans zowel tijdens als na de bouw van hun woning zijn ervaringen te delen met het bouwbedrijf.

De analyses worden realtime in managementrapportages gedeeld met deze bedrijven, evenals de benchmarks; hoe doen andere bedrijven het gemiddeld op vergelijkbare onderdelen in het proces? Je kunt zeggen dat deze bouwbedrijven zich kwetsbaar opstellen om zichzelf en de sector verder te kunnen optimaliseren. De klant profiteert van deze kwaliteitsslag die al sinds de oprichting van SKB in 2003 gaande is.

 SKB Awards 2020

 

 SKB-Awards

Bedrijven die aangesloten zijn bij SKB zijn ook gewoon vindbaar op bouwnu.nl. Maar omdat zij ‘achter de schermen’ door hun klanten veel uitgebreider beoordeeld worden, organiseren we een jaarlijkse exclusieve prijsuitreiking voor deze groep bouwbedrijven.
De SKB Awards van 2020 worden toegekend in meerdere categorieën, te weten:

  • Kopersbegeleiding
  • Meer- en minderwerk
  • Oplevering

 

Winnaars
Winnaars zijn 29 september 2020 bekendgemaakt via diverse mediakanalen, zijn in het zonnetje gezet en hebben gepersonaliseerd PR-materiaal gekregen om het gehele jaar eervol te kunnen laten weten dat zij de beste in een bepaald vakgebied zijn!

Winnaar in de categorie Kopesbegeleiding én Meer- en minderwerk is Bouwbedrijf Kreeft te Ede.
Winnaar in de categorie Oplevering is Salverda Bouw te 't Harde.

 

Lees hier het persbericht en zie ook klantgerichtbouwen.nl voor meer informatie over de stichting.