Naar nieuwsoverzicht

Reviews Bouwnu ook op BouwGarant.nl

17 januari 2017 - Review - BouwGarant

logo BouwGarant

Vanaf nu kun je ook op www.bouwgarant.nl zien hoe de BouwGarant aannemers op Bouwnu zijn beoordeeld door eerdere klanten. Door een slimme koppeling wordt de Bouwnu-score van iedere aannemer getoond als je een aannemer zoekt.

Je kon op Bouwnu al een aannemer selecteren die beschikt over het BouwGarant keurmerk. Het BouwGarant keurmerk geeft zekerheid dat een bedrijf goed werk levert. Bij iedere aannemer kun je op de bedrijfspagina zien of hij wel of niet is aangesloten bij BouwGarant.


Waarom vindt BouwGarant reviews belangrijk?

Rob de Groot, directeur van BouwGarant legt uit. “We hebben ruim 1400 aangesloten bedrijven. Van een aannemer met ons keurmerk mag je verwachten dat hij duidelijke afspraken maakt en netjes en goed werk aflevert. Wij laten daarvoor onze deelnemers regelmatig controleren door een onafhankelijke instantie. BouwGarant staat dus voor kwaliteit. Daarnaast kun je bij ons een extra garantie afsluiten voor als bijvoorbeeld een bedrijf failliet gaat. Behalve onze eigen kwaliteitsstandaarden vinden wij het belangrijk dat consumenten hun ervaringen kunnen delen. Tot dit jaar hadden wij een eigen tevredenheidsmeter, we hebben nu besloten alles via Bouwnu te laten lopen. Het is voor iedereen duidelijker als er één platform is waar alle reviews worden verzameld.”

Wat is er veranderd?

Op Bouwnu verandert er niets. Je kunt gewoon een aannemer zoeken en een review geven over jouw aannemer. Je kunt de zoekresultaten filteren op BouwGarant aannemers. Bij iedere aannemer die is aangesloten, zie je het BouwGarant logo op de bedrijfspagina. Op de website van BouwGarant verandert wel iets. Als je daar een aannemer zoekt, verschijnt bij de bedrijven die reviews op Bouwnu hebben, de actuele score. Zo kun je direct zien wat eerdere klanten van dit bedrijf vonden.

Kijk voor meer informatie op www.bouwgarant.nl.