Naar nieuwsoverzicht

Hoe start je een bouwproject duurzaam op met een hybride aggregaat met battery pack?

28 oktober 2022

PARTNERCONTENT - Wanneer er geen netstroom beschikbaar is, is een betrouwbare tijdelijke stroomvoorziening van groot belang op uw bouwproject. Van de keet, elektrisch gereedschap en verlichting tot aan de beveiligingscamera’s, alles draait op dat moment op de tijdelijke stroomvoorziening. Maar stroom opwekken met een diesel aggregaat is toch niet duurzaam? Nou, met een hybride aggregaat dus wel!

Aggregaat met battery pack voor een duurzame stroomvoorziening  

Door een battery pack met het aggregaat te combineren ontstaat er een hybride aggregaat. Deze biedt het zelfde vermogen maar verbruikt 80% minder brandstof dan een normale diesel-aggregaat. Tijdens de daluren schakelt de generator zichzelf namelijk uit zolang de accu genoeg stroom kan leveren. Is de accu leeg of piekt het stroomverbruik? Dan schakelt de generator tijdelijk in om de accu te voeden. Zo heeft u een duurzame stroomvoorziening, bespaart u op brandstof en is er geen geluidsoverlast tijdens daluren.

Bouwplaats

Powermanagement voor uw bouwplaats 

Afhankelijk van uw stroombehoefte hebben we een uitgebreid aanbod aan diesel-aggregaten variërend van 14 tot 250 kVA. Voor betrouwbare aggregaten op uw bouwplaats kunt u vertrouwen op onze expertise binnen de bouwsector. Bij RECO huurt u niet alleen de juiste aggregaat voor uw bouwplaats, maar zorgen wij ook voor een complete dienstverlening: van power-management (bij 60 tot 250 kVA) tot brandstofmanagement en van anti-diefstal GPS-tracking tot vermogensberekening op maat.

Hybride aggregaten voor bouw, renovatie en onderhoud 

Onze aggregaten worden vaak gehuurd voor middelgrote bouwprojecten, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten. Met een krachtige hybride aggregaat heeft u geen tijdelijke aansluiting nodig, zo beschikt u ter plaatse over stroom zonder dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een aansluiting op het net. Bij off-grid onderhoudsprojecten worden hybride aggregaten vaak ingezet om elektrisch gereedschap of verlichting op aan te sluiten wanneer er aan een project gewerkt wordt. Bovendien is het aggregaat een back-up stroombron bij een stroomstoring.

Daarom huurt u hybride aggregaten met accu bij RECO 

RECO levert niet alleen het juiste aggregaat voor uw bouwproject, renovatie- of onderhoudsproject. Wij gaan verder dan dat. De hybride aggregaat stellen we op maat voor u samen, we verzorgen het transport en de installatie op locatie, bieden een monitoringservice en 24/7-storingsdienst bij calamiteiten. U ontvangt dus een duurzame energievoorziening op maat voor uw project.