Naar nieuwsoverzicht

Hoe is het nu met…. de Beste Bouwers van 2018 >50 reviews?

10 december 2019 - Beste Bouwer - Review - Award

In de categorie 50 of meer nieuwbouwreviews

Begin dit jaar gingen ze er met de felbegeerde titel vandoor: ThuisinBouwen | Bot & van der Ham uit Meerkerk was de onbetwiste Beste Bouwer 2018 in de categorie ‘50 of meer nieuwbouwreviews’. Bouwbedrijf Van Wijnen Harderwijk eindigde op de tweede plaats en Lithos bouw & ontwikkeling uit Amersfoort was de verdiende nummer drie. Bouwnu.nl wil graag weten hoe het nu, tien maanden verder, met de winnaars gaat.

Er kan er maar één de winnaar zijn: ThuisinBouwen | Bot & van der Ham

“De eerste weken na het winnen van de prijs kregen we veel aandacht, ook in de media,” vertelt directeur John van der Ham van ThuisinBouwen | Bot & van der Ham. “Kopers blijven ons dagelijks herinneren aan het winnen van de prijs. Dat houdt ons scherp en het maakt ons trots. Ook de kopers dragen met trots uit dat zij een woning hebben laten bouwen door de Beste Bouwer. We zijn nu nóg meer gedreven. Beste Bouwer worden is één, maar de beste bouwer blijven is de grootste uitdaging. We blijven daarom het hele proces van ontwerp tot oplevering continu verbeteren en alle bouwpartners van ThuisinBouwen (Bot & van der Ham, HMU Olsthoorn, Drent & Welling en Zee & Bra) willen de Beste Bouwer van 2019 worden!”     

Bot van der Ham ThuisinBouwen2


Erkenning en plezier: Van Wijnen Harderwijk en Lithos bouw & ontwikkeling

“Het winnen van de prijs was voor ons een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn. Bij ons staat de klant centraal en we proberen iedere dag weer te bouwen aan betekenisvolle plekken waar het wonen, werken of verblijven comfortabel is. Dat onze kopers dit waarderen is het mooiste compliment om te krijgen,” vertelt Ivo Meijer van bouwbedrijf Van Wijnen Harderwijk.

Lithos bouw & ontwikkeling herkent zich daarin. “Deze prijs is een bevestiging dat onze enthousiaste aanpak, kennis en persoonlijke betrokkenheid worden gewaardeerd,” aldus directeur Tonny Gerritsen. “Het geeft ons bovendien de erkenning dat het hebben van plezier, dat voor ons het allerbelangrijkste is, zorgt voor blije medewerkers. En dit wordt vervolgens weer overgedragen naar onze opdrachtgevers.”  

 

Lees ook: bekendmaking winnaars 2018