Naar nieuwsoverzicht

Hoe is het nu met…. de Beste Bouwers van 2018 <50 reviews?

17 december 2019

In de categorie 10 tot en met 49 nieuwbouwreviews

Begin dit jaar gingen ze er met de felbegeerde titel vandoor: M2 Bouw uit Dedemsvaart was de onbetwiste Beste Bouwer 2018 in de categorie 10 t/m 49 nieuwbouw reviews. Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Marienheem stond op de tweede plaats en Kwadraat Bouw uit Leerdam sierde de derde plek. Bouwnu.nl spreekt met de drie winnaars.

M2 Bouw: ‘Nog meer bekendheid en vertrouwen’

“Het was fantastisch om deze mooie prijs te winnen, uit alle hoeken van het land kwamen er felicitaties binnen,” vertelt Rick van der Most van M2 Bouw. “Wij merken dat klanten sneller voor ons kiezen, de prijs geeft waarschijnlijk een stukje extra vertrouwen. Wij zijn een bekende naam in de regio en staan goed aangeschreven, maar je merkt dat dit door de award nog eens extra is versterkt. Wij krijgen veel bouw- en verbouwaanvragen binnen. Helaas moeten we soms ‘nee’ verkopen, omdat we de aanvragen en de hoeveelheid werk niet kunnen verwerken. De orderportefeuille zit goed gevuld en wij zien de toekomst zonnig tegemoet. En natuurlijk streven we ernaar om volgend jaar weer op het podium te staan.”  

M2 Bouw Nog meer bekendheid en vertrouwen


Bouwbedrijf Hoogeslag: ‘Kilo’s aangekomen en zo trots als een pauw’

Ook Bouwbedrijf Hoogeslag is enthousiast. Alex Bruggeman: “We zijn destijds met het hele bedrijf naar de bouwbeurs geweest om de verkiezing bij te wonen. Iedereen heeft een geweldige dag gehad met na afloop een heerlijk diner. Van allerlei kanten is er positief gereageerd; waarschijnlijk is iedereen wel een aantal kilo’s aangekomen door al het gebak en de gehaktballen die we van menigeen hebben mogen ontvangen. We zijn met z’n allen nog steeds zeer trots op het bereikte resultaat.” En wat heeft het winnen van de prijs, naast al dat lekkers en positiviteit, nog meer opgeleverd? “We kunnen geen harde cijfers geven, maar we denken dat de prijs wel degelijk invloed heeft gehad op onder andere onze naamsbekendheid. Ook het vertrouwen van de klanten in ons bouwbedrijf is groot. Maar wat wil je ook met een spandoek aan de gevel met de vermelding: Beste bouwer (2e plek) van Nederland!”

Bouwbedrijf Hoogeslag Kilos aangekomen en zo trots als een pauw


Kwadraat Bouw uit Leerdam: 'We zijn uitgedaagd voor 2019'

Martinus de Bruijn: "Als je de derde plaats bereikt, terwijl je de beste bouwer van Nederland wilt zijn, is dat natuurlijk ook een beetje jammer. Het is wél een bevestiging dat we goed op weg zijn en goed werk leveren! We hebben dit jaar al onze partners hartelijk bedankt voor het behalen van een podiumplaats en om samen met hen in 2019 als Beste Bouwer te eindigen. Daar gaan we voor; want ook dit jaar hebben we met plezier en met tevreden opdrachtgevers gewerkt."

Kwadraat 3e nieuwbouw 10 tot 50 reviews 2018


Lees ook: bekendmaking winnaars 2018